Bad Day

Hej.
Dagen började ganska ok jämfört med resten av dagen vill säja.... Jag hade ställt klockan på ca halv nio gick upp efter ett tag och började klä på mig spring kläderna, skulle nämligen ut och springa/gå runt sjön. Först märkar jag att det regnar men det har jag varit ute i förut så det gjorde inte så mycket. Sen när jag var på toa märkte jag att min röda vecka började idag, jippi jätte kul eller inte....
Kom i alla fall ut efter ett tag och så började jag gå men när jag bara hade kommit ca fem minuter från lägenheten stack det till i magen och jag fick världens smärta i den så jag bara tvär stannade och försökte över huvudtaget andas. Men efter några sekunder¨, som kändes som flera timamar, så gick det över och sen gick det bra hela vägen runt sjön och hem igen.
När jag sen satt i soffan och ått frukost efter jag hade duchat så ringde pappa och beordrade mig att komma ner till vårdcentralen och ta svininflesa sprutan. Så det var ju bara att ställa in frukosten i kylskåpet och gå ner till vårdcentralen. När jag väll hade hittat ditt så var det nästan inga folk alls i väntrummet och pappa kom precis ut från ett rum så det var bara för mig att gå in i samma rum. Dom tog sprutan i vänster armen och det gjorde inte ondare än en annan spruta men det typ spändes ner i fingrarna när dom sprutade in själva vacinet.
Sen när detta var klart fick jag sjus av pappa hem och hemma så fortsatte jag att äta min frukost och kolla på film.
Sen vid 20 i två gick jag i väg till jobbet. Ja jag gick för att jag hade lämnat min cykel på jobbet och det innsåg jag ganska fort att det var dåligt, går ju så mycket fortare att cykla än att gå så nu komemr jag cykla hela vintern även fast det blir massa snö.
Men på jobbet gick det faktiskt ganska bra, bara det att efte ett tag så fick jag as ont i armen där jag hade tagit sprutan. Jag sitter nu fortfarande på jobbet och jag har fortfarande ont i armen och har i stort sätt haft det sen klockan typ fyra helv fem = inte kul.
Sen är detta en sån dag som där man vill att folk ska ringa och svara på sms fort men gör dom det nej klart dom inte gör, jo du Anki gör det, tack för det = )
Läste dessutom Metros horoskop nyss och jag kan ju säja så här att det stämde in ganska så jätte bra. Detta var det som stod : "Du tycks tillfälligt känna dig lite hängig och den här dagen blir väll knappast någon av veckans bästa".
Men då får jag hoppas att dom andra dagarna denna vecka blir i alla fall lite bättre.
Så nu har jag bitchat av mig lite här, ni får ursäkta det men man kan inte vara strålande glad hela tiden.
//Ida


Hahahahaha jag tro jag dör, denna är as rolig och ganska sött ändå ; )
Ja oron för svininflensan ökar ju men jag är i alla fall nu vacinerad

Leende Guldbruna Ögon

Hej.
Lilla Ida är här nu och tänkte skriva lite om dom senaste dagarna.
I fredags så var jag först ut och sprang/gick på morgonen. Det gick bra men gick ganska segt, anntagligen för att jag hade varit ute dagen innan. Men jag är nöjd.
Sen när jag kom hem hade precis Linn och Henrik dragit iväg för att göra lite äranden. Jag stretchade och sen satte jag på datorn för jag skulle försöka få biljetter till KIZZ på stadion i sommar. Dom skulle släppas klockan tio och ´jag loggade in vid kvart i och sen gjorde jag små saker och samtidigt så kollade jag klockan och datorn. När sen klockan äntligen blev tio så kom jag in och plaserades i nån kö men den gick jätte fort och helt plötsligt så hade jag lyckats beställa fyra stycken stå biljetter = D. Ja jag är överlycklig och längtar nu änumer till sommaren. Och ja ni kaan ju höra av er om ni vill ha en, dom kostar typ 500 kr.
Efter jag hade lyckat få biljetter så duchade jag och ått frukost och sen gjorde jag inte så mycket på dagne kollade bara nån film. Sen på eftermiddagen kom mamma hem och vi drog in till stan för att först äta och sen gå på Globen Horse Show. Det var jätte kul som det alltid är. Och det var Holland som var värd land så dom vissade massa finna friser hästar. Ja jag vill ha en sån dom är ju så finna.
När showen var slut åkte mamma hem och jag åkte hem till J för att mysa och sova där.
Sen på lkördagen så åkte jag hem och fixade iordning mig och sen kom det hem massa släktingar till oss, för vi skulle ha lite jul firande för vi är ju inte hemma på julafton och Linn var hemma från Göteborg.
Men jag hann inte vara med så länge för vi skulle ha middag med jobbet på Patricia. Så jag sa i stort sett bara hej till alla och sen åkte jag till stan.
Vi fick fajitas mat och sen blev Patricia vanlig klubb så då blev det dans och massa dricka för dom som ville vara kvar. Och jag hade faktiskt jätte kul. Jag var yngst och fick nästan inte äns vara där med tanke på att det är 23 års gräns där men jag hade ju kommit in och jag var väldigt lungn jämfört med några av mina jobb kompisar, men jag hade det jätte kul.
Sen vid ett så åkte jag vidare till Medborgarplatsen för att möta upp J och hans kompisar och vi drog till Debeser medis och dansade tills dom stängde. Det var jätte kul och det var kul att vara med jämnårig istället för mina jobb kompisar som ligger på typ 35+ ; )
Efter vi hade kommit ut från Debaser blev det mat, som var as god, och sen tog jag och J en taxi och åkte hem till mig och gick och la oss och sov direkt.
När vi vaknade imorse så var vi båda två lite havl bakis, fast jag tror att J mådde lite sämre än mig. Annars tog vi det bara lungt idag, kollade på film och halv sov och sen åkte J på släkt middag och jag kollade runt på internet. 
Och nu kollar jag på "Vem kan slå Fillip och Fredrik". 
//Ida


Detta är en Frieser häst, så jävla fin.


To Lose My Life

Hej.
Nu tänkte jag skriva lite igen om dom senaste dagarna i mitt liv. Hoppas ni är intresserade ; )
I måndags så jobbade jag och var ganska seg på jobbet men det fanns ändå en del att göra så dan gick ändå ganska fort.
Sen på kvällen åkte mamma och red och J kom och ått middag med mig. Så vi lagade mat och ått den, kollade klart på Dogma och lite TV och sen låg vi på min säng och pratade massor tills J skulle åka hem vid tio.
När vi låg där på sängen så tog han ut en snus, ja han snusar, och så la han  dosan brevid sig för att stoppa in en ny lite senare och då tog jag dosan och kastade iväg den bara för att kolla hur länge han skulle klara sig innan hann måste ha en ny. För har han dosan i fickan så stoppar han ju in en ny nästan direkt och ja han snusar ganska mycket så ville exprementera lite hahaha.
Han klarade sig utan snus i ca 25 minuter....ja kanske inte jätte bra men en bra början ; )
I tisdags så jobbade jag som vanligt och var ganska jätte trött hela dagen och dessutom var det väldigt lungt på jobbet så dagen gick ganska långsamt...
Men när jag kom hem så kände jag att jag fick ny energi så jag gick faktiskt ut och sprang runt sjön och det gickk så jävla bra = D Jag sprang jätte mycket och hela vägen upp för en backe.
Sen resten av en kvällen så gjorde jag inte så mycket kollade TV bara.
I onsdags så gjorde jag inte mycket på morgonen men sen vid tolv åkte jag in till stan för att äta lunch med Bella och Carro. Det var jätte trevligt, vi pratde massor och sen efter lunchen så åkte vi till Record Hunter och köpte skivor och filmer sen åkte Carro hem för att plugga och jag och Bella åkte tillbaka till stan för att handla lite till. Jag handlade en julklapp till min syster, ett par skor, en plånbok och lte annat.
Sen åkte jag hem  och kollade på TV och sen gick jag och la mig.
I morse så sov jag ut ordentligt och sen gick jag ut och sprang/gick runt sjön. Gick väldigt bra idag också men gick nog lite mer än i tisdags, men är så klart nöjd = )
När jag kom hem så ringde jag några samtal, städade, duchade, ått frukost och kollade på film.
Klockan tre på eftermiddgen var jag på jobbet för att vi skulle ha möte om hur det fungerar på lagret med sammarbete och hur folk trivs. Kanske inte var världens roligaste möte men ändå viktigt.
När jag kom hem från det så hade syrran och hennes kille Henrik kommit från Göteborg så vi ått middag allihoppa och prataade och hade det jätte trevligt.
Ja det är nog det som hänt den senaste tiden. Jag återkommer så klart snart igen.
//Ida


White Lies skiva som jag har lyssnat på typ hela dagen. Den är as bra.
Gick jätte fort och bra att städa med den på i backgrunden ; )


Dogma

Hej.
Ja nu kommer då ett inlägg till idag och det kan ni läas som att jag skrev det idag = ).
I fredags så var jag och mamma hemma själva för pappa hade åkt till landet.
Vi ått middag och sen kollade vi på Idol och under det kom J också för jag hade bjudit över honom. Så vi kollade på Idol och där åkte Reza hem, det var lite synd för hon är duktig men nån måste ju åka ut och nu är det faktiskt dom absolut bästa kvar tycker jag och det spelar inte så stor roll vem som vinner men jag hejar lite extra på Calle ; )
När Idol var slut så gick mamma och la sig och jag och J kollade på Dogma och den är ju så bra. Var jätte länge sen jag såg den och J har den så bad honom ta med den och det gjorde han. Men vi orkade inte se hela i fredags för vi var båda ganska trötta så vi gick och la oss och sov. Men på morgonen så kollade vi lite till på den och nu har vi bara en liten bit kvar på den, som jag hoppas vi snart ska se klart. Vi han inte se klart den för J skulle repa och jag skulle till jobbet.
På jobbet så städade jag i stort sätt hela mitt pass, inte så kul men nödvändigt.
Efter jobbet kollade jag slutet på nya Robinsson och sen pratade jag med Bella i telefonen jätte länge om allting sen var det sovdags.
Idag på jobbet så fortsatte jag att städa och så fick jag så klart göra det vanliga = hjälpa reperatörer och sånt.
Sen när jag kom hem kollade jag på Tropic Thunder som jag hittade i J DVD jätte fodral som han hade varit snäll och lämnat här = D och Tropic Thunder hade inte sätt sen den gick på bio så det var ett tag sen. Annars har jag inte gjort så mycket idag....
//Ida


En väldigt rolig och bra film som mobbar näbbdjur i början hahahah



Twilight + New Moon

Hej.
Läs det här som om jag hade skrivit det på fredagen den 20 november, för det har hänt så mycket så delar upp det lite.

På tisdagen så jobbade jag eftermiddag och sen på kvällen skulle jag in till stan och se när J och hans band skulle spela på Harry B James. Dom skulle börja typ tio så jag hade med mig lite saker till jobbet så jag kunde dra direkt om det behövdes. Men sms lite med Bella under kvällen och bestämde då att jag skulle ta halv tio tåget och det var Lasse som jobbade natt så jag han hem och byta om och sminka mig innan jag åkte in till stan.
Jag kom in lite före dom andra så jag gick till Harry och väntade där. Det känns lite konstigt att sitta själv i en bar men behövde inte göra det så länge som tur var = ).
J och hans band var faktiskt väldigt bra. Jag visste inte äns vad dom körde för stil eller nånting typ, dom körde hådrock och J spelar bas i det bandet. Dom spelade ungefär en havtimme och efter det satt vi och drack lite cider/öl och lyssnade på dom andra banden som spelade. Vid halv ett drog vi därifrån för då var det typ slut och folk började bli trötta. Så jag och J tog sista tåget hem till mig för att sova.
Sen på osdags morgonen så åkte jag hem till farmor och farfar och J åkte hem för han hade tagit ledigt.
Jag åkte hem till farmor och farfar för farfar fyllde 90år och det skulle bli kalas typ hela dagen och jag hade eftermiddag så åkte ditt några timmar på förmiddagen och ått och träffade folk.
På torsdagen den 19 november så jobbade jag först på dagen och var ganska trött hela dagen så efter jag hade slutat så åkte jag hem och sov för sen på kvällen skulle jag och Anki se Twilight och New Moon = ).
Så sov lite och sen ått pappa och jag middag och sen när klockan blev ungefär halv nio kom Anki och hämtade upp mig och så åkte vi iväg till Kista.
Den första filmen, nämligen Twilight började klockan hav tio och innan det så handlade vi lite godis och tog ut pengar och lite sånt.
Filmen var så klart jätte bra, hade bara sett den en gång hemma hos Anki innan så var kul att se den på bio.
När den var slut så blev det en paus och då gick jag på toa precis som alla andra skulle göra.... Men jag han både gå på toa och handla lite popcorn.
Den andra filmen, New Moon var jätte spännande och jätte bra och den hade massa känslor i sig. Men jag och Anki kom fram till att man kanske inte riktigt tycker den är lika bra om man inte har läst boken. Jag vet inte riktigt varför men man får ju reda på så mycket mer i boken och det är ju svårt att få med på film. Men det beror nog på från person till person också.
Jag kom hem halv tre ungefär och fick då typ tre timmar sömn i natt så är ganska seg. Men sov ungefär en och en halv timme när jag kom hem....
Ikäll ska jag nog bara kolla TV och sen sova.
//Ida


En väldigit bra film =D


Ja detta är Taylor Lautner som spelar Jacob Black och ja han har typ gått
upp 15 kg i muskler innan den nya filmen och ja det fick man se hela filmen =
i ca två timmar = D ja jag typ dreglade hela filmen tihi =P


Skönheten och Odjuret

Hejsan.
Nu är jag här igen och tänkt skriva lite vad som har hänt idag.
Idag, måndag, var jag ledig från jobbet = jätte skönt. Men stälde ändå klockan på lite före nio för jag tänkt ut och motionera lite. Och jag gick upp och började sätt på mig kläder och såg att det var lite regnigt ute men såg inte ut att regna jätte mycket så tänkte inte så mycket på det. Tänkte mer på att det var 7 grader ute så jag visste inte riktigt hur mycket kläder jag skulle ha på mig.
Vi kvart över nio gick jag i alla fall ut ur lägenheten och nån minut senare gick jag ut och såg att det spö regnade... Men jag hade ju bestämt att jag skulle ut så jag gick ut och blev typ dyng sur på några få minuter. Men jag kämpade på och gick mitt varv runt sjön och dessutom utan musik för den hade dött... Behöver jag skriva att jag var stört blött när jag kom hem. Men min nya jacka klarade i alla fall regnet så det var bara om benen jag blev blöt och lite om fötterna. Men men bara på ett igen, ska ut imorgon också för sen lär det inte bli så mycket mer denna vecka, kanske söndag.
När jag kom hem så stretchade jag lite och gjorde några sit ups och nån armhävningarn. Sen duchade jag och sen blev det frukost.
Sen skulle jag kolla på film alltså riktigt film = VHS inte DVD. Ja jag har en videio spelare kvar och ganska så jätte många VHS kvar.
Såg att det var en film i och tryckte ut den och då hände det värsta tänkbara = min video ått upp filmen så jg fick dra ut den och filmen gick sönder och det var dessutom "Skönheten och Odjuret" som är världens bästa Disney film så ja jag blev ledsen = (. När jag hade fått ut den så tänkte jag kolla på "Moulin Rouge". Var liv rädd att den också skulle gå sönder men det gjorde den inte istället så funkade inte videon så nu kan jag inte kolla på mina VHS. Jätte jobbigt och nu måste jag verkligen byta så jag har alla VHS på DVD istället.
Så kollade på "Mamma Mia" på DVD i stället.
Efter filmen åkte jag in till stan för att möta upp Bella. Vi handlade lite först och sen satt vi på ett Cafe och ått och pratade typ hela kvällen och jag var hemma vid typ 20 över nio.
I stan köpte jag faktiskt tre filmer och dom var "Americkan History X", "Moulin Rouge" och "Titanic". Så nu är jag på väg i mitt utrotande av VHS och in i den nya moderna tekniken med DVD hahahaha.
//Ida


R.I.P världens bästa Disney film. Hittade dessutom inte denna i stan, så är det nån
som vill vara snäll köp denna film till mig ; )


A Christmas Carol

Hej.
Uppdaterings dags = ).
I onsdags så åkte jag nästan direkt efter jobbet in till stan för jag och mamma hade bestämt att vi skulle se och handla och äta middag när hon kom med tåget vid sex. Men jag åkte in lite tidigare för att kolla runt lite själv först. Då handlade jag en rosa tröja på HM och en lite jacka på Gina.
Sen möte jag upp mamma och vi gick direkt in på Inter sport och var där tills dom stängde. Därköpte jag en sport BH, inne gympa byxor, spring jacka och byxor och en tjock tröja som jag kan ha när jag är ute och springer. Jag hittade allt jag ville ha och det är alltid kul att ha nya saker när man ska ut och träna, för mina gammla kläder är jätte gammla och tråkiga.
Efter handlandet så gick vi och ått middag på en tahi resturang och sen åkte vi hem.
Sen blev det torsdag och jag jobbade som vanligt och fick köra massa truck för truck föraren var sjuk. Det var jätte kul som vanligt och gick jätte bra.
Efter jobbet åkte jag hem och duchade och sen åkte jag hem till J och ått middag och kollade på film och hade det bara jätte trevligt och mysigt och sen fick jag sjus hem på kvällen/natten hahaha.
Sen efter lite för få timmars sömn blev det fredag och då blev det först jobb med massa truck körning igen. Men det gick inte riktigt lika bra som i torsdags för jag klämde ena fingret och lite andra små saker som gick lite halv dåligt. Men över lag gick det bra.
Efter jobbet åkte jag direkt till Systemet för att fylla på mitt sprit föråd. Sen blev det duch och mat och sen iväg till Nockeby för att föra med Anki och hennes kompisar. Vi skulle nämligen fira Anki som fylde år i torsdags och hennes kompis. Så vi förade först i Nockeby och sen åkte vi in till stan och till Metro. Japp det är där jag brukar vara när det är 90's men på fredag är det en vanlig klubb med typ radio musik.
Inne på Metro blev det ganska mycket dricka och massa dans. Det var faktiskt jätte kul även fast jag inte riktigt trodde det efter som jag inte skulle känna så många och sen diggar jag inte riktigt sånna ställen med inne musik och människorna som hänger på såna ställen. Förutfattade menigar och bestämde åsikter Japp men men så är vi människor ibland. Men som sagt jag hade det kul i alla fall.
På lördagen låg jag mest i soffan och halv sov och mådde lite dåligt. Men det var ganska skönt och sen kom J förbi när han hade repat klart och umgicks lite med mig så då mådde jag bättre och sen bestämde vi att vi skulle gå på bio med Bella och Niklas.
Efter nån timme åkte J hem för att städa och jag ått lite och försökte boka bio billjetter men det gick inte. Så vi åkte in utan billjetter men fick i alla fall tag på fyra billjetter till A Christmas Carol i 3D på Sergel. Den var jätte bra och det var as ballt att se den i 3D. Man var lixom mer i filmen och vi satt ändå på kanten ganska nära. Hade nog varit ännu ballare om man satt i mitten längre bak. Så måste se en 3D film till = )
Efter filmen så satt vi och pratade och sen åkte jag och J hem till mig och lågg och pratade halva natten och sen sov vi.
Idag så att vi frukost och sen skulle J iväg på släktmiddagar och jag städade och gjorde inte så mycket mer.
Så nu har ni fått en ganska lång uppdatering. Jag hoppas ni orkar läsa lite av den i alla fall ; ).
//Ida


En väldigt bra film.
Rekomenderar den men inte för små barn, för i vissa stunder var den fett
äcklig och halv läskig.

Mupparna

Hej.
Idag har jag varit ledig, så jävla skönt! Vaknade vid kvart i tio och gick faktiskt upp då och gick ut och sprang/gick runt sjön. Gick as bra men det var lite kallt.
När jag kom hem sen så stretchade jag och damsög mitt rum, duchade och sen blev det äntligen frukost och då var klockan typ massor... Blev gröt och två mackor med ost och gurka på. Kollade typ på film och TV resten av dagen sen. Väldigt skönt. Men är fortfarande ganska trött så resten av veckan blir nog ganska jobbig. Visst det är jätte skönt att vara ledig men det märks inte när man bara är ledig en dag. Men jag är ledig i helgen i alla fall och på måndag så blir ledig i tre dagar, ska bli jätte skönt.
Idag hade googel en ny logga med mupparna och nu var nästan alla med och den ser ut så här:

Så sötta.
Hoppas ni har haft en bra dag.
//Ida

Googel goes Mupparna

Hej.
Måste bara kolla lite med er. Har ni sett Googels logga? Dom brukar ju pimpa den ibland och just nu har dom mupparna och dom är så sötta. Jag har sett bla kakmonstret och några till som jag inte vet vad dom heter men jag har inte sett Kermit eller miss Piggy än....Jag vet intr hur länge dom ska ha detta tema eller hur länge dom har haft det med det är väldigt roligt i alla fall = )
Just nu har dom denna med Drackula.



Så sött = D
//Ida


This Is It, del 2

Hej.
Sorry har tänkt skriva jätte länge nu men har lixom inte blivit av. Så här kommer en uppdatering.
I onsdags så gick jag ju på konsert och såg White Lies med Bella och Carro. vi mötes först i stan och ått i Kungshallen. Vi satt där ganska länge och pratade och hade det jätte trevligt och sen börjhade vi gå mot Berns där konserten skulle vara. Men det tog tyvärr ganska lång tid innan vi kom in för Bella skulle få sin biljett av Lisa och hon var lite sen men dom kom in i alla fall.
Konmserten var as bra och nu måste jag ha White Lies skiva. Och jag hade aldrig varit på Berns förut så det var kul att vara där men det var inte världens bästa ställe att ha konsert på för det var så högt i tak så ljudet blev inte  så bra som det kunde ha varit.
På lördagen efter jobbet så gick jag, Bella, Niklas och Jonas på bio och såg This is it. Japp blev andra gången jag såg den och den var fortfarande jätte bra. Men innan bion så var vi och ått i Kungshallen. Japp Kungshallen är ett väldigt bra ställe att äta på när man är i stan. Så där satt vi ganska länge och sen gick vi på bio.
Efter bion så drog vi till Biljard palatset och drack lite cider/öl och Jonas och Niklas spelade lite biljard medans jag och Bella var cherliders = ).  Det var jätte trevligt men efter ett tag blev det hemgång för klockan började bli mycket och jag skulle ju jobba på söndagen också.
Sen idag var det ju jobb som vanligt. Var as trött  men det gick och jag hade en del att göra också så då höll man ju igång så man inte satt och sov. Och imorgon är jag ledig jey, behöver värkligen sova ut ordentligt och bara hade lungt och skönt. Sov faktiskt lite när jag kom hem men pappa ringde och väckte mig efter en stund....
Ja just det ja, var ju på hälsotest på jobbet i onsdags och fick reda på hur min kondition och så var och jag fixk ju en liten spark i arslet och i fredags och lördags var jag faktiskt ute och sprang/gick runt sjön och det gick väldigt bra och jag hoppas det kommer hålla i sig. Det är ju faktiskt ganska skönt att röra på sig lite och jag försöker få med mig folk att gå på gym och såna saker också = ).
Men nu har ni fått en uppdatering i alla fall och jag ska nu sova.
//Ida

This Is It

Hej.
Var inte alls länge sen jag skrev nu men händer ju en hel del saker nu så måste ju skriva av mig lite.
Igår, tisdag, så var det väldigt lungt på jobbet men sen efter jobbet så skulle jag, mamma och pappa in till stan för att äta och gå på bio. Så jag och mamma skulle ta fyra tåget och skulle cykla från jobbet kvart i men blev lite senare för att mamma hade en del att göra och jag behövde hela tre stora plåster. Förs till undersidan av handen för att det inte skulle bli infekterat efter in cykel olycka och sen två stycken till ovansidan av samma hand för när jag skulle byta om så skar jag upp handen på handtaget till mitt skåp så ser nu ut som att jag har skärt upp hela handen med en kniv eller nått. 
Men vi kom in till stan i alla fall och då gick vi först till vacenations centralen för att ta lite sprutor och sånt inför väst indien resan. Ditt kom också pappa. Jag fick en spruta och mamma och pappa fick två var. Sen gick vi och tog ut bio biljjeterna och sen gick vi och ått. Vi ått grekiskt på kungshallen och det var jätte gott.
Sen gick vi ner till bion och såg This is it och den var så jävla bra. Det är ju en musik dokumentär om Michael Jacksons sista repititioner innan hans 50 konserter i London och den turnen skulle just heta This is it men han dog ju innan = (. Men nån av dom konserterna hade varit nått att se alltså för det var massa special efekter och han kan ju fortfarade dansa och sjunga. Den var jätte bra i alla fall och jag tycker inte man behöver vara ett jätte fan för att tycka den är bra man skulle bara kunna vem det är och kanske nån lått och det kan ju dom flesta. Och jag rös i hela kroppen vid flera tillfaällen och grät på slutet, kunde ha gråtit änumer men höll det inne.
Efter bion åkte vi hem och jag duchade och sen sov jag.
Idag på jobbet så har det varit väldigt lungt men ändå lite saker att göra. OCh den vid ett hade jag hälsotest, det är nått mitt jobb fixar. Jag gick och pratade med en person som kunnde massor om mat och träning och så fick jag göra några övningar och sen pratade vi om vad jag kunde förbättra och sånt. Var faktiskt bra och man blev taggad också. Så hoppas jag kommer igång med lite träning nu även fast det är typ snöstorm och jätte kallt ute.
Nu ikväll ska jag in till stan och äta med i alla fall Carro och sen ska vi Bella och Lisa på konsert och se White Lies. Har inte hört jätte mycket av dom men jag hoppas det blir kul och konsert är ju alltid roligt att gå på. Men ni får höra mer om den en annan dag.
//Ida


En mycket bra film. R.I.P MJ


Total Eclipse of the Heart

Hej.
Vad ska jag skriva idag då? Jo detta:
I Idol åkte Erika ut, vilket jag tycktee var väldigt bra. Tyckte inte riktigit om henne, varken hennes klädsmak eller röst.
På lördagen sov jag länge och sen låg jag i stort sätt bara i soffan och kollade på TV = en väldigt lungn dag. Sen på kvällen skulle mamma och pappa iväg och äta middag och jag hade tänkt att bara ligga i soffan och kolla film eftersom jag trodde min kompis jag skulle kolla film med på fredagen var sjuk denna dag också. Så hade tänkt ha en lungn och ensam halloween. Men när mamma och pappa skulle åka vid fem så sms jag min kompis och kollade om han fortfarande var sjuk och det var han inte = ). Så ått en snabb middag och sen åkte jag ditt. Vi kollade på tre filmer och dom var Final Destination 3, Team America och Harry Potter och halv blodsprinsen. Sen låg vi typ hela natten och pratade massor och hade det jätte treligt. Sen sov vi och sen på morgonen låg vi kvar i sängen och pratade änumer om allting och sen till slut när vi båda höll på att hungra ihjäl så gick vi upp och ått frukost och halv kollade på TV fast det fanns inte så mycket att se... Sen på kvällen åkte jag hem och duchade och sen kollade jag lite på film och sen sov jag för var ganska trött även fast jag typ hade sovit hela dagen.
Sen idag har jag jobbat och det gick bra även fast vi inte var så många på jobbet, det var nämligen en som hade tagit semester. Men som sagt det gick bra i alla fall för reperatörerna frågade ganska enkla fråger och dom flesta visste vad dom skulle ha och så.
Sen efter jobber skulle jag åka till tandläkaren men på vägen till p-tåget rasade jag med cykeln och slog i händerna, ena knät och stukade foten. Och det började blöda på knät och ena handen, men frågade i spären om två plåster och det fick jag. Sen åkte jag vidare till tandläkaren och där gick det bra som vanligt. Dom tog bara bort lite tandsten och såg att alla mina visdomständer var framme och fick plats vilket var väldigt bra.
Sen i kvällar har jag bara ätit middag och kollat lite TV och nu tänkte jag gå och lägga mig för är ganska så trött.
//Ida


En väldigt bra film. Ni som har sett den vet vad  jag pratar
om, ni som inte har sett den: se den!

RSS 2.0