Fredag

Hej.
Japp idag är det fredag fast det känns som onsdag för mig eftersom jag var ledig måndag och tisdag.
Jobbet idag gick bra, vi hade mycket att göra som vanligt men allt gick bra.
Sorry att jag inte skrev igår men jag och Jonas hade månads dag = ) Visst vi hade ett år och tio månader så inget att fira direkt. Men vi var bort till Hornstull för att få våran favorit mat : Libanesiskt = ) Så sjukt gott och man får as mycket mat så det är värt att åka till Hornstull ; )
Ikväll blir det nog också hämtmat och sen serier och en film kanske. Men jag måste ju gå och lägga mig i tid eftersom jag ska jobba i en vecka till.
Inte mycket mer att skriva nu tror jag. Så skriver mer sen när jag kommer på nått ; ) 
//Ida

Dans onsdag

Hej.
Jag har precis ätit middag och ska iväg till dansen om en timme ungefär. Inte alls konstig packning man har med sig ditt idag bara kjol, morgonrock och extra bh ; )
Jobbet idag gick bra, hade lagom mycket att göra hela dagen. Vi fick dessutom tårta idag för att en kille hade sista dagen idag. Och det var inte vanlig marsipan tårta som vi brukar utan vi fick vit och brun chokladtårta = ) Den var sjukt god.
Nä nu måste jag göra mig klar.
//Ida

Bananflugor

Hej.
Just nu sitter jag och tittar på TV. Jonas är och repar.
Vi gjorde bullgursallad till middag och äntligen räckte det till fler än varsin matlåda. Nu har vi matlådor ända tills på fredag = ) Ganska skönt att slippa tänka på det hela tiden när man gör middag.
Annars idag har jag diskat och damsugit. Jag måste göra det för vi har bananflugor lite överallt i lägenheten. As äckligt tycker jag så städar lite då och då och damsuger upp dom. Dom har faktiskt försvunnit nästan nu = )
Imorgon blir det att jobba igen så ska nog gå och lägga mig snart så man får sova lite. Fast är inte så trött än...
//Ida

Dum dator

God morgon.
Min dator har blivit dum så jag kommer inte in på internet där. Det var därför jag inte skrev några fler inlägg igår.
Men var inne i stan i alla fall. Hitta dock inte klänningen och inte så mycket annat heller.... Fanns ingenting i stan, inget roligt i alla fall så blev lite besviken.
Men jag köpte ett linne och ett par rosa jens! = ) Ja jag vet att jag inte använder jens men funderar på att börja göra det ibland. Det är ju snyggt + att dom rosa satt väldigt bra och var as sköna. Jag har ett par svarta redan men dom är inte mega sköna men kan bli att jag använder dom en vacker dag också.
Efter jag kom hem från stan så gjorde jag egna köttbullar = ) På vildsvins färs och dom blev as bra. Inte runda och perfekta men as goda. Är lite stolt över mig själv = )
Idag ska jag städa och softa tänkte jag, kan behövas börjar ju jopbba igen imorgon.
//Ida

Äppelmos

God morgon.
Sitter och äter frukost och tittar på TV just nu. Och jag äter en supergod frukost nämligen fil med flingor och min mormors hemmagjorda äppelmos! Så jävla gott. Jag älskar äppelmos.
Jag är en sån människa som måste variera min frukost ibland för jag tröttnar och då vill jag inte ha någonting till frukost. Men fil med någonting brukar funka. Specielt med äppelmos.
Idag tänkte jag åka in till stan och kolla runt lite på affärer och se om det har kommit in nått roligt. HM har bla fått in party klänningar som jag vill titta på och kanske köpa en. Men vi får se ; ) 
//Ida
Denna klänning har jag kollat in lite men får se hur den sitter. Och sen vet jag inte om jag vill ha den i rosa eller svart. Men känner jag mig själv rätt blir den nog svart.
HM har fått in ganska mycket höst kläder så det ska jag kolla in + massa andra affärers höst grejer = )

Kväll

Hej.
Nu är vi hemma från middagen hos mina päron och runtur i Älsjö.
Middagen var väldigt god och trevlig. Var kul att träffa syrran också som hade kommit upp från Göteborg.
Efter middagen åkte vi till Älvsjö för att hjälpa Barrar få igång sin bil. Han batteri hade dött så vi skulle bara komma ditt med start kablar och fixa allt men det funkade inte så det slutade med att vi fick åka runt och leta nytt batteri. Och det tog ett tag men vi fick bullar, lite choklad och ost krockar på resans väg ; )
Nu ska jag och Jonas kolla på serier och sen sova.
//Ida
Linn och pappa på Teneriffa för massa år sen

God morgon söndag

God morgon.
Fast jag har varit uppe och vaken i mer än en timme. Har redan ätit fil med bananer i = ) och nu står det med frukost i ugnen, nämligen hemmagjorda scones = ) Jag har gjort det en gång innan och dom blev as bra så jag hoppas dom här också blir det.
Jonas ligger och sover fortfarande men jag hoppas han går upp snart för vi ska hem till mina päron och äta middag sen vid fyra fem.
Igår hände det som sagt inte så mycket. Fast vi gick hem till Nicke och Kesti och kollade på film och drack lite vid tolv ett. Det var trevligt men det blev ganska sent för vi började så sent men det gjorde inte så mycket.
Nu ska jag gå och titta till mina scones.
//Ida
Så här kommer nog mina se ut ungefär = )

Lördag

Hej.
Just nu sitter jag och Jonas i soffan och kollar på serier. Kanska ska hem till en kompis sen eller så blir det lugn hemma kväll som igår. Igår kollade vi på film och sen somnade jag i soffan. Jag var helt död igår och jag fattar inte varför. Visst jag hade jobbat hela veckan men jag hade ändå gått och lagt mig i ganska bra tid hela veckan och så. Var bara i onsdags det blev lite sent pga min kurs. Apropå kursen i onsdags så var den as rolig. Vi gjorde en liten rutin med boa och handskar till olika rytmer. Det vas as kul och roligt att börja ta av sig kläder ; )
Ja jsut det ja jag hade mina höga as snygga skor på mig också = ) och det gick as bra. Fick inget skavsår i alla fall. Men lite ont i fötterna fick jag.
Resten av veckan gick bra på jobbet. Det var bara i torsdag som jag råkade få rengörings medel i ögot. Och jävlar vad det sved! Jag fick gå till en ögon dusch och duscha ögat ett tag och sen sprutade mina jobbar kompisar in nått sterilt medel och jag hatar att få saker i ögonen! Slutade med att en fick hålla i mig och en sprutade in medlet. Men ögat klarade sig = ) det kändes bara lite konstigt ett tag och sen vart det bra.
Nu ska jag fortsätta titta på serier.
//Ida

Tisadag

Hej.
Idag har jag jobbat och inte så mycket mer. Har nog inte hänt så mycket idag.... Jobbet gick bra, vi fick ut ganska många vagnar och vi hade jobb hela tiden.
Efter jobbet så åkte jag hem och tittade på TV och lagade lax med bulgur till middag. Jonnas skulle äta med en kompis idag men det blev inte så, så han ått med mig = ) Fast han har inte varit så social sen för han sitter bara vid datorn och jobbar.
Men vi såg dom två nya avsnitten av "How I met your mother". Och det var så sjukt bra! As spännande och massa grejer som dom kan spinna vidare på! sjukt bra serie och jag tror den här säsongen kommer bli bra = ) 
När jag åkte hem idag så hade jag mina höga klackar som jag ska ha imorgon på kursen tänkte jag. Och då bli jag kanske 180 cm och det är inte så långt tycker jag. Men när jag åkte hem så kände jag mig as lång. Fast jag tror det kan bero på att många i Solna är små = ) I alla fall vid solna Station. Jag är som sagt ca 180 cm och det borde finnas ganska många killar som är så långa eller längre men Nej inte där jag är.
En annan sak jag var med om igår var att jag gick igenom hubba bubba sektionen på bussen = där det sitter typ fyra fjortis tjejer som luktar hubba bubba/godis. Sjukt roligt och det luktade ju ganska gott = )
//Ida
Jag kände mig typ som den stora hunden idag när jag åkte hem.... Men jag kan inte rå för att alla andra är dvärgar ; )

Måndag

Hej.
Måndag idag och veckan har precis börjat.
Helgen var galen men bra.
Fredagen var helt underbar på Grönan. Jag och Bella kom ditt typ halv tre och då ått vi och sen gick vi in. Det var jätte lite folk då men under dagen kom det as mycket folk. Det slutade med att Grönan blev fullt = 15000.
Konserten var sjukt bra, som vanligt ; ) Men det var lite sorligt att det var den sista spelningen. Det var till och med så att Ola grät lite på slutet. Bella ockå = ) 
Efter spelningen åkte vi in till stan och möte upp Jonas mfl och drack lite öl på Kvarnen. Var väl helt ok men lite strulig. Men det löste sig på kvällen och på morgonen efter.
På lördagen låg jag och Jonas i soffan och kollade TV sen gick jag hem till Bella och förade. Sen gick jag, Bella, hennes kompis Niklas och hans kompis Emma till Ace och dansade hela natten. Det var as kul = ) 
Sen söndagen låg jag och Jonas och kollade på serier hela dagen. Jag blev helt plötsligt sjukligt sugen på ostbågar så Jonas var tvungen att åka och handla det = ) 
Idag har jag jobbat och det gick bra. Vi hade ganska många vagnar att jobba med. Men jag diskutarede lite med min förra chef och blev lite arg och ledsen. Att en människa kan göra en så arg att man blir ledsen. Men han är den vidrigaste människa jag vet om. Han är hemsk och elak mot alla och skiter i alla och tänker bara på sig själv. Jag trodde inte det fanns så hemska människor.
Ikväll har jag kollat på TV, städat och diskat. Jonas har hjälpt sin syster att flytta.
//Ida
En ny serie jag och Jonas börjat titta på

The Akr hela dagen

Hej.
Nu har jag precis ätit frukost och duschat.
Ska möta upp Bella om en timme för att åka in till stan och Gröna Lund. Vi ska se The Ark. Deras sista spelning är ikväll nämligen.
Gröna Lund öppnar kl tre och The Ark börjar spela kl åtta ungefär. Jag och Bella kommer nog vara där typ halv två och vi hoppas det räcker....
Det kommer säkert bli en del köande och väntande men det kommer vara värt det = )
Kommer inte kunna blogga under dagen men skriver igen imorgon elle ikväll.
//Ida
Detta underbara band ska vi se = ) Lite sorligt dock att det är deras sista spelning....

Jag saknar dig

Hej.
Som sagt var jag och mamma på bio ikväll och såg "jag saknar dig". Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det var den bästa och värsta film jag sätt. Jag satt och stor grät i nästan två timmar. Tror aldrig jag har gråtit så mycket på en film. Men den var så bra. Skådespelarna fångade känslor så bra och allt känndes så äkta.
Filmen handlar om två tvillingar som är ganska olika till sättet men väldigt lika till utseende. och så dör den "duktiga" tvillingen och den andra blir kvar. Filmen handlar om hennes kamp tillbaka till livet. Man får också veta lite hur dom runt omkring har det bla den som körde bilen som dödade systern.
Så jävla bra film men så sorligt. Sjukt bra musik i den också. Man kan inte riktigt förstå att den är svensk också. Man är inte van med så bra svenska filmer.
Filmen är baserad på en san historia som blev en bok av Peter Pohl.
Detta är en film som alla borde se även fast det är jobbigt men jag tror det hjälper att förstå det oförstårliga.
//Ida
Sjuukt sorlig men så jävla bra film. Jag är helt tagen....

Bio

Hej.
Idag har jag tvättat och diskat. Gick bra men det är ju ganska tåkigt.
Ska snat åka till vällingby och gå på bio med mamma. Vi ska se "Jag saknar dig". Jag tror att den är bra och att jag kommer gråta. Men när jag kommer hem kan jag skriva en recention på den och berätta hur den var.
Jag gjorde middag idag också, det blev spagetti med köttfärssås. Den blev as god = ) 
Men jag skriver mer sen ikväll.
//Ida
19:27 - 19:38 tunnelbanans gröna linje 17 från Abrahamsberg mot Hässelby strand. Kliv av vid Vällingby.
Detta tåg tänkte jag ta ikväll. Bion börja åtta och håller på i lite över två timmar.
Men sen kommer mamma köra hem mig. Hon skulle köra ditt mig också men hon åkte tidigre för att handla lite.

God morgon

God morgon.
Fast jag har varit uppe sen halv elva. Jag har till och med varit och handlat och ätit frukost.
Nu tänkte jag gå och diska och sen blir det nog att tvätta lite. Lika bra att göra såna saker när man är ledig, annars blir det inte av.
Annars bli det nog en lugn dag idag. Skönt = )
//Ida

Burlesque

Hej.
Nu sitter jag i soffan och är ganska så as trött så ska gå och lägga mig när jag har skrivit det här.
Glömde skiva i förra inlägget att jag dömde ut min först vagn idag = ) Jag hittade alltså en skada som gör så att vagnen inte får gå i trafik fören den är fixad och här måste hela underredet på en vagn bytas, och det var jag som hittade det = ) Jag frågade bara Sören om en sak som såg konstig ut och han sa att det var ett stoppande fel. Det var ett täcklock som var borta och en bult som var av. Det låter inte så farligt men det var det. Och man vill ju inte att våra kära medresenärer ska skadda sig = ) 
Jag kom precis hem från min kurs. För er som inte vet så går jag på Burlesque. Det är så sjukt kul så jag bara dör. Och det är bara 6 gånger och det här var andra gången så det är inte så mycket kvar = ( Men man kan ta en kurs och sen börja jobba som det = ) Och det kanske jag måste göra = )
Idag så gjorde vi en rutin. Och det gick as bra men man blir as trött och svettig av att dansa och gå i klackar i två timmar... Men det är så kul så det gör inget.
Nu ska jag sova.
God natt.
//Ida
Dita von Teese. Så sjukt snygg och duktig på allt hon gör

Onsdag

Hej.
Idag hade jag min sista dag! Så nu är jag ledig tills på måndag = 4 dagar = )
Jobbet idag gick bra. Vi fick ut många vagnar och jobben kronglade inte idag = ).
Var dock as trött idag så när jag kom hem så somnade jag och sov en timme typ.
Men nu ska jag iväg på min kurs = ) 
Hörs sen eller imorgon.
//Ida

Kall kväll

Hej.
Sitter i soffan i min onepice och så fryser lite. Men onepicen är så skön. Typ ett av mina bästa köp = )
Var ute på promenad med Bella mellan sju och halv nio och det var jätte trevligt. Det var dock ganska blåsigt och kallt men trevligt.
Jonas kom precis hem från sin middag med Barrar och sitter nu och datanördar.
Min thai mat var as god och det blev en matlåda också = )
Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt.
//Ida
Jag i min mysiga rosa onepice = )

Dr Phil

Hej.
Sitter i soffan nu och tittar på Dr Phil. En mycket bra take show enligt mig. I alla fall när han tar upp intressanta saker. Idag är det vem av kvinnor och män som klarar smärta messt och massa sånt.
På jobbet idag gick det så där. Vi hade 14 vagnar inplanerat, lite annorlunde jämfört med igår då vi hade tre.
Orsaken till att det gick så där var för att det kroglade massor. saker som skulle ta en halvtimme tog hela dagen... Men några vagnar fick vi ut = ) 
Efter jobbet gick jag förbi thai stugan och köpte mat. Man får massa mat där så det blir både middag och lunch till imorgon.
När jag kom hem gick jag och duschade. Jag rakade benen också för typ första gången på två veckor! Bara för att Tiny ska få läka ordentligt. Så jag har inte rakata benen på två veckor och jag brukar göra det varje vecka!
Nu ska jag äta middag.
//Ida

Natt nu

Hej.
Var som sagt på middag med Jonas och hans mamma och syster. Vi ått på ett hotel vid Solna. Var inte alls mycket folk men jättegod mat = ) Och Jonas syster har köpt en lägenhet så grattis till henne!
Efter middagen åkte jag och Jonas hem och gjorde matlåda och sen åkte Jonas och repade. Jag tittade på TV men det gick inte så bra för just då blev det värsta regn och åsk vädret och då dog några kanaler. Så fick titta på ettan ett tag innan dom andra kanalerna gick igång igen.
Nu tänkte jag gå och lägga mig. Sov bra i natt men är ändå trött och har tre dagar kvar att jobba.
God natt.
//Ida
Dessa fina skor gick jag i till jobbet och till mina föräldrar i fredags = ) As fina men ganska hög klack... Fick lite skavsår också men jag ska gå in dom. Ska ha dom imorgon och förhopningsvis på onsdag på kursen. Men vet inte om jag vågar det. Kanske ska ha några andra då och ta dom här gången efter. Vi får se = )


Tio år sen

Hej.
Tänkte bara skriva att idag är det 10 år sen det flög in två plan i World Trade Center och jag tycker man ska skänka en tanke till dom anhöriga och alla runt omkring.
Jag var 13 när det hände. Jag kommer inte ihåg när vad jag tänkte och kände när jag kom hem från skolan den där dagen för 10 år sen. Bara att det såg helt sjukt ut + att det bara var nyheter i stället för den TV som brukade. Jag kommer ihåg att min kompis blev lite sur för att 4:an inte vissade Sunset Beach utan bara massa nyheter ; )
En sak till man tänkte på är att det såg inte riktigt ut, såg ut som en film. Det var inte på riktigt. Jag och många med mig fattde nog inte vad som hade hänt fören dagarna efter.
//Ida
Här har precis plan två kört in i tvån torn...

Hos päronen igen

Hej.
Japp är hemma hos föräldrarna igen. Det är bara för att jag och Jonas ska ut och äta ikväll med hans mamma och syster och eftersom jag jobbar idag skulle det bli lite stressigt att först åka hem, duscha och sen nästan tillbaka hit. Så då gick jag hit och duscade och pratade med mamma lite = )
Jobbet gick bra idag, vi hade inte så många vagnar att göra men ändå mer att göra än igår.
Ja just det ja jag skulle skriva igår men jag mådde piss igår. Dels var jag och trött och dels hade jag typ migrän liknande huvudvärk = inte kul.
Men somnade vid elva och sov väldigt bra inatt och det behövde jag nog. Och nu är det bara tre dagar kvar att jobba sen blir jag lång ledig = )
//Ida


Jag igår. Fy fan jag hatar att ha huvudvärk.....

Sova

Hej.
Nu har jag kommit hem från päronen och fixat allt. Så nu är det bara att sova kvar = )
Middagen var jättegod och vi hade jättetrevligt som alltid = )
Jonas är och repar just nu så jag får sova själv tills han kommer hem. Och det vet man aldrig när han gör men han var ganska trött så han blir nog inte borta hela natten och morgonen i alla fall.
Ibland hatar jag att jobba helg för man missar så mycket. Man kan inte gå på krogen och dricka massor och man jobbar hela dagen så man kan inte göra nått då heller. Det går dessutom massa repriser som man missar ; )
Nä nu ska jag sova.
God natt.
//Ida

Hos päronen

Hej.
Japp nu sitter jag hos föräldrarna och har duschat och sminkat mig. Ska snart gå och hjälpa till med maten. Vi ska som sagt fira min pappa som fyller år idag = ) Så grattis till honom. Det kommer lite släkt och väner om typ en timme så det blir säkert trevligt som vanligt.
På jobbet gick det bra fast det var två av mina jobbar kompisar som stog och skrek på varandra hela morogn mötet. Och det var lite jobbit dels för att vi inte fick ha nått möte och dels för att dom blir så agresiva när dom diskuterar saker. Det känns nästan som om dom kan slå varandra. Men det kommer dom nog aldrig att göra. Annars gick det som sagt bra. Ganska lungt men fanns jobb nästan hela tiden.
Nä nu måste jag gå och hjälpa till.
//Ida

Sovdags

Hej.
Nu ska jag gå och lägga mig. Är as trött och behöver verkligen sova.
Men var tvungen att tvätta ansiktet, borsta tänderna och tvätta Tiny och massa annat innan. Men nu ska jag sova.
Imogon ska jag hem till päronen på middag så ni får ett inlägg därifrån om jag hinner.
God natt.
//Ida

= )

Hej.
Aaaa var på min kurs igår = ) Och det var så kul. 
Jag var as nervös när jag skulle ditt. Men det var enkelt att hitta och sen var det bara att vänta till klockan skulle bli halv nio = ) Och när klockan ätligen blev det så gick det in 9 stycken tjejer i lokalen.
jag trodde att vi mest skulle prata och så men shit vi gjorde as mycket och man blev svettig! Vi började med lite historik och vad vi hete och så och sen fick vi gå gå gå gå och gå lite mer och sen lite mer komplicerade steg. Vi la också till lite armar och sen lite skakningar och höfter.
Det var as kul men lite svårt också. Så nu ska jag öva och öva till nästa vecka.
Jobbet idag gick bra. Hade lite att göra idag också men tror vi fick i hop våra timmar i alla fall.
Nu sitter jag i soffan och tittar på TV och Jonas är hos Barrar och äter middag.
Ikväll ska jag bara ligga i soffan och ta det lungt, är as tröttt nämligen och har en vecka kvar att jobba....
//Ida
Här är jag på väg till kursen igår. Nervös? JJJAAA!!!

Kurs start snart

Hej.
Japp om en timme är jag på väg till stan för att gå första lektionen på min kurs = ) Börjar bli lite nervös men ska nog gå bra. Jag är bara lite nervös över att jag hoppas det ska bli as bra och typ en ny start på livet och så blir det inte alls så....
Men vi får se ikväll helt enkelt. Men ni får nog inte veta det fören imorgon för jag kommer vara hemma ganska sent skulle jag tro.
Jobbet idag gick bra men vi hade inte så mycket att göra så det var tråkigt. Men sen vid kvart i tre så skulle vi helt plötsligt göra en vagn till. Och det fanns typ inga delar och så skulle det växlas och massa annat. Det slutade med att tre stycken skulle jobba över så vi skulle få ut n vagn till. Helt kaos. Jag skulle kunnat jobba över men inte idag när jag ska på kurs = )
Nu ska jag fixa det sista och sen iväg.
//Ida

Trött kväll

Hej.
Sitter i soffan nu och tittar på TV. Jag är as trött och jag fattar inte varför. Man har ju lixom sovit bra och allting men men ska snart gå och lägga mig och sova i alla fall.
Jonas är och repar. Är ganska skönt att vara själv ibland men inte för ofta ;)
Tittade på Idol idag och det är ett väldigt trevligt program tycker jag. Men känns ändå som om dom sjunger på sista versen nu. Dom har ju hållt på så länge och Sverige är ju inte så stort. Och jag tycke nu mera att True Talent är bättre = ) och jag missar det + Bonde söker fru imorgon = ( för jag ska på min kurs = D och jag tänkte be Jonas ladda hem det i alla fall True Talent.
Nu ska jag göra i ordnig mig och sen sova.
//Ida
Jag och ligger och halv sover någon morgon när jag precis hade flyttat in tror jag. Jonas var då bara tvungen att ta en bild, pucko säjer jag.... ; )

Tisdag

Hej.
Blev som sagt bjuden på middag igår. Det blev kyckling med klyftpotatis och tsatsiki.
Det var as gott = ) Har dock inte ätit kyckling på typ 6 7 år så har inte mått så bra i magen idag... Men nu är det bättre.
Gick helt ok på jobbet men var nära på att gå hem för jag inte mådde bra. Men klarade hela dagen = )
Nu har jag och Jonas precis ätit middag och snart ska Jonas åka och repa. Jag tänkt mest ligga i soffan och softa och gå och lägga mig i tid.
Min kurs börjar föresten imorgon = ) = )
//Ida
En sån här sött sak ått jag igår, kanske är därför jag inte mår så bra idag.
Men det var ju gott....

Blir bjuden på middag

Hej.
Japp idag blir man bjuden på middag av sin söta pojkvänn = ) Fast jag damsög hela lägenheten så ; )
Och jag har erbjudit att hjälpa honom men det fick jag inte.
Jobbet idag gick bra och dagen gick fort så det var trevligt. Jag gick hem från jobbet också. Var as länge sen jag gjorde det nu och på onsdag går mitt gym kort ut så måste hitta på lite vardags motions grejer. Är ganska dålig på det men jag har ju wii och zumba = )
Jag kanske köper ett nytt gym kort sen men blir efter min kurs då tror jag.
Nu hoppas jag det blir mat snart för jag börjar bli hungrig = ) 
Och jag kom just på att det är måndag idag och inte tisdag som jag trot hela dagen!
//Ida

Söndag

Hej.
Sorry att jag inte skrev nått igår men var as bakis så låg bara i soffan och sov hela dagen. Det var sjukt länge sen jag var så bakis. Men det var bara för att det var så kul hemma hos Mirjam i fredags.
Vi var hos henne vid halv åtta och då blev det bål och champanj och sen blev det taco middag.
Efter middagen blev det prat och mer dricka och glasstårta. Sen blev det lekar och det var jättekul för det kör man typ aldrig på fester. Men det gjorde vi = )
Vi körde killarna mot tjejerna i charader och jag måste säja att tjejerna ägde ; )
Efter två omgångar charader åkte jag och Jonas hem. Har ingen anning om vad klockan var men typ två tre.
Sen på lördagen var jag som sagt as bakis medans Jonas var ganska pigg och spelade golf.
Idag har jag bara ätit frukost och kollat på TV hittils och det kommer nog inte hända så mycket mer.... Jonas dissade mig idag också så få¨r väl försöka roa mig själv.
//Ida
Här är Jonas imorse när han låg och typ sov. Jag hade hoppat på honom lite inann så han sov inte riktigt ; )

Fredag

Hej.
Nu ligger jag i soffan och kollar lite TV men måste egentligen gå och duscha. För ikväll ska jag och Jonas hem till en kompis som fyllt år så vi ska fira henne lite. Jag hoppas det blir en bra kväll men är inte mega taggad just nu. Vet inte varför men känner mig typ deppig och bara trött.
Jobbet gick så där. Innan lunsch hade jag piss jobb och blev almänt sur men sen efter lunsch gick det lite bättre. Men vet inte hade ingen lust att jobba och allt var svårt. Men mina jobb komisar verkade inte märka nått i alla fall = ) 
Nä nu måste jag duscha. 
Skriver igen imorgon tror jag.
//Ida

Patti Smith

Hej.
Idag var jag och Bella på NK för Patti Smith signerade där = ) Vi stog dock i kö i typ över en timme och det regnade lite smått hela tiden men annars var det nice = )
Det dåliga var dock att man var tvungen att ha köpt nått av henne på NK och jag och Bella hade varsin bok med oss som inte var köpt där. Så vi köpte hennes nya skiva. Lite onödigt men annars kommer man inte in.
Vi var tvungna att vissa kvittot också och inte ta med nått annat för då skulle Patti bli sutr och gå. Så då fick vi bara skivan signerad. Men sen känner Bella en kille som jobbar med musik och Patti så han smuslade in Bella i kön igen. Och så vissade hon samma kvitto som för skivan, för vakterna kollade inte så noga. Sen fick hon min bok och så gick hon fram till Patti igen.
Så det slutade med att jag fick en skiva och en bok signerad. Bella fick en bok, en skiva och en affisch signerade.
Så efter mycket om och men fick vi det ville ha signerat = )
Efter det gick vi till Fridays och ått. Det var as  gott = ) 
Sen blev det Åhlens för lite film och spel inhandling.
När jag kom hem sen åkte jag och Jonas och handlade mat och nu har vi tittat lite på serier.
Nu tänkt jag gå och lägga mig så jag orkar jobba imorgon.
//Ida
Här är Patti Smith när hon signerar = )

Rockbjörnen

Hej.
Igår var som sagt jag och Bella på Grönan och såg Rockbjörnen. Ivar kom ditt också och en kompis till honom.
Vi trodde det skulle regna hela kvällen för det började regna typ vid två. Men som tur var fick vi bara några droppar i början av kvällen. Men ändå så var man kall och typ fuktig hela kvällen, så det var väl det ända negativa.
Jag och Bella kom till Grönan lite innan sex och gick då och tog en dricka i väntan på Ìvar som vi skulle äta med. 
När han kom så gick vi och ått tacos och sen började Rockbjörnen. Vi hade tänkt att se lite då och då men det slutade med att vi såg hela galan. Den var väldigt bra tycker jag men det var väldigt lite folk.
Det bästa var att Dregen var DJ och att The Ark var där och vann pris och framträde. Sen var det kul att se massa kändisar. Dom gick dessutom runt på området så man såg dom lite då och då = ) 
Sen hade Ivar bil så det gick fort att komma hem. 
Och när man kom hem låg ens pojkvän och sov och var så sött = )
//Ida
Ola Salo som sitter på en vakt. Det var bra för då såg man honom ordentligt = )
Lite mycket folk bara....

RSS 2.0