Hos päronen

Hej.
Japp sitter hos päronen nu. Har duschat och fixat mig här. Ska till Grönan idag med Bella nämligen och han inte åka hem så då blev det att åka hit istället.
Jobbet gick bra med det var struligt idag. För jag skulle gå på kurs kl åtta i morse. Jag går ditt med två andra och kursen som är en repition kör igång. Och jag fattar ingenting! Har inget minne av at´t jag nånsin gått igenom dessa saker innan.
Så innan vi har lunch så frågar jag läraren om jag har kursen från första början. Och det har jag inte. Så då har jag suttit på en kurs i x antal timmar för ingenting. Lite jobbigt och tråkigt men ganska skönt sammtidigt ; )
Resten av dagen gick ganska bra, fick inte så mycket gjort dock men men.
Nu regnar det ute men jag hoppas det slutar så det blir en bra kväll på Grönan. Det lär det bli i alla fall för The Ark spelar och Dregen är Dj = )
//Ida


Det är Rockbjörnen vi ska se på Grönan.
Detta är priset man får som artist om man vinner någon kategori.


Ida har gjort nått idag

Hej.
Idag har jag jobbat. Har dock varit ganska trött idag... Dels för att det var lite att göra på morgonen och dels för att jag och Jonas var på bio igår. Vi hade månads dag så vi ått ute och gick och såg sista Harry Potter = ) Vi hade det jättemysigt och filmen var väldigt bra. Lite sorligt att det är sista filmen men dom har gjort 7 filmer och det tycker jag räker.
Helgen var as bra. Vi åkte som sagt till Barrars land på lördagen och hade kräftskiva.
Vi skulle bli ganska många men det var många som sa nej så vi blev bara 7 hahah = ) men jävlar vad kul vi hade. Vi ått och drack och dansade hela natten = ) Så jag är super nöjd.
På söndagen sen måde jag betydligt bättre än jag förtjänade ; ) Vi städade och ått frukost och sen åkte vi hem. Men det tog ett tag att komma hem för det var kö och vi skulle lämna av Barrar och hämta Jonas mamma för hon skulle låna vårat internet och så. Men allt det gick ganska fort ändå. Sen blev det pizza och film kväll = )
Idag har jag som sagt jobbat. Efter jobbet åkte jag in till stan och möte upp Bella och Carro och gjorde en hemlig sak = ) Är super nöjd!
Just nu sitter jag och kollar på True Taent. Jävlar vad jag har fastnat för det pogramet. Tycker att jätte många är super duktiga. Jag sitter med gåshud typ hela tiden = )
//Ida
Oj oj vad har Ida gjort här = ) Hihihi är så glad över denna = )

Fredgsmys

Hej.
Ikväll har Jonas och jag haft lite fredagsmys.
Vi ått Max mat till middag och sen har vi tittat på serier och film.
Och jag han med typ allt jag skulle idag = ) Jag har diskat, tvättat, srungit runt sjön och duschat. Vi har också bäddat rent i sängen. Är så skönt att sova i nya lakan.
Efter vi hade bytt lakan så tittade jag på film. Jonas har hållt på med datorn men han tittar mer på filmen än datorn  = ) Så är det ofta att jag börjar kolla på en film och Jonas kan lixom inte låta bli att titta och det slutar med att Jonas nästan är mer innne i filmen än mig = )
Ikväll var det "De dimhöjlda bergens gorillor". En riktigt bra film om Dian Fosseys liv. Hon ängnar sitt liv ått att rädda och studera berg gorillors liv. Den är dessutom baserad på en sann historia. En spännande och inspererande film.
Just nu gör vi inte så mycket. Jag ska nog snart gå och lägga mig.
Imorgon ska vi till en kompis land och ha kräftskiva och sova över så kommer nog inte skriva förren på söndag kväll.
//Ida
Här är den riktiga Dian Fossey. Hon satt bara i skogen och så började gorillorna komma närmre och närmre. As coolt.

Mycket att göra dag

Hej.
Japp idag är det mycket att göra. Det började redan imorse när jag var nere på Systemet klockan 10. Kände mig inte alls som en alkis = ) Hahaha men vad gör man inte när man ska på kräftskiva i helgen + att kylen är typ tom på god dricka.
Efter Systemet blev det frukost. Sen diskade jag hur mycket disk som helst. Typ pinsamt mycket disk var det den här gången.... Men nu är den borta = )
Nu har jag plockat ihop och sorterat tvätt. Ska snart ut och springa och sen blir det att tvätta.
Samtidigt som jag tvättar tänkte jag duscha och sortera i förrådet.
Så mycket idag men det är så skönt sen när allt är klart = )
Hörs sen när jag har tid och om jag överlever allt ; )
//Ida
Jag idag. Glad samtidigt som jag städar = )

Ensam hemma ikväll

Hej.
Japp är hemma själv ikväll. Jonas var just förbi i två sekunder. Han var tvungen att jobba över och sen nu skulle han repa så han var väl hemma i fem min... Lite tråkigt men men han kommer ju hem senare.
Var i stan idag. Det var trevligt och jag fick tag på lite trevliga saker. Jag köpte två tröjer och en lång tröja på HM och ett par tajts och en kjol på Bik Bok.
Sen gjorde jag en hemlig sak också som ni får reda en annan dag, rättre sagt på tisdag = ) Är super taggad och as glad.
Sen jag kom hem från stan har jag typ bara legat i soffan och degat. Borde diska och rensa förrådet men ska göra det imorgon när jag är lite piggare.
//Ida

Torsdag

Hej.
Sitter i soffan och tittar på TV just nu. Har ätit lite frukost också.
Ska in till stan idag och kolla på en kläning som jag såg på internet och kolla lite annat = ). Är lite trött  idag så blir nog inte ett så långt besök i stan. Och så får man se vad jag kommer hem med = )
Var som sagt hemma hos Bella igår. Vi hade någon tanke på att åka in till stan men det blv inte så. Vi hade för mycket att prata om och för mycket bra musik och gott vin = )
Var hemma vid halv fem inatt och det är nog därför jag är trött idag....
Men vi hörs sen.
//Ida
Två slitna men glada tjejer på Peace and Love i år. Här stog vi och tittade på Journey och var helt lyckliga över sångaren = )

True Talent

Hej.
Nu sitter jag i soffan och tittar på True Talet. Måste säja att detta är ett mycket trevligt program = ) Bättre än Idol också för dom verkar mer öppna här och konseptet är ju lite anorlunda. Och Tommy Körber är ju oslagbar. Han är så sött och kan massa små knep. Som igår var det en som var tor i munen och då sa Tommy att man skulle bita sig i kinderna hahaha. Det är ju bara sånt han vet och sånt som man verkigen ska ta på allvar = )
Idag var jag som sagt hemma hos Anki och kollade på film. Vi såg Eclipse, alltså den senaste Twilight filmen som jag inte hade sett.
Jag tyckte den var bra och jag kännde ju igen boken väldigt mycket i den. Jag tycker dom fick med det messta från boken också. Så nu går man bara och väntar på nästa som kommer i mitten av november.
Nu ska jag hem till Bella och dricka lite vin och prata och kanske gå ut = )
Men vi hörs imorgon.
//Ida
The Twilight Saga: Eclipse Poster
Den senste Twilight filmen och Jacob hade ingen tröja på sig i den här film heller = )
True Talaent juryn. Mycket bra pogram och gullig jury = )

Onsdag

Hej.
Nu är jag ledig tills på måndag och det känns jätte skönt = ) 
Har städat lite nu på morgonen för jag har någon plan på att göra rent och fint i förrådet. Kommer dock ta ett tag men men. Tänkte bära ner saker idag till förrådet men kom upp mer massor istället. Men det har jag gåttt igenom nu så har en hel del som ska kastats. Så måste be Jonas köra mig till tippen. Ska kasta massa saker. Visst man kan försöka sälja det på blocket men orkar inte rikigt det. Kanske kommer ut några skor och nått mer där men får se.
Nä nu ska jag hem till Anki och kolla på film.
Sen hem och fortsätta städa men jag är ju ledig så har några dagar på mig = ) och behöver ju inte bli klar just precis nu = ) 
//Ida

Ringar

Hej.
Idag har jag jobbat som vanligt. Det var kul och jag bytte belägg idag och bytte massa själv = ) Förut har jag mest tittat på men idag byte jag fyra själv. Var as jobbigt men bra träning.
Efter jobbet åkte jag och tränade. Det gick bra fast var lite trött så körde inte så mycket som jag skulle kunna.
Jag körde bara crosstrainern i 20 min och sen gick jag av mig i fem min. Efter jag hade kört crosstrainern så mådde jag dessutom lite illa...
När jag kom hem hade jag fått ett paket! Det låg två ringar i det som jag beställt i söndags = ) dom är jätte fina. Jag beställde dom från www.ehl.nu/shopbyalexandra. Alexandra är en bloggare på blogg.se som har startat ett egen webb shop och hon säljer kläder och smycken. Finns massa fina saker där så kolla in den = )
Nu ska jag kolla TV och sen sova.
//Ida
Ring 07Ring 10
Dessa ringar har jag köpt och fått hem = ) Jätte fina och justerbara. Vilket är bra för annars kan jag nästan aldrig ha ringar. Har nog konstiga storlekar på fingrarna eller nått. Eller så måste jag bara köpa ordentliga ringar och inte från typ hm och gina... Fast dom är så fina och billiga = )

Längtar tills den 7 september

Hej.
Nu har jag bokat min kurs! Som jag berättade om förut.
Den börjar den 7 september. Jag beställde igår och fick mail idag att jag fick komma med och vad jag skulle ha med mig = ) Ska bli jätte spännande men lite läskigt också. Jag ska ju göra det helt själv.... Men jag tror jag behöver det. Blir värsta egotrippen = ) Men jag måste bli bättre på att gå i högklackat så det ska jag göra nu i en månad = )
Ni får reda på vad det är för kurs när jag har börjat på den = P
Har annars haft en bra dag idag. Jobbat på som vanligt och haft lagom mycket att göra.
Jonas är och repar för dom ska ha spelning på fredag. Kom ditt vett jag = )
//Ida

RSS 2.0