Peace and Love

Hej.
Snart åker man till peace and love. Fanns någon plan på att åka idag men så blev det inte... Så åker imorgon bitti istället.
Idag har jag och Jonas packat och hämtad saker från Jonas gamla bil och kollat på serier eller snarare en och samma = how i met your mother = ) en riktigt bra serier och även fast man nu har kollat igenom den några gånger så gör det inget för man tröttnar aldrig på den. Det finns alltid små roliga saker i den tycker jag i alla fall.
Så imorgon åker man till peace and love. Ska  bli kul att åka på festivl i år igen. Är inte mega taggad just nu men hoppas det kommer imorgon. Är ju ganska många bra band som kommer + att vi är ganska många som ska campa tillsammans så det ska bli kul. Att ha ett riktigt stort camp = )
Men vi hörs igen när jag kommer hem på söndag.
//Ida

Vill ha

Hej.
Har hittat lite kläde jag vill ha. Så är det någon som är sugen så kan dom få köpa dom till mig = )
Lil Wayne tröja från Modekungen
Jack Daniels linne från ebay
Ja så det är några av dom sakerna jag skulle vilja ha nu. Får se om jag beställer dom när jag kommer hem från Peace and Love. Om jag inte hittar dessa där = )
//Ida

Söndag

Hej.
Inte så sugen på nått idag alltså. Så ringer ni till mig idag räkna inte med att få svar för telefonen ligger på ljudlöst och vibrations löst i andra rummet. Vet inte riktigt varför jag är så här idag... Och på nått sätt ändå typ rastlös. Men orkar inte gör nått. Kanske ska baka nått....
Jonas var jätte gullig i torsdags och tvättade med mig och jag sa att jag kanske inte orkade vara med hela tiden för vi började typ tio halv elva men då sa han att han kunde göra klart det i såna fall. Men jag var med hela tiden och vi fick till och med en tvätt stuga och vi hade bara fyra maskiner så det gick ganska fort ändå.
Sen på fredagen så firade vi midsommar hemma hos Nicke. Vi grillade och spelade spel och hade det mycket trevligt. Sen både idag och igår har jag och Jonas bara kollat på film så det kanske är däför jag är rastlös eller nått.
Men snart åker vi till Peace and Love = ) ska bli kul och jag hoppas man inte har blivit för gammal för festival än...
Vi höras senare eller imorgon.
//Ida
Ingen sån här fick jag se i år heller men det gör inte så mycket = )

300

Hej.
Igår såg jag och Jonas 300. Ja jag vet att den är ganska gammal och jag borde ha sett den för länge sen. Men jag såg den faktiskt för första gången igår.
Den kom ut 2007 och är en historisk fantasy om man läser om den på wikepedia.
Från början är det en serieroman av Frank Miller och han var också med när filmen gjordes som producent.
Filmen handlar om den spartanska kungen Leonidas och hans 300 soldater som slås mot den persiska kungen och hans arme på över en miljon soldater.
Filmen är nästan 2 timmar lång så det är väldigt mycket strids scener men det gör inget tycker jag för dom är as coola och snyggt gjorda.
Man får också se hur den spartanska drottnigen försöker få stöd och hjälp skickat till sin man. Så lite girl power där.
Jag tycker filmen var riktigt bra och Leonaidas repliker är så jälva bra. Rapa och bara rakt på sak. Han vet verkligen vad han sak säja så man får sig ett litet skratt då och då.
När filmen kom var det massa snack om att den var för blodig och så men jag säjer har man sätt någon annan film där dom krigar och slåss så klarar man detta lätt.
Jag ger den 4 plus av 5 möjliga
//Ida

Tränat och städat

Hej.
Gissa vad jag har gjort idag? Jag har tränat och diskat och damsugit. Så nu är det bara tvätten kvar. Den ska jag och Jonas ta när han kommer hem från Barrar. Så blir ju kul att tvätta hela natten eller inte! Aja Jonas får ta den själv om jag inte orkar mer. Jag har som sagt gjort massa annat idag = )
Jag tror jag måste lära mig att fixa mina bilder så ni fortfarande vågar läsa min blogg hahaha = ) eller bara sola lite. Men jag skyller på att jag precis hade tränat sönder mig och var as svettig.
Nu ska jag fortsätta titta på TV.
Hörs sen imorgon eller senare.
//Ida

Breakfast time

God morgon.
Japp nu sitter man i soffan och äter sin frukost. Blev yoggi och två knäcke mackor idag.
Vädret ute idag är spöregn. Det regnade så mycket ute i morse så jag inte kunde sova = ( Så är lite seg idag. Men ska iväg och träna sen så då kanske man blir piggare.
Sen måste jag städa, diska och tvätta idag också för det ser hemskt ut här. Och jag kommer få göra det själv för min söta pojkvän har alltid så mycket att göra...
Vi hörs sen.
//Ida

Onsdag

Hej.
Idag är det onsdag och jag har tränat. Det gick ganska bra men var trött så orkade inte så mycket kände jag. Fast när man är trött så är det as bra att ha bra peppande musik i MP3 och det har jag = ) Massa 80 och 90 tals låtar som man bara vill dansa till. Men det kan också vara livsfarligt att ha så bra musik när man tränar och är trött, som idag.... Trodde jag skulle svimma några gånger men men det gick bra = )
Sen efter träningen har jag inte gjort så mycket. Ätit sagetti och köttfärssås med Jonas och kollat TV.
Så det är min dag. 
Vi hörs imorgon om jag inte kommer på något mer att skriva om = ) 
//Ida
Mitt as coola hår! Inte så bra bild på mig dok men men hahahaha = )

Semester!! + ny frisyr

God morgon.
Detta inlägg skulle egentligen kommit igår men jag somnade i soffan och sov där i typ mer eller mindre två timmar och sen gick jag och la mig.
Igår så jobbade jag min sista dag inna semestern. Dagen var helt ok, hände inte så mycket och vi hade inte så mycket vagnar. Jag flyttade mitt skåp även fast dom nu har sagt att vi ska vara ute ur skåpen i agusti och jag kommer tillbaka den 18 juli. Men man vet ju aldrig vad som händer under een månad.
Efter jobbet åkte jag till solna Centrum och klippte mig!! Jag är sjukt nöjd och hon som klippte mig var as trevlig så ska nog gå ditt flera gånger så jag får mitt drömm hår.
Detta är mitt dröm hår. Kort på ena sidan och långt på andra sidan. Och nu har jag nästan det! Fast jag har ju fortfarande ganska kort hår men nu ska jag göra det långt om jag pallar det.....
Jag har inte riktigt så där mycket rakat på sidan heller men nästan.
Har inte hunnit tagit bild på det än men så fort jag har det så ska nu få se det = )
Annars gjorde jag inte så mycket mer igår. Jonas var och repade och jag kollade på TV.
Men vi hörs senare.
//Ida

R.I.P Ryan Dunn

Hej.
Fan vad det dör folk just nu i alla fall kändisar.
Nu senast är det Ryan Dunn från Jackass som har dött.
Han var med om en bilolycka i går ochh överlevde inte = ( Han blev 34 år.
Jag har sett honom i så klart Jackass och Viva la Bam och tycker han är as rolig och sött.
//Ida
R.I.P Ryan Dunn

R.I.P Clarence Clemons

Hej igen.
Japp Clarence Clemons har dött i natt = ( Sjukt tråkigt. Han var saxofonist i Bruce Springsteens E Street Band.
Clarence har varit med och spelat med Brucan i 40 år.
Han fick en stroke för ca en vecka sen och återhämtade sig aldrig.
Jag har sett honom spela två gånger och när han börjar köra sina sax solon så bara skriker publiken och man fångas in i det på nått sett.
Man får väl se nu om det blir nått mer E Street Band eller inte = (
The Big Man och The Boss
R.I.P Clarence Clemons

Regnig södag

Hej.
Söndag idag och det regnar ute.
Jag är as seg idag men har bara två dagar kvar att jobba och sen har jag semester!! Ska bli as skönt.
Jobbet idag gick bra. Vi har haft en hel del att göra hela helgen faktiskt och det är skönt för då går ju dagaran lite fortare.
Igår var jag, Jonas och Kesti på Sorbon och drack lite och pratde. Det var jätte trevligt = )
Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Just nu sitter jag i soffan och kolla TV och Jonas repar.
Har ite så mycket mer att skriva så gör det imrogon eller nått igen.
//Ida

Måndag

Hej.
Igår var jag och Anki i stan och fikade och gick runt. Det var ganska varmt men blåste lite. Det var väldigt mysigt och trevligt.
Idag har jag först jobbat och sen tränat.
Jobbet gick bra men vi hade inte så mycket att göra. Jag och Simon åkte runt och kollade på dom nya omklädningsrumen. Det var jätte kul för killarnas omklädningsrum är jätte långt bort och man kunde titta ut genom ett fönster och såg då jobbet och det var så långt bort! Hahah jag skrattade så jag grät ått detta. Men det fanns några omklädningsrum närmare också så hela lyften tog dom.
Träningen gick väldigt bra men har inte fått så mycket resultat än men men det kommer väl.
Sen jag har kommit hem så har jag och Jonas ätit och kollat film och serier.
Nu ska jag kolla lite till på TV och sen sova.
God natt.
//Ida
Här är mitt jobb från killarnas omklädningsrum. Först är det ett stort tack och sen långt bort ser man lite av jobbet. Den ljusa gången typ

Fika hos Carro

Hej.
Shit vad det är varmt idag. Men trevligt med sommar ändå = )
Kom precis hem från Carro där jag, Bella och Olof var och fikade och pratade. Det var mycket trevligt.
Bellas och Olofs hundar var med också. Bella har ju lilla Morris och Olof fick hem sin Boss typ bara för några dagar sen. Han är en fransk bulldog!! En sån som jag vill ha = ) och han var as sött. Vill ha!!
Nu sitter jag och kollar lite på internet och TV.
Jonas är och matar katter och lite annat. han kom hem vid fyra i natt efter ha varit på spelningen. 
När Jonas är och repar så vaknar jag aldrig när han kommer hem. Men när han är ute utan mig så vaknar jag alltid så fort han sätter nyckeln i dörren. Lite konstigt det där men är väl för att man är lite oroligare när han är ute än när han bara sitter och repar....
//Ida
Nästan så här såg Olofs hund utt. Sjukt sött. Detta är dock någon bild från googel

Fredagsmys själv

Hej.
Japp sitter hemma själv och har fredgasmys. Kollar på film och äter kex = )
Jonas är på spelning och jag hade ingen lust att följa med så sket i det.
Jag har gått kurs hela veckan på jobbet och igår hade vi prov och jag ahde alla rätt! Så det kännes väldigt skönt. Vi får ha papper med oss men man måste ändå hängt med på vad läraren sa.
På jobbet idag hände det inte specilt mycket, lite små jobb och så fixade jag min semester. Så har jag semester från den 22 juni till den 18 juli = ) och då har jag ändå kvar så jag kan ta ut lite i höst eller vinter = )
Nu ska jag kolla på Wild wild west som går på TV och sen blir det nog sängen.
//Ida

Hängselshorts

Hej.
Idag har jag varit inne i stan och köpt mina underbara hängselshorts!! Blev dom jag skrev om igår dagens inlägg från HM. Dom är jätte sötta och sköna. Ska försöka ta en bild sen så ni får se dom på.
Men jag kom på igår att jag fixar nog håret innan middsommar för då har jag semester också om jag inte blir knäpp och  bara måste göra nått med håret.
Idag var det verkligen varmt ute men det var ganska skönt i affärena i alla fall och inte så mycket folk = ) Jag köpte en vit bh också. Så köpte bara såna saker jag skulle ha och inget onödigt. Känner mig as duktig = )
//Ida
Såna här solar målade alltid jag = )

Inspiration

Hej.
Jag måste nog in till stan och kolla kläder snart. Vill ha sommar kläder specielt kläningar och shorts och massa fint.
Kanske åker in imorgon för affärena har tydligen öppet som söndag.
Ett par såna här vill jag jätte gärna ha. Så sommrigt och fint. När vi var och grillade i Älvsjö såg vi en tjej som hade såna här och det var as snyggt. Men Jonas tyckte så där och att det var lite cowboy över det men det tyckte inte jag. Men frågade Sebbe också och han tyckte det var jätte fina om man hade linne under. Så om jag hittar ett par hängselshort kommer dom med mig hem = )
Sen vill jag klippa mig nu till sommaren också. Har tänkt på en fressyr ganska länge nu men den har inte blivit av. Dels pga att jag inte skulle få behålla jobbet och dels pga att jag inte hittade någo frissör. Men nu får jag ju behålla jobbet så nu är det ju bara att köra = )
Det är sidcut jag vill klippa eller snarare raka hahaha. Jag vill typ ha så här, inte helt rakat utan lite hår kvar på sidan. Sen har ju inte jag riktigt så här långt hår men men får hoppas det blir snyggt i alla fall när jag väl gör den.
//Ida

RSS 2.0