I Still Haven't Found What I'm Looking For

Hej.
Så vad har hänt dom senaste dagarna? Inte så mycket faktiskt har mest jobbat. Är inne i det här jobba elva dagar vara ledig tre och sen börjar det om. Ganska jobbigt men det funkar och man får ju en del pengar = ).
Men i torsdags så jobbade jag först som valigt och sen ästan direkt efter jobbet åkte jag till brommaplan för att klippa mig. Har ju haft ganska så långt hår nu, typ till axlarna i alla fall. Och det har blivit ganska slitet och jag har tröttnat på det ganskka rejält så kappade av nästan allt i torsdags = ). Det blev as bra, jag är jätte nöjd. Nån bild kommer nog snart ska bara bli fotade eller nått först.
Efter jag hade klippt mig så träffade jag upp Bella på brommaplan för att åka in till stan för att fika. Niklas kom med också men bara för att lämna av Bella och kolla in mitt nya hår. Båda två tyckte det var jätte fint.
Bella och jag åkte in till Cafe 60 vid Rådmansgatan och satt där jätte länge och pratade om allt möjligt och så klart mest om killa och allt som hör det till. Man behöver det i bland eller snarare ganska ofta. Bella har sitt kärleksliv på det torra och det är jätte bra, människor förtjänar att ha det bra med kärlekslivet. Mitt å andra sidan vet jag inte hur det är eller hur det kommer sluta....Men jag tror det handlar mycket om att hitta sig själv och veta vad man vill ha och sen till slut hitta den rätta. Och det gör jag väll också snart hoppas jag....
Så nu har ni fått en liten uppdatering. Vet dock inte när jag kan skriva igen för jag har en del för mig nu och sen på fredag åker jag till Göteborg och kommer inte hem fören på söndag någon gång på kväll. Ska ner till Göteborg och träffa kusinerna och gå och se U2 på Ullevi på lördag =D jippi, ska bli as kul.
//Ida 

The Way You Make Me Feel

Hej.
Nu är det så att man inte alltid håller det man lovar....Såg nämligen att det var typ över en vecka sen jag skrev...
Men men det blir bara mer för mig att skriva nu = ).
Så vi börjar på tisdagen den 14 juli, då jobbade jag och sen gick jag och Anki en promenad igen. Den skulle bli lite kortare än den vi gick på måndagen men den blev ungefär lika lång, men det var bara skönt.
Sen på onsdag kväll gick jag, Bella, Lisa, Carro, Jessi och några till på Baba. Men Carro och Jessi gick ganska tidigt för dom skulle upp och jobba dagen efter. Ni kanske tror att jag också skulle göra det och det gjorde jag också men jag jobbade eftermiddag och då börjar jag klockan två.

Så det blev bara jag, Bella och Lisa kvar på Baba och Lisa träffade på massa kompisar här och var också som var med oss i omgångar. Vi dansade hela natten som vanligt och hade as roligt. Och jag hade klackar och klänning på mig och det gick jätte bra men hade ganska ont i fötterna när vi skulle hem så då blev det flip flop.

Hemvägen från Baba var ju ett äventyr i sig också hahaha = D. Det var jag och Bella som skulle försöka ta oss hem. Vi började med att gå in på 7eleven för att köpa varsin natt macka. Där inne fick vi dessutom en halv på chips av en snubbe som satt och internetrade. Han pratade en hel del med oss också, han kanske kände sig lite ensam där vid lite efter tre en onsdag natt. Han fick dessutom för sig att Bella hete Sonja, fråga mig inte hur han fick till det....
Sen skulle vi gå till T-centralen eftersom det inte gick några t-banor längre. Och det tog ganska så jätte lång tid, för vissa av oss vinglade och skulle helt plötsligt kissa backom ett litet plank. En ganska bra ide men planket täckte bara en sida och inte den andra, så gick några ovanför oss på vägen där skulle dom se min kissande kompis.
När vi väll var framme vid T-centralen var det en 45 minuter kvar tills Bellas buss hem skulle gå så då gjorde vi inte så mycket, satt på trottoaren och degade bara. Jag hade gett upp min natt buss och bestämt mig för att åka taxi hem, men jag kunde ju inte lämna min söta Bella så jag satt snällt och väntad med henne. och sen när det bara var några minuter kvar tills Bellas buss skulle gå så gick jag upp till Klarabergs viadukten och tog första bästa taxi hem, för då var jag as trött och frös lite och sen skulle jag ju jobba min först eftermiddag.
Taxi resan hem gick jätte bra och jag gick direkt och la mig och sov ganska ok och sen var det upp och till jobbet. Min först eftermiddag gick ganska bra. Fick reda på dagen efter att jag gjort några små fel men det gör man ju ibland, specielt första eftermiddagen man jobbar. Då jobbar man dessutom helt själv också.
Resten av veckan jobbade jag på som vanligt och sen på lördagen jobbade jag förmiddag. Den var lugnt, det var bara några reperatörer som kom in och hämtade saker och så.
Sen gick jag hem och ducshade och fixade iordning mig och sen åkte jag hem till Bella. Hemma hos Bella drack vi lite och lyssnade vi på musik och sen åkte vi till 90's. Det skulle nämligen vara MJ kväll där igen = D. Niklas kom också ditt fast en halv timme senare typ. Lånas skulle också komma med men han bangade, han svek våran Peace and Love reunion, som vi nu har haft varje lördag nu sen vi kom hem = ).
90's var som vanligt as roligt och vi dansade och drack hela natten. Men D kom ditt med sina kompisar så det blev lite konstigt, jag ville ju dansa med Bella och det hade jag sett fram imot men men det var kul att dansa lite med D också.
Efter 90's stängde blev det hemgång men först natt matt på 7eleven = ). Sen gick vi ner och skulle åka t-banan och jag hade tänkt ta den som skulle gå om typ 7 minuter mot Alvik men Bella och Niklas tvingade mig att stanna och vänta i typ en kvart till för att sen åka med dom med Hässelby tåget och jag skulle bara till T-centralen. Detta ledde i sin tur att F blev lite halft som halft as sur på mig. Vi hade nämligen bestämt att han skulle sova hos mig och så hade han varit upp till halv fyra så han var lite iriterad, förstårligt. Jag fick både honom och mig att lugna ner sig efter ett tag så jag åkte till T-centralen och sen tog jag taxi hem och där stod F och väntade på mig = ). Sen gick vi upp och hade det mysigt hela natten och sen tyå halva söndagen tills han skulle hem och tvätta.
Sen denna vecka har jag jobbat en massa tex eftermiddag på måndagen och det gick bättre den här gången så nu ska jag jobba flera eftermiddagar. Det är dessutom ganska skönt för man är själv och det är ganska lungt och inte så många reperatörer som kommer in. Men det kan också bli lite tråkigt det blir helgerna också ibland när det är lite att göra.
Så nu har ni fått en uppdatering om vad som har hänt mig den senaste veckan. Jag tror ni får en snart igen eller hoppas det i alla fall = P.
//Ida


Jag och Lisa på Baba.


Bella och jag på Baba, muppiga som vanligt = P


Jag och Niklas på 90's.


Bilder från Peace and Love

Hej.
Här kommer lite bilder från Peace and Love -09.




Jag glad under Backyard Babies konsertten.


Ida fick en konstig böjd cigg i sitt packet. Men den gick både att tända och röka....


Hahaha Niklas, en riktigt skön bild. Det var typ så här vi hade det, låg i solen och drack varm öl/cider hela dagarna och när man orkade gick man på några konserter.

Ja det togs inte så många bilder på Peace and Love men så blir det ibland. Men nu har ni i alla fall fått ett smak prov.
//Ida


Music When The Lights Go Out

Hej.
Förlåt för denna lilla blogg paus. Vet inte varför det blev en liten paus men men nu är jag här igen.
Det har hänt ganska mycket den senaste tiden. Först och främst har jag jobbat. Där går det bra och det är fortfarande roligt. Men nu är det tyvärr inte så lång tid kvar tills mitt kontrakt går ut, nämligen den sista augusti. Åååå jag vill inte sluta men men det  är som det är.
Men där det händer saker är på helgerna, på krogen.
Förra fredagen, den 3 juli, började det med att jag, Bella och Melker först hemma hos mig och förade och sen möte vi upp Carro, Anna och Jessi på p-tåget och vi alla åkte in till stan. Vi hamnade först på Söderhoff för att gå på toa och dricka en snabb liten öl/cider. Sen drog vi vidare till 360 där dom spelade 80 och 90 tals musik. Så där blev det dans hela natten. När dom stängde ått vi lite natt mat och började fundera på vart man skulle sova och hur man skulle komma ditt. Jag hamnade hemma hos F som dessutom fyllde år.
Sen på lördagen så var farmor och farfar på lunch för farmor fyllde år. Så då blev det fisk och jordgubbs tårta som var as gott.
Sen på kvällen förade jag, Bella, Niklas och Jonas (Lånas) hemma hos mig. Blev massa prat om Peace and Love så klart. Det var jätte kul. Sen åkte vi in till stan för att gå på premiären av 90s på nya lokalen Metro. Där blev det så klart dans hela natten till Michael Jackson. Jag vet det är mer 80 tals musik men eftersom han har dött så lånade 80s dett lila dansgolvet där dom bara körde MJ. Så jävla roligt. 
Sen nästan när krogen skulle stänga så kom D fram och frågade om jag ville ta en fika imorgon och jag ska ja det kanske vi kan göra. Sen stod vi utanför och pratade lite och så, sen åkte jag och Bella hem till Carros lägenhet och sov där. Sen på söndagen ått vi sallad från pizza stället och bara tog det lungt. Sen åkte jag hem för att gå på Life of Bellman. Som var en teater som spelades ute vid Ulriksdals slott. Den var jätte bra, med bra musik och skådespelare.
Sen på måndagen var det först jobb och sen gick jag på en promenad med D inne i stan, lite kallt men trevligt.
I torsdags gick jag, Bella och Carro på bio och såg Broder Daniel forever. Det var en dokumänter med och om Broder Daniel. Den var lite seg i början men den blev bättre och bättre.
På fredagen gick jag på bio igen och såg Backsmällan. Den var as rolig, jag skrattade nästan hela filmen. Så den rekomenderar jag.
Sen på lördagen var det lunch hemma hos farmor och farfar med Annette och Anders också. Mycket god mat och trevligt. Sen åkte jag hem till Bella för att föra och äta middag. Sen åkte vi in till stan för att gå på 90s igen. Där möte vi också upp Carro, Jonna och Cissi. Det var nämligen Carros födelsedag, så vi skulle fira henne. Men tyvärr så åkte Jonna och Cissi ganska tidigt för dom skulle till Medis. Men vi andra stanade kvar och sen lite senare kom också Niklas, Jonas och några av deras kompisar. Vi hade sjukt kul hela kvällen med massa dricka, prat och dans.
På söndagen var det lungt, hände inte så mycket mer än att syrran kom hem på kvällen.
Idag har jag jobbat och sen efter jobbet gick jag och Anki en promenad på två och en halv timme. Det var jätte skönt och det var trevligt att träffa Anki igen.
Sen nu på kvällen har jag bara ätit middag, skrivit detta inlägg och kollat lite på TV.
Nu ska jag försöka upptadera denna blogg så mycket det går men jag kan tyvärr inte lova nått.
//Ida

RSS 2.0