TRÖTT

Hej.
Nu har jag kommit hem och sitter i min säng och skriver på dagens sista inlägg.
Är sjukt trött. Men imorgon får jag sov morgon till kl kvart över sju istället för kl sex. Det är en timme och en kvarts sovmorgon = ) Det behöver jag. Fast sen får jag nog börja runt halv åtta. Men allt sånt får jag reda på imorgon. Är lite nervös men men kommer nog gå bra.
Efter jobbet åkte jag som sagt till Solna C och möte upp Jonas. Sen åkte vi hem till honom och åt pizza och kollade på Avatar. Det är en sjukt bra animerad serie. Vi är inne på säsong två av tre nu = )
Nä nu ska jag läsa lite och sen sova.Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Dom tre huvudkaraktärerna = )

Slut jobbat på förrådet

Hej.
Nu sitter jag hemma och är ny duschad och ska snart åka till Solna C för att möta upp Jonas när han slutar.
Gick helt ok på jobbet idag men det var skönt att det var sista dagen och imorgon blir det sovmorgon = D
Känns lite nervöst inför imorgon men så ska det väl vara ; ) men jag är glad att jag vet vilka alla är på Inredningen och känner till arbetsplatsen och så.
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Men jag skriver mer sen hemma hos Jonas eller när jag kommer hem.
//Ida

En trött Ida

Hej.
Japp nu är det en trött Ida som skriver. Så ska bara skriva detta och sen läsa lite och sen SOVA! Ända tills kl sex.... Men sen får jag sovmorgon på onsdag i alla fall = ) för då börjar jag inte fören kvart över åtta. Och efter idag är det bara fyra dagar kvar att jobba. Men på fredag har jag jobbat i 11 dagar på raken så kommer nog vara lite trött då....
Nä nu ska jag sova.
Vi hörs imorgon då det är min sista dag på förrådet.
God natt och sov gott.
//Ida

Hallå

Hej.
Nu har jag kommit hem från stan där jag har fikat med Bella. Vi hade jätte trevligt. Morris var med också, fast han låg bara i sin väska och sov och var jätte duktigt. 
Bella och jag pratade massor om allt och ingenting = )
På jobbet gick det väl bra, var en del att göra men inte för mycket. Men jag är glad att det är sista dagen imorgon, slippa vissa och få göra nått nytt. Men så klart kommer jag sakna dom flesta...
Nä nu ska jag in på facebook och kolla om jag hittar några nya kompisar och sen kolla om Kissie har rakat av sig håret haha. Ja jag läser en del bloggar ; )
Hörs sen innan jag ska sova.
//Ida
Här fikade jag och Bella. Ett väldigt bra fik, har varit här många gånger = )
Var här med Anki också i torsdags ; )

9 månader med världens bästa skrutt

Hej.
Nu sitter jag i sängen och skriver på dagens sista inlägg. Är ganska trött så tänkte skriva det här och sen sova.
Japp har nio månader med Jonas idag = ) Som jag skrev i förra inlägget så hade vi en jätte mysig kväll. Sen åkte jag hem vid nio så var hemma med halv tio tåget. Väl hemma så gjorde jag lunch och inte så mycket mer.
Men vi hörs imorgon igen.
God natt och sov gott.
//Ida
Min alldeles egna Superman ; ) Puss till dig Jonas <3

Hos pojkvännen

Hej.
Nu sitter jag hemma hos Jona och har det mysigt = ) Vi har ätit på Därmedpasta och kolla på Karate kid.
Jobbet gick bra idag, lite tråkigt bara som det oftast är på söndagr. Men det gick bra ändå.
Sen åkte jag hit och då hade Jonas precis vaknat (klockan var kvart över 3!!) Inte kul med tanke på att jag hade sms:at honom och han inte svarade för han har sin mobil avstängd när han sover = en ganska så orolig flickvän! Men som tur var låg han bara och sov = )
Nä nu ska vi mysa lite till och sen måste jag hem för jag jobbar morgon imorgon.
Hörs sen när jag kommer hem.
Jonas hälsar ; )
//Ida

God morgon

God morgon.
Japp då har ens sista helg dag börjat = ) känns skönt. Men jag kanske får jobba helg sen på inredningen också men det kommer nog dröja ett tag. Jag måste ju lära mig det mesta först och sen veta vad jag ska göra så jag kan gå själv, så det kommer nog dröja om det ens blir helg där.
Hade as svårt att somna i natt så är ganska trött idag men men kommer nog överleva denna dag också. Får åka hem till Jonas sen och sova lite på hans mage ; )
Nu ska jag gå och göra lite frukost.
Hörs sen.
//Ida

Denna dag är nu snart slut

Hej.
Nu sitter jag i sängen och skriver dagens sista inlägg för sen ska jag sova.
Kom hem vid typ lite före halv tio och gjorde då lunch tills imorgon eller jag la upp havregryn i en burk. Blir nämligen både gröt till frukost och lunch imorgon. Orkar inte göra nått annat och det har funkat förut så...
Vet inte vad mer jag ska skriva. Så vi hörs imorgon istället när jag är på jobbet och har tråkigt ; )
God natt och sova gott.
//Ida

Deppigt

Hej.
Nu har jag plockat allt jag ska men ändå sparat en inventering som jag tänkte göra imorgon bitti.
Är väldigt lugnt på jobbet och tråkigt.... Men får väll gå hem om lite mer än två timmar. Då ska jag hem och göra lunch kolla lite TV och sova och försöka glömma att typ alla man känner är på fest i Bromma eller ute på krogen... Och jag vet att det är fler än mig som jobbar helg men ändå, jag hatar det ibland, specielt den här turen. Jag tycker bättre om när jag har fredag eftermiddag, lördag morgon och söndag eftermiddag. För det är på lördagen det händer saker och allt är typ... Men men är ju min sista helg på ett bra tag, så kämpa på Ida.
Nä nu ska jag sluta deppa här och gå och äta middag.
Hörs sen.
//Ida

Inte glad över att vara på jobbet idag....

Hej.
Nu istter man på jobbet som vanligt. Är inte alls sugen på att jobba den här helgen... Har eftermiddag idag och sen förmiddag imorgon så man kan ju inte göra någonting idag typ bara hem och sova. Och Jonas och Bella och resten ska på kräftskiva... Jag hatar att missa saker när jag jobbar. Visst det kommer fler fester och så men ändå = (
Är ganska lugnt på jobbet i alla fall och har lite saker att göra också så ska nog gå bra.
Sov hos Joans i natt och igår så var det som sagt släkt middag hemma först och sen åkte vi till Jonas och sen sen gick vi ut och orkade bara ta en öl och sen åkte vi hem och sov. Var sjukt trött igår och det var skönt att Jonas också var det så vi kunde åka hem = )
Men innan vi åkte från mig så var vi tvungna att gå till mitt jobb och hämta min plånbok som jag hade glömt... Inge kul alls. Var så sjukt klantigt också för efter min olycka med foten tycker mamma att jag ska ha med mig leg och sånt till jobbet ifall det händer nått. Min plånbok är svart och jag lägger den på golvet i skåpet och då syns den inte och då glöms den bort och man får gå tillbaka till jobbet vid tio i tio på kvällen och ta halv elva tåget hem till Jonas i stället...
Nu ska jag jobba vidare men nått/några inlägg till här lär det bli idag = )
//Ida

Lalala

Hejsan.
Nu sitter jag hemma i soffan och softar lite innan släkten kommer på middag.
Hade en as soft dag idag på jobbet. Vi gjorde mycket men samtidigt flamsade vi runt ganska mycket också ; )
Nadine hade födelsedag och sin sista dag idag också så det blev tårta på eftermiddagen också. Och så blev det av tackning för mig, Sammi och Freddy också. Vi slutar på tisdag men blev allt idag. Men hoppas det blir lite på tisdag också ; )
Nä nu ska jag gå och byta om och sminka mig lite innan släkten kommer.
Ja just det ja, jag har fått jobb = D på samma företag fast på Inredningen. Så jag ska börja där på onsdag = ) Är as glad över det.
//Ida

Seg och trött

Hej.
Nu är jag redo för sängen. Är ganska trött och vill sova.
Var väldigt skönt att duscha och nu känner ig mig väldigt fräsch och snygg igen ; )
Har inte gjort så mycket annat i kväll, bara duschat och gjort lunch tills imorgon. Blir sallad imorgon igen. Jag tröttnar aldrig på sallad och det är skönt för då kan man ha det till lunch. Känns som en lagom stor lunch också och så kan man variera sin sallad ganska  mycket också.
Imorgon vet jag inte  om jag hinner skriva så mycket. För först är jag ju på jobbet och sen ska jag hem och då ska vi ordna för en släkt middag och sen vet jag inte vad som händer mer under kvällen. Men nått litet inlägg lär ni få imorgon också ; )
god natt och sov gott.
//Ida

In och tvätta mig

Hej.
Nu är jag hemma från stan. Det var jätte trevligt att gå runt i stan med Anki, som vanligt = )
VI både åt middag och fikade och gick runt och pratade. 
Jag åt först en hälsotallrik och sen på fiket så åt jag en as god choklad muffin som jag inte orkade äta upp och så drack jag en varm choklad = ) jag har saknat mina varma choklader lite men nu är det så dåligt väder så man kan dricka varmt igen = )
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha i typ ett år för jag är lite kall sen vandringen i stan + att jag är jätte smutsig i håret och känner mig lite halv äcklig. Borde ha duschat för länge sen. Men sån är jag. Först går jag och drar på det men sen när jag väl kommer in i duschen så kommer jag typ aldrig ut ; )
Hörs sen när jag är klar i duschen och ska typ sova.
//Ida

In till stan

Hej.
Ska in till stan nu och träffa Anki och ta en fika = ) Ska bli riktigt trevligt.
Jobbet idag var lugnt och ganska roligt för vi höll på och töntade oss hela dagen typ ; )
Men nu måste jag gå.
Vi hörs sen.
//Ida

Ska snart sova

Hejsan.
Nu är jag hemma och har fixat allt jag ska tills imorgon, det vill säja lunch och frukost.
Jag höll på att jobba till nio idag...så sjukt mycket och jag blev ändå inte helt klar. Jag hoppas det inte fortsätter att vara så här mycket. Men det är ju lite skönt ändå för tiden går sjukt mycket fortare.
Efter jag hade gjort lunch och så skulle jag in i badrummet och borsta tänderna och så. Och jag kom fram till att jag gör as mycket saker i badrummet innan jag ska sova. Idag tex så noprade jag ögonbrynen, borstade tänderna, borstade håret, tvättade ansiktet med blackhead eliminating (så man inte får finnar) och sen tvättade jag Dolly. Ja och detta är ju ganska mycket och när jag tar blackhead eliminating så tvättar jag med det typ tre gånger, för man ska ta tills bumullen inte längre blir smutsig.
Men jag kan ju inte förkorta denna processen heller för jag behöver ju oftast göra allt detta. Så det får väll heelt enkelt ta den tid det tar ; )
Nä nu ska jag läsa och sen sova.
Vi hörs imorgon, i alla fall på kvällen hoppas jag.
God natt och sov gott.
//Ida
Den här använder jag. As bra. Jag känner direkt att huden blir frächare = )

Mycket nu

Hej.
Snabb uppdatering :
Är kvar på jobbet och är nog det till klockan kvart över nio.
Håller på att plocka ihop saker som ska ut imorgon bitt. Har hållt på med det hela eftermiddagen/kvällen.
Har att göra hela tiden. Men det är skönt för då går tiden fortare, nästan lite för snabbt just nu ; )
Nä nu måste jag fortsätta så jag blir nästan klar i alla fall.
Hörs sen när jag är hemma och ska sova. för idag är en sån dag då jag har eftermiddag idag och morgon imorgon. Så blir bara hem göra lunch och sova.
//Ida


Oj första idag

Hej.
Japp första inlägget idag...inte bra. Vet inte riktigt varför det inte blev nått imorse. Jag åkte hem från Jonas ganska tidigt för att jag skulle hem och fixa lite saker och så och då tänkte jag skriva ett god morgon inlägg men glömde totalt bort det,...
Men jag har inte gjort så mycket idag, kollat TV och nu sitter man på jobbet igen och gör ingenting typ. Men ska snart börja plocka i hop saker som ska ut till vagnar imorgon.
Hade jätte mycket pallar att fixa ihop förut. Tog till kvart över fem typ innan jag var klar med allt. Jag brukar vara klar vid kvart i fem.
Idag kommer min syster hem också. Hon bor i vanliga fall i Göteborg men nu kommer hon upp för hon skulle springa nån runda med jobbet och innan har hon varit på bröllop. Lite kul att ha syrran hemma = ) Man ser henne inte så ofta nu för tiden och hon ringde mig när jag satt på akuten och tyckte vi skulle åka på en skid semester så måste diskutera det med henne mera = )
Nu ska jag fortsätta jobba.
Hörs sen.
Ursch nu regnar det ännu mera...Hoppas det slutar innan jag ska hem men där kan man inte hoppas för mycket emd tanke på att det har regnat hela dagen typ.
//Ida

Tigrar

Hej.
Sitter hemma hos Jonas just nu och kollar på reprisen av "Fångarna på fortet". Verkar faktiskt helt ok, lite nostalgi så där = )
Innan det kollade jag på en dokumentär om farliga husdjur och idag var det om stora katter, alltså tigrar och lejon och sånt.
Jag skulle jätte gärna vilja ha en tiger hemma men det är ju livsfarligt.
I dokumäteren var det en som hade blivit dödad, en som hade blivit ordentligt skadad och en som hade haft kattdjur i typ 40 år och han hade aldrig blivit skadad men hans anstälda och andra i hans område hade blivit det. Helt sjukt och hon som hade blivit skadad hade en svart panter hemma som hade bitit fast i huvudet och tagit bort bitar och den fick polisen skjuta bort för den släppte inte. As äckligt.
Men hon som hade blivit dödad hon får skylla sig själv lite tycker jag. Hon hade inte matat sina djur och hade inga penagar och så gick hon in och skulle städa och tigern hade sett henne som mat.
Tigern hade en undervikt på ca 100 kg och dåliga tänder och massa annat pga undervikt. Där tycker jag att hon kunde ha lämnat ifrån sig djuren och överlevt men hon tyckte om dom för mycket och tänkte för mycket på sig själv...
Jag tycker det är hemskt att folk har vilda djur hemma. Det räcker väll att ha hundar och katter och såna djur.
Nä tigrar och andra vilda djur borde få leva i det fria.
Nu ska jag kolla klart på "Fångarna på fortet" sen ska jag sova och hoppas på att Jonas kommer innan jag somnar. Han är och repar....
God natt och sov gott.
//Ida

Så sjukt vackert djur.

Regnbåge

Hej.
Sitter på jobbet nu och har lite små tråkigt. Har gjort allt jag ska och folk verkar fortfarande vara på semester, det är i alla fall inga och hälsar på mig....
Var helt ok att komma tillbaka till jobbet faktiskt bara det att jag inte kan ha mina jobb skor för dom klämer ått där jag gjorde illa mig förut. Så just nu sitter jag i mina röda concers = )
Såg en regnbåge förut = ) så fin var den och jag såg jätte mycket av den. Regnade här nämligen förut men solen sken sammtidigt och då kommer regnbågen fram = )
Nu ska jag kolla in stor bloggarna men vi hörs sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer ikväll än att sitta här till kvart över nio. Kanske ska till pojken om inte han ska repa...
//Ida

Så fina dom är = ) och den jag såg var väldigt stark i färgerna också, typ som den här

Hemma

God morgon.
Nu är jag hemma från pojkvännen.
Sitter i soffan och kollar lite TV och ska snart äta frukost och städa lite. 
Vid två blir det jobb igen, inte så kul men men. Har ju inte varit på jobbet sen i torsdags. Men jag tror i alla fall att foten klarar av att jobba nu igen. Men blir ingen promenad idag, blir imorgon istället = )
Just det ja ni ska ju få en recention till någon dag på "Innan jag dör": Ska försöka hinna med det denna vecka i alla fall.
//Ida

En bra kväll

Hej.
Efter jag hade kommit hem från Jonas imorse så ått jag frukost och tog det lugnt sen gick jag ett varv runt sjön. Känndes väldigt bra och foten var snäll, jag vågade till och med springa lite på slutet. Det känndes jätte skönt så nu blir det att ta tag i träningen igen i alla fall gå runt sjön så mycket jag kan. Känner mig as flebbig och har inte tränat ordentligt sen mitt friskis och svettis kort gick ut = (
Efter jag hade sprungit så städade jag och duschade sen blev det Solna C. Där möte jag upp Barrar och vi tog en fika och sen kom Jonas också = )
Klockan halv sex till kavrt över sex hann vi tre med fyra lägenhets vissningar också. Alla var väldigt fina och låg bra till så dom vill jag vara med och kolla vad som händer emd dom. Vore så skönt att flytta hemifrån nu. Men blir lite svårt om jag inte får jobbet som jag vill ha.
Har i alla fall nu bestämt mig att det inte blir skola för mig. Det var därför jag inte gick idag. Känns lite tråkigt men men man kan ju plugga hela livet men jag vet inte om jag vill det. Är som sagt gjord mer för att jobba. Så får jag inte reperatörs jobbet blir det att söka jobb som satan. Ska fixa till min cv imorgon och börja skicka ut den tror jag.
Efter jag, Jonas och Barrar hade kollat lägenheter åkte vi hem till Jona soch ått ute på en grill. Jag ått en as god tacko talrik och efter det har det bara blivit snack i lägenheten.
Nu har precis Barrar åkt hem och jag och Jonas ska nog snart gå och lägga oss om det inte blir nått mer Avatar avsnit, som jag hoppas på ; )
//Ida

Är vaken

God morgon.
Nu har jag vaknat hemma hos pojkvännen och ska snart bege mig hemmåt för att kanske åka till skolan till kl ett. Men jag har inte helt bestämt mig om jag ska gå... Lektionen idag är en itrodoktion på en ny kurs som jag inte har en anning om vad det är. Men lektionen är i tre timmar.... As jobbigt. Så jag vet inte och sen vill jag ju helst jobba, har jag nu kommit fram till tror jag...
Så jag får se hur jag gör idag....
Nu ska jag i alla fall åka hem.
Hörs sen.
//Ida


Kollat lägenheter

Hej.
Är lite seg idag, var ute och firade Bella igår.
Men först åkte jag och Jonas hem till mig för att sen åka till Enköping och fira min syssling som fyller 20 på tisdag. Var jätte trevligt där, vi ått och drack gott.
Sen körde mamma mig och Jonas till Solna centrum och så åkte vi in till stan därifrån.
Vi gick på metro där det skulle vara 90's men vet inte riktigt om det var det men vi hade as kul i alla fall och dansade hela natten = )
Imorse så åkte jag till Solna igen och möte upp mamma och pappa och gick på ca 5 lägenhets vissningar. Dom var finna allihoppa men jag vet inte riktigt om det var nån som var "den perfekta". Men snart hittar man väll den.
//Ida

En ny dag

God morgon.
Nu har jag gått upp här hemma hos pojkvännen. Vaknade för en stund sen men ville inte riktigt gå upp idag men men nu är jag det i alla fall.
Jonas gick upp vid kvart i åtta för han skulle iväg på en jobb grej men jag hoppas han är hemma snart...
Igår så hade vi bara fredags mys och kollade på film och ått massa onyttigt ; )
Ochj idag blir det först att åka hem till sysslingen och fira henne och sen in till stan och fira världens bästa Bella som fyller år = ) men vet inte riktigt hur hon vill bli firad om det blir utgång eller vad. Jag hoppas på utgång ; ) var länge sen och nu är man ju dessutom ledig tills på tisdag eftermiddag.
Nu ska jag nog kolla på ett avsnit av Avatar och äta frukost.
//Ida


The Hills

Hej.
Har en lugn dag, har typ bara legat i soffan och kollat TV och haft det skönt = )
Foten känns bättre och bättre. Jag trodde inte det eftersom jag inte har gått så mycket. Trodde det skulle göra ont när jag satte ner foten och det gör det ju men inte alls lika mycket som det gjorde igår.
Just nu kollar jag på The Hills. Har inte riktigt bestämt mig om jag tycker om serien eller inte. Jag har kollat på några avsnitt när det inte finns nått annat att kolla på. Och det är ganska kul att kolla på ibland men det är ju inte världens bästa serie direkt men alltid lite kul med drama grejer ; ) 
Nu ska jag snart åka till Solna C och kolla lite saker och sen möta upp Jonas för att åka med honom hem.
//Ida

En ny dag

God morgon.
Har nästan sovit tills nu, as skönt. Fast jag vaknade första gången vid kvart i sju för jag var tvungen att gå på toa ; )
Och då passade jag på att  testa foten lite och det gjorde fortfarande ont när jag gick och den var stel. Sen somnade jag om och vaknade vid halv tio att mamma ringde och sen har jag legat och dragit/sovit tills nu.
Foten känns helt ok men som sagt stel och gör lite ont när jag går och har den i vissa vinklar. Men tror den blir  bra snart = ) Den är inte blå än i alla fall ; )
Idag ska jag nog bara ligga i soffan och ta det lugnt och sen åka hem till Jonas och mysa.
//Ida
Jag och Jonas i kväll och i natt ; )


Hände en liten olycka idag på jobbet

Hejsan.
Nu har jag ätit, sovit i soffan lite och ätit glass så nu känner jag mig lite bättre men foten gör ju asa ont fortfarande. Men ligger jag ner så går det okej men ska jag börja gå så gör det ont som fan.
Det var detta som hände :
Jag var på jobbet, det var ganska lugnt.
Sen kom det in en pall som vi skulle bara flytta om lite saker i. Och eftersom vi lyfter dämpare och sånt hela tiden tänkte jag att då kan jag ju börja. Kan ju lägga till att det bara var as tunga saker i denna pall.
Jag tänkte i alla fall plocka upp en dämpare som väger ca 40 kg och är 120 cm lång och lägga den på en vagn det är så jag brukar göra med dom om man måste flytta på dom.
Men den är ju rund och väldigt otymplig så den rullar av vagnen och pallen och jag märker detta och hoppar undan men den lyckas ändå hamna på min vänstra fot. Precis där stålhättan inte finns längre.
Det gjorde så sjukt ont att jag trodde jag skulle svimma på fläcken. Men jag lyckades ta mig till min plats och bara satt där och andades medans foten dunkade och blev större och större.
Sen gick jag upp på toa och det gjorde bara mer och mer ont. Jag höll på att börja gråta på toan. Men när jag kom ut därifrån så spolade jag foten med kallt vatten och gick in till mamma och bröt ihop totalt. Fick nog en liten chok.
Mamma kollade och sa att det inte var så bra men att jag skulle vänta tills efter lunch och se hur den betede sig sen.
Sagt och gjort jag gick ner och jobbade igen men jag kunde inte gå och det gjorde ont nästan hela tiden.
Så innan lunch ringde jag vårdecentralen och dom skulle ringa upp.
När jag hade ätit klart så ringde dom och jag sa vad som hade hänt och hon jag pratade med sa att jag borde åka och rönka den så att inte nått litet ben i foten inte var av.
Mamma körde då in mig till st Göran och där satt jag sen mellan kvart över två till kvart i sex. Mellan väntan så kände dom på foten och sen fick jag rönkas. Och sen kom läkaren och sa att inget var brutet men jag hade fått mjukdels skador och att det skulle göra ont ett tag. Men att alvedon skulle hjälpa mot smärtan.
Sen var det bara att åka hem och vila.
Just nu gör det fortfarande bara ont när jag går på foten och sen ibland så strålar det lite smärta i foten när jag ligger ner också.
Men det som var skönt på akuten var att Jonas kom vid halv fem och höll mig sällskap = )
Jag hade sms honom om att jag hade skadat mig och sen sms jag när jag satt och väntade. Men han svarade inte på några av sms så jag trodde han hade massor att göra så jag ville inte ringa. Och jag mådde ju ändå ganska bra. Men sen ringer han när jag väntar på rönkenn och är typ jätte upprörd över att jag inte har ringt. Så säjer han att han kommer så fort han kan och jag säjer typ att det är lugnt och jag klarar mig. Men nej Jonas vill komma och så säjer han att han ringer när han är typ där. Okej säjer jag och väntar mer på honom än på läkaren ; ) Men ingen Jonas hör av sig men så helt plötsligt så kommer han bara in och säjer hej = D Då blev jag glad för jag hade ju saknat honom och hade ont i foten och tråkigt.
Puss till dig världens bästa Jonas <3
Detta blev ett väldigt långt inlägg men men sånt som händer. Jag har sjukanmält mig för imorgon eftersom jag inte kan gå så ni får mer inlägg imorgon.
Nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//Ida
Min fot just nu. Två små sår och svullen och på väg att bli blå.....

Ont

Hej.
Orkar inte blogga just nu. Har as ont i foten efter en olycka på jobbet men inget är brutet men ont som fan gör det i alla fall kan jag lova.
Men bloggar mer sen när alvedonen har börjat verka och jag har fått mat.
//Ida

Sov dags

Hejsan.
Nu hade jag tänkt att sova snart. Är ganska trött, märks att det börjar bli slutet av veckan. Och det är jobbigt att ha dagtur hela veckan på jobbet. Fast jag var ju ledig i går ; )
Nu ikväll så har jag ätit en as god middag med föräldrarna och duschat och hålt på med bloggen. jag försöker få in bilder och sånt och det är fan inte enkelt alltså men jag provar mig fram och det funkar ibland. Som nu tex hoppas jag ni kan se bilden här nere på mig och klicka på den så den blir större = ) annars blir det jobbigt....
En blogg ni borde läsa lite då och då är http://www.tjuvlyssnat.se/ sjukt rolig blogg om saker folk har hört på stan. En bra sida att gå in på när man har lite tråkigt. Finns som böcker också, två stycken tror jag i alla fall om inte fler nu.
Här kommer ett exempel på vad som finns för citat :
Krogen Harry B James, Stockholm

Några tjejer ~20 står i toalettkön. En tjej ~25, med sjömanshatt, frågar om hon får gå före i toalettkön, en tjej säger att det är okej, och tjej ~25 går in.
En annan tjej: Jaha, jag trodde vi hade kösystem i det här landet?!
Tjej 1: Ja, men hon hade sjömanshatt på sig, jag tänkte att hon kanske var sjösjuk!

Hahaha så roligt. Tänk vad folk säjer ibland ; ) och man själv om inte annat.
Nä nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//Ida
Bild på mig. Japp jag ser muppig ut men det är mest för att jag testar lite och ser vad som funkar och så.

Lite smått ångest

Hej.
Jobbet gick bra idag, ganska lugnt.
Men sen hade jag arbets intervju vid lite före ett! Men det kändes bra så nu är det bara och hålla tummarna där = ) 
Efter jobbet skyndade jag mig hem för att göra mig klar till att åka till min första dag i skolan.... Har inte varit i skolan sen jag slutade gymnasiet, alltså för tre år sen.
Men det kändes bra och alla verkade trevliga. Så nu har jag ÅNGEST! Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag börja plugga eller fortsätta jobba?!
Jag är ju mer lagd för att jobba och jag tycker ju inte det är så kul att plugga men jag skulle ju kunna klara av det om jag ger mig fan på det. Men tar jag jobbet så kan jag fixa lägenhet imorgon typ och har min framtid säkrad nästan och jag tror det är väldigt kul att jobba som reparatör. Visst det kommer ju vara svårt där i början men jag kommer få gå lite kurser och så.
Men men får väl diskutera fram och tillbaka och se sen vad jag kommer fram till.
Nu ska jag göra mat och äta med mina föräldrar.
//Ida

Mysig kväll

God kväll.
Idag har varit en väldigt bra dag. Har bara legat i soffan och tagit det lugnt, precis som man ska göra på sin lediga dag = )
Jag har läst ut min bok också "Innan jag dör" så den ska ni få en recention på någon dag.
Vid halv sex idag gick jag ner till stationen och möte upp Nina och så åkte vi hem till henne och hennes pojkvän och åt middag, rökte, åt chokladbolls deg och pratade massa sex och annat och hade det jätte mysigt = ) Så tack för en trevlig kväll Nina.
Sen åkte jag  hem och gjorde lunch, pratade lite med mamma och borstade tänderna. Och nu sitter jag i sängen och ska snart läsa lite och sen sova.
Imorgon tror jag inte jag hinner skriva så mycket. För först ska jag jobba och där kan man ju inte riktigt sitta och blogga.... Jag ska på jobb intervju på jobbet också om att bli reparatör kl ett, lite nervös för det eftersom jag gärna vill ha det men känns ganska lugnt ändå, jag känner ju dom som ska vara med och så.
Sen ska jag hem och bara byta väska för att sen åka till Nackademin och börja skolan, eller i alla fall ha upprop. Undra hur det kommer kännas att gå in i en skola igen och börja tänka på matte och sånt igen... Var ju tre år sen sist typ. Men jag vet inte ens om jag ska börja eftersom jag hellre vill jobba men vi får se hur det blir.
Nä nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//Ida

Please kill me

Här kommer en recension på "Please kill me! : Den ocensurerade historien om punken" av Legs McNeil och Gillian McCain.
Den är baserad på en massa intervjuer som författarna har gjort mellan åren 1965 - 1992.
Man får en blick in bakom kulisserna på konserter och liv.
Dom som är med är bla Ramones, Iggy Pop, Patti Smith, Sex pistols. Man får veta det mesta om deras karrieär och hur mycket dom dricker och tar droger. Den är bra skriven om detta också, inte så hemskt skrivet utan bra och spännande och nästan lite roligt ibland.
Den är bra skriven överlag och lätt läst. Det ända jag tyckte var jobbigt var att det är väldigt mycket folk med och det är svårt att komma ihåg vilka alla är. Men som tur är så står alla som är med och förklaring på vilka det är längst bak i boken. Fast jag hittade inte det fören efter några sidor så jag googlade några ; )
Jag rekommenderar denna bok speciellt om man är intresserad av musik och då punk och rock 'n' roll.
Jag avslutar denna recension med ett citat ur boken som jag tycker beskriver den väldigt bra = )
"Kom ihåg, vi skrev denna bok om ett gäng förlorare och missanpassade typer, knarkare och horor, genier och idioter, poeter och analfabeter, som för en kort period i historien gjorde gemensam sak och skapade storartad rock 'n' roll och hade väldigt roligt under tiden".
//Ida
Please Kill Me! : Den ocensurerade historien om punken
En väldigt bra bok = )

God morgon

God morgon.
Sitter hemma hos Jonas och har typ precis vaknat. Har sovit sjukt bra i natt = )
Jag hade precis lagt i från mig min bok och börjat blunda när Jonas kom hem i natt. Han kom vid lite efter 12 så var ju inte äns sent men jag var as trött så det var ganska coolt att jag inte hade somnat än hahaha.
Fast jag vaknade inte vid 6 av att hela sovrummet lucktar nybackade bullar.. Det brukar jag göra för det ligger ett bageri under Jonas lägenhet. Fast ibland kan det nästan lukta för starkt av nybakade saker, fast det gör inte så mycket för det luktar bara gott.
Min plan idag är att åka hem snart och sen bara ligga i soffan och kolla på film och ha det skönt = ) Men jag ska så klart skriva mer här också idag = )
Så vi hörs under dagen.
//Ida

Tänk att känna doften av detta nästan varje morgon ; )

Höll på att glömma

Hej.
Höll på att glöma skriva en sista gång här innan jag ska sova.
Jonas har inte kommit hem ännu men det gör inget han kommer när han kommer. Och jag känner mig mer och mer hemma i denna lägenhet så det är helt ok. Sen hade jag en bra serie att titta på också ; ) Avatar nämligen. Är en anime serie som är väldigt rolig och bra.
Nu ska  jag gå och lägga mig och kanske läsa ut min bok. Fast jag vill inte riktigt för den är så bra. Den heter "Innan jag dör" och är skriven av Jenny downham.
Så när jag har läst ut den så får ni två bok resentioner. Imorgon ska jag skriva om "Pleace kill me" i alla fall. Är ju ledig imorgon så kan blogga hela dagen ; )
God natt och sov gott.
//Ida


Ensam hemma

Hej.
Nu sitter jag ensam hemma hos Jonas för han är och repar.
Jobbet idag gick bra, hade inte så mycket att göra men tiden gick ganska fort i alla fall ; )
När jag kom hem så duschade jag och sen åkte jag hem till Jonas.
När jag kom hit så såg jag disken och typ dog. Det var sjukt mycket och kladdigt och en matlåda hade börjat mögla... Så ja jag stälde mig och diskade. Tycker inte riktigt om när det är massa disk som bara står och så skulle jag och Jonas göra mat och då behövde vi en del av det som var smutsigt.
När jag stog och diskade så kom Jonas hem och gjorde det sista, det äckligaste = )
Sen gjorde vi köttfärsås och makaroner, blev jätte gott men lite smaklöst även fast vi hade massa krydor i....
Nu ska jag kolla lite på TV men kanske skriver ett inlägg til sen.
//Ida


As trött

Hej.
Nu är jag hemma och ska snart sova, är sjukt trött.
Gick ändå bra på jobbet och jag försökte hålla igång också i alla fall på slutet.
När jag kom hem så var jag as grinig och trött och svettig. Och så var man tvungen och ställa sig och göra mat och det var inte kul. Gjorde bara makaroner och korv, orkade inte göra nått annat och sen in i en kall dusch. Det var as skönt = ) var ju så varmt igår och sen när man skulle sova och sen i morse var det ju direkt till jobbet så hann ju inte duscha fören nu.
Har ont i magen lite också men är säkert bara för jag ska ha röd vecka denna vecka så jag hoppas det blir svalt denna vecka. Hatar att ha röd vecka och det är varmt och fuktigt.
Kanske är därför jag är lite irriterad också....
Aja ska läsa lite nu och sen SOVA! Så god natt och sov gott.
//Ida

Väntar på att sockret ska börja värka

Hej.
Sitter på jobbet och är ganska död. Men har druckigt cola och ätit lite godis så hoppas jag är nån energi av det så jag kan göra nått.
Igår eftermiddag kom Jonas och hämtade mig och så åkte vi till Bro för att mata hans pappas katter. Vi köpte mat på vägen också som vi sen åt där i trädgården och hade det skönt. Sen åkte vi tillbaka till stan och duschade och sen åkte vi in till stan och möte upp några kompisar i humlegårde.
Där satt vi och pratade och drack lite sen gick vi mer in mot stan och såg lite av en konsert. Är ju massa konserter i stan nu när det har varit Ung 08 och kulturfestivalen.
Sen hamnade vi på Gondolen och drack massa goda drinckar = ) Dom gjorde as goda vodka lime där, så blev två stycken för mig ; ) sen tänkte vi dra vidare till någonstans runt söder eftersom vi ändå var där men allt stängde ju ett! As dåligt så vi drog till Lymric istället som har öppet till 3 och inte har så mycket i garderob.
Där inne var det väldigt varmt men mysigt som vanligt = )
Sen åkte jag och Jonas hem med ett stopp på McDonalds först.
Var hemma aldeles för sent för mig efter som jag just nu sitter på jobbet.
Diggar inte helt att vara ute as länge när man ska jobba dagen efter men kul hade jag i alla fall och det är ju huvudsaken = )
Sen imorse så gick jag upp vid lite efter elva och åt en ordentlig frukost och kollade internet sen kom Jonas upp och då skulle jag typ åka till jobbet direkt.
Och här på jobet idag är det ganska lugnt fast har lite och göra tex inventera och städa men det är så fuktigt/varmt så vill vänta lite + att jag är as seg. Men men går nog bra och så får jag gå och lägga mig i tid ikväll.
//Ida


Hatar

Hej.
Finns inte så många saker jag hatar, inte som jag kommer på i alla fall. Men här är två saker i alla fall : 
När folk inte svarar på SMS
När magen fuckar sig som min har gjort idag. Den beter sig som när man är bakis fast jag inte alls är det med tanke på att jag jobbade idag.
Ja jag är hemma nu från jobbet. Skönt men typ as varmt ute, jag typ smälter...
Jag känner att det bara blir typ hat inlägg idag. Föra inlägget var ju inte så kul det heller men men så är det ibland.
Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Ska med Jonas hem till honom i Bro sen ska vi väll äta middag och sen får man se. Som en kompis skrev i ett sms : en bra kväll är en oplanerad kväll.
Fast jag tycker om när saker är planerat, i alla fall till viss del.
//Ida

Usch

God morgon.
Fast det är inte en så god morgon... Jag sitter på jobbet och mår lite halv illa. Jag åt ett äpple för ett tag sen nämligen för jag var as hungrig. Gröt håller en inte mätt specilet länge, bara så ni vet ; )
Men jag tog ett äpple i alla fall och ått det som vanligt men sen smakede det lite konstigt men tänkte inte så mycket på det men sen smakade det konstigt igen och igen. Då märkte jag att det var jätte brunt och äckligt högst upp. Så då blev jag så äcklad att jag var tvungen att kaste det. Och jag har typ fortfarande smaken i munnen och känner mig illamående = (. Ja jag överreagerar väll men jag tycker inte om när tex mat börjar bli gammalt och så. Ja jag har lite basil skräk...
Jag som hade tänkt äta lunch nu. Vete fan om jag får i mig min bacon sallad nu = ( men då kanske äckel smaken försvinner.
//Ida


Ett sånt här äpple var det. Fast mitt äpple var alldeles brunt upptill.....

Sova snart

Hej.
Kom hem vid lite efter nio idag, var skönt för jag är as trött.
När jag kom hem så gjorde jag lunch och pratade med föräldrarna = ) Blir sallad med bacon imorgon mmmm.
Nu ska jag fixa mjölk till min morgon gröt och sen borsta tänderna och ringa Jonas och sen sist men inte minst SOVA!! Så skönt men måste upp vid sex imorgon...
Så god natt och sov gott vi hörs imorgon.
//Ida

På jobbet som vanligt

Hejsan.
Nu sitter man här på jobbet som vanligt och har det ganska lugnt så här en fredags eftermiddag och kommer nog ha det resten av kvällen också. Känns inte så farligt att jobba fredag kväll faktiskt men kanske är för att man jobbar morgon imorgon och att folk inte ska göra nått direkt idag verkar det som. Jonas skulle tvätta och Bella ska ta hand om den lilla lilla hunden = )
Idag har jag inte gjort så mycket mer än åkt hem från Jonas och sen duchat, gjort lunch ochj kollat TV.
Igår efter jobbet åkte jag hem till Jonas och kollade på TV och ått en as god choklad muffin som jag hade köpt på 7 11 och hade det ganska skönt faktiskt, ´var as seg så.. Jonas var och firade en kompis och kom hem ganska sent men när han kom hem så pratade vi igenom massa sker och det behövdes nog. Kanske inte så smart att göra det kl hlav två på natten men men behöver man prata om saker så behöver man ; )
Ikväll kommer mina föräldrar hem också, ska bli trevligt att träffa dom lite = )
//Ida

20 fråger om mig

Hejsan.
Har lite tråkigt här på jobbet men har kollat lite bloggar och bestämde mig för att köra en "20 fråger om mig"

1. Hur gammal är du?
22
2. Var bor du?
Stockholm
3. Vem var den sista du träffade?
Några natt jobbare
4. Hur lång är du?
Typ 171cm
5. Vilken var den senaste film du sett?
Oj...är nog Skönheten och Odjuret hemma hos Jonas för typ två helger sen. Har blivit mest serier på senaste tiden

6. Vem ringde du senast?
Till Schenker och frågade varför dom inte hade kommit till oss och hämtat paket på två dagar. Inte så kul för fick bara sitta i telefonkö...

7. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
"Men det lär du väll göra = )" till Barrar

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms fast ska bli bättre på att ringa folk är ju ändå lite trevligare ; )

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? .
Dom är sambos
10. När vaknade du idag? .
Första gången vid typ sju och sen vid halv åtta när Jonas skulle jobba och sen tio
11. Favorit plats?
Oj det blir nog att ligga i soffan hemma hos Jonas på hans mage och kolla serier och halv sova = )
12. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar, en jätte sött svart
13. Vad sover du i?
Trosor och tröja när jag sover hemma och bara i trosor när jag sover hos Jonas
14. Hur många kuddar har du i sängen?
Två och en halv
15. Har du någon gång spytt på fyllan?
Japp tyvärr typ tre gånger två av dom pga Jack....

16. Vill du ha barn?
Japp nångång. Gärna typ två

17. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej faktiskt inte.. Kanske man ska vara glad för att man inte har gjort men vore coolt nångång om det inte har hänt nått jätte alvarligt..
18. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder = ) och roliga saker som tex resor och såna saker

19. Vilken var den senaste bok du läste?
Please kill me! : Deb ocensurerrade historien om punken av Legs McNeil och Gillian Mccain. Ja just det ja den får ni en recention på typ imorgon. Vill ha boken brevid mig nämligen när jag ska skriva den
20. Prenumererar du på någon veckotidning?
Japp Scandinavian Tatto Magazine fast den kommer bara ut typ en gång i månaden... Och sen premunerar jag på Nemie fast den kommer ut änu mer sällan än STM så är ju inte riktigt några veckotidningar ; )

Så där fick ni veta lite mer om mig = ) Hoppas ni tyckte om det.
//Ida


Segt

Hej.
Nu sitter jag på jobbet och har lite halv tråkigt. Har gjort allt jag ska så nu vet jag inte riktrigt vad jag ska göra så tar och skriver ett inlägg här ; ) vilket dessutom är mitt 100 inlägg sen jag startade bloggen = )
Ursch jag är sjukt seg idag, vet inte heler varför. Idag gick jag upp vid 10 och jag är segare idag än igår när jag gick upp vid sex...Konstigt men men är väll så ibland.
Nästa onsdag ska jag på arbetsintervjuv = ) fast det är samma företag jag vill bara byta plats och uppgifter och bli reperatör i stället = ) så jag hoppas det går bra på intervjun så jag får det jobbet. Jag vet nämligen inte om jag skulle klara av och börja plugga som är mitt andra altenativ för hösten och två år framått. Fats börjar jag på Nackademin så är det mycket praktik men första året är nog väldigt mycket plugg och framför allt matte så....
Så nu har ni fått en liten uppdatering lär komma flera om jag hittar nått att skriva om ; )
//Ida

Snart jobbdags

Hej.
Hann/orkade inte skriva igår när jag kom hem till Jonas. Vi kollade på serier och sen somnade vi direkt.
Men innan det var jag hemma hos Bella och träffade hennes hund och Niklas, Olof, Johan och resten av Bellas familj. Hemma hos Bella så ått vi och lekte med lilla Morris och han fick pressenter och var sjukt sött och så glad och liten.
Av mig fick Morris godis, en pip leksak och en ganska stor gosedjurs apa = )
Efter pizzan kom Jonas över till Bella också och satt och pratade och klappade Morris. sen åkte vi hem till honom.
Idag har jag inte gjort så mycket, åkt hem från Jonas, handlat lite och gjort lunch och nu ska jag snart till jobbet.
Så vi hörs när jag får det lite lugnt på jobbet.
//Ida
Vill sätta in en bild på Morris men jag tog inga = ( konstigt men jag ska fixa det nu när jag har så bra kamera på min nya mobil ; )

Lite stressigt

Japp nu är det lite stressigt ska nämligen till Bromma och Bella och träffa hennes nya hund = ) Bella ska ha ett litet kalas för den = ) 
Har varit en helt ok dag idag på jobbet, lagom mycket att göra så tiden går. Och sen nu på eftermiddagen ått vi äppelpaj = ) så nu har jag ätit äppelpaj två dagar på raken men det gör inget för det är så gott.
Ska hem och sova hos Jonas sen och får se om jag hinner/orkar blogga där annars hörs vi imorgon.
//Ida

Första och sista inlägget idag

Hej.
Japp har inte varit hemma idag och det var mycket på jobbet så därför blir det bara ett inlägg idag.
På jobbet gick det så där idag. Alla och gick runt och var typ bitchiga och stressade och bara jobbiga och så hade man mycket att göra hela dagen och det tog aldrig slut.
Men när man väll fick gå hem så åkte jag direkt till stan för att köpa saker till Morris (Bellas lilla lilla hund) som har typ kalas imorgon = )
Sen åkte jag hem till Jonas och åt middag, duchade och åt äppelpaj som jag gjorde. Ja Jonas hjälpte till också men han gjorde middagen ; )
Sen skulle Jonas repa och då körde han hem mig samtidigt. Och sen dess har jag gjort lunch och inte så mycket mer. Och nu ska jag läsa ut min bok, har bara typ 10 sidor kvar och sen sova.
//Ida

Snart sovdags

Hej.
Nu sitter jag i sängen och skriver dagens sista inlägg, ska sova snart nämligen.
Det gick bra på jobbet, lugnt och skönt. Hann dock inte läsa ut min bok men ska läsa lite nu men kommer nog inte läsa ut den idag men vi får se = )
När jag kom hem så gjorde jag lunch = sallad med bacon i. Ja jag vet jag äter bara sallad nu mera men det är enkelt och göra och gott. Är det dessutom varmt ute så har jag svårt att äta varm mat, och så vill man ju äta lite nyttigt ; )
Nu har jag en cykel också, pratade med mamma i telefonen och hon hade lämnat garage nyckeln och cykel nyckeln hemma = ) as skönt även fast mammas cykel är as läskig att cykla på men men kanske lär mig den här veckan ; )
Nä nu ska jag ringa Jonas, läsa och sen sova.
Vi hörs.
//Ida

På jobbet för andra gången idag

Japp då är man på jobbet för andra gångn idag... Inte så kul men men fel blir det ibland specilt nu på sommaren när vårat schema ändras hela tiden för folk är på semester och sånt.
Nu har jag i alla fall gjort allt jag ska så resten av kvällen tänkte jag kolla runt lite på internet och läsa ut min bok. Den kan ni få en recension på sen när jag har läst ut den = ) kanske till och med ska göra en sån kategori här på bloggen så kan ni få läsa om vad jag tycker om vissa böcker och filmer. Men så många böcker kanske det inte blir för jag läser ganska långsamt men men = )
Hörs sen.
//Ida

En helt ok måndag blev pissig

God morgon.
Eller det är inte en god morgon det är en arg morgon. För jag gick upp första gången vid 5 över 6 nämligen. För på mitt schema står det att jag skulle jobba morgon idag men när jag kommer till jobbet står det att jag har eftermiddag och börjar kl 2. När fan kom det till?! Och när ska jag få reda på det?! Så jävla arg på min chef som missat sagt det till mig eller nått! 
Så när jag såg det på jobbet tänkte jag först vänta på min chef men jag orkade inte och gick hem och sov tills typ nu. Men jag är sjukt trött i alla fall....
Jag vill inte ha eftermiddag. Jag tycker mer om att jobba dag, man får mer ett normalt liv då och på jobbet får man träffa mer folk. Men det är skönt med någon eftermiddag ibland så man får sova lite hos pojkvännen.
Aja nu ska jag gå och handla sen ska jag äta frukost och kolla TV och ta det lugnt.
//Ida
Så här arg var jag i morse ; )

Trött dag

Hej.
Igår blev det som sagt utgång. Vi skulle ha en grej för Jonna som ska flytta till Skåne för att plugga och den var lite hemlig så det var därför jag inte skrev det här. Man vet ju aldrig vilka som läser denna blogg ; ) 
Vi började i alla fall vid Odenplan och en pub som heter Vasa. Där satt vi ganska länge och folk kom och gick. Väldigt trevligt var det och en del dricka blev det så klart.
Sen ville folk dansa och då blev det Debaser Medis. Och då hade några droppat av på vägen och det var ju så klart lite synd... Men vi som var kvar hade party och dansade jätte mycket = ) det var jätte kul och så skönt att få dansa av sig. Var jätte länge sen jag var ute och dansade. 
På Debaser kanske det inte var sån musik som jag tycker är så bra och så kul att dansa till men med dom jag var med och stämningen och allt så blev det en sjukt kul och lyckad kväll.
Men idag har jag och Jonas bara tagit det lugnt och kollat på serier och sovit.
men nu sitter jag i min säng och ska snart sova för jag ska jobba morgon imorgon + att jag inte har någon cykel för det är punka på min! Jätte jobbigt och inte kul att gå hela vägen till jobbet = ( men men får väll försöka överleva...
Men vi hörs imorgon.
//Ida

Efterfest ja eller nej?

Nej enligt mig. För när man har varit ute och kanske dansat och drukit  en del vill man väll bara hem och sova eller? Jag vill det i alla fall nästan varje gång.
Visst jag har väll varit på några trevliga efterfester men dom flesta av dom som är där ligger ändå bara och typ sover och sen ska man hem därifrån....
Nä bara jobbigt enligt mig. Då tycker jag mycket bättre om att gå på förfester. Folk är glada och inte så fulla ännu och humöret är på topp oftast = )
Detta var bara ett inlägg om Idas tankar och åsikter ; )
//Ida

Lugn dag

Hej.
Igår hade jag en jätte trevlig dag. Åkte ju till Jessi först och vi sat och pratade massor och ått rostade mackor med honung på = ) våran favorit. Jag fick min tavla också som Jessi har gjort till mig = )
Sen åkte jag till närmaste Gina affär och köpte den as snygga tröjan. Det är en sån som massa folk har tex bloggarna Kenza och Kissie och min kompis Carro har en också. Fast det kan vara hennes systers också...
Jag köpte i alla fall en svart. Lite tråkig färg jag vet men svart är lätt att matcha med andra färger och det är snyggt.
Sen åkte jag till Jonas och när han kom hem så satt vi bara och myste och kollade på film.
Fast vi rakade hans rygg också hihihi. Det var kul och han var jätte blek under håret. Hoppas bara inte Jonas blir arg för jag skriver det här... ; )
Idag har vi typ bara myst runt och nu är Jonas och repar och jag tänkte gå och ducsha snart och sen ska vi ut ikväll.
Men skriver mer om det imorgon.
//Ida
Denna tröja är det jag har, svart = )

Till Bromma och vidare

God morgon.
Nu har jag typ precis vaknat....har bara tvättat ansiktet och sminkat mig.
Idag eller ja typ nu ska jag iväg till Bromma föt att träffa Jessi en liten stund. Hon skulle nämligen till Växsjö sen.
Efter det ska jag kolla på den snygga tröjan från Gina och sen åka tillbaka till Jonas och bara ta det lgnt tror jag. Har inga planer än för kvällen än men sånt kan ju snabbt ändras ; )
//Ida

Nokia 6700 slide

Hej.
Nu sitter jag hos Jonas och datanördar lite medans han ducshar.
Ja just det ja jag åkte till Solna C efter jag skrev det förra inlägget. Och när jag var där och skulle precis börja prova några tröjer på Gina så gick brand alarmet i hela Solna C, as läskigt. Jag trodde först att det var någon som hade gått ut med en vara med alarm knappen kvar men sen var det en röst som sa att man skulle gå till närmaste utgång och att det bran. Så alla affärer började stänga och alla gick ut. Sen stog jag där i typ tusen år och väntade på att man skulle få gå in igen eller att Jonas skulle ringa och säja att han hade jobbat klart. Men jag ått en glass samtidigt och det var bra väder så jag ska inte klaga ; ) fast jag fick inte se några brandmän eller rök eller eld.
Sen ringde Jonas och sa att han hade slutat och då gick jag upp till honom och sket i Solna C.
Sen åkte vi till netonet och köpte min as coola snygga Nokia 6700 slide som är rosa = D och sen åkte vi hem och ått blodpudding och fixade i ordning min nya telefon så nu funkar allt på den och jag ser allt som folk skriver = D.
//Ida

Min sjukt snygga och coola mobil = D

Shoppat

Hejsan.
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt men ska snart åka till Solna C för att vänta på att Jonas ska sluta jobba. För då ska vi åka och handla en ny mobil till mig =D ja jag vet jag behöver en ny mobil väldigt väldigt mycket och nu blir det av = )
Idag har jag shoppat i stan. Var trevligt och hittade en hel del saker tex ett par as snygga converse med en ca 5 cm klack, så jävla coola och snygga = ) och sen blev det några toppar och tights också.
Hoppas ni har en varm och trevlig dag, hörs sen = )
//Ida

En liten liten hund

God morgon.
Sitter och äter frukost hemma hos Jonas. Ja jag typ bor här specielt när jag har ledig vecka och föräldrarna är på landet ; ).
Är lite piggare idag och uppe tidigt, ska snart in till stan nämligen. Och när jag ska shopa själv så är jag gärna inne vid tio när affärena öppnar så ska bara kasta i mig lite yoogi och sen dra.
Igår var jag och Bella istan och kollade på hund saker för Bella ska köpa en liten liten hund en Yorkshireterrier. Hon har redan tittat på den och får hem den på lördag = ) hon och hennes familj har ju kvar lite saker efter Wille men inte så mycket och denna lilla hund kommer vara mindre också.
Så Bella köpte halsband och en hundväska igår och jag köpte en as snygg MJ väska och så ått vi lunch och hade det jätte trevligt.
Idag ska jag kolla på kläder specielt klänningar på H&M. Men vi får se om det blir nått. Det får ni veta sen när jag kommer hem ; ).
//Ida

En sån här ska Bella få hem fast en kille. Så sjukt sött = )

Knight and day

God morgon.
Sitter hemma hos Jonas och äter frukost och ska åka in till mot stan om någon halvtimme för att shopa m,ed Bella = )
Igår skulle jag, Anki och Nina gått på Gröna Lund och se The Baseballs. Men Nina kunde inte och det skulle regna hela kvällen såg jag på SMHI så jag och Anki bestämde att vi skulle gå på bio istället och äta inna.
Så igår efter jobbet gick jag ner till stationen och där satt Anki och väntade och så åkte vi in.
När vi kom in gick vi och hämtade ut biljetterna direkt och sen gick vi och ått thai mat, så sjukt gott = )
Sen gick vi runt på stan och kollade i fönstrena på massa roliga affärer medans det började regna lite.
Sen var det dags för bion, vi såg föresten "Knight and day" med Carmen Diaz och Tom Cruise. En väldigt rolig och spännande film, kan rekomenderna den.
När vi kom ut efter bion rgnade det ganska mycket men det gjorde ingenting för vi skulle ju ändå hem. Anki blev hämtad av sin pojke och jag tog tunelbanan hem till Jonas.
Jonas kom och möte mig med ett paraply men just då regnade det inte så mycjket ; )
Hemma hos Jonas kollade vi på family guy sen sov vi = )
//Ida



Zåbra

Hej.
Sitter på jobbet och har inte jätte mycket att göra... Men ska snart gå och äta tror jag.
Nu när jag inte har så mycket att göra så ramlade jag över en artikel i Expressen om en Zåbra = en blandning mellan en åsna och häst. Såna är tydligen inte alls vanliga men nu har det föts en liten flcika som heter Pippi i Georgia i södra USA.
Sjukt sött är hon dessutom = )



Detta är dock ej den bilden som Expressen har men så här ser Pippi ungefär ut.

Nu blir det lunch = sallad med lite ris i.

//Ida

Regnit

Hej.
Nu sitter man här på jobbet igen.. Har precis gjort klart allt jag ska göra och har pratat med Anki i telefonen om morgondagen. Vi hade tänkt att gå och se The Baseballs på Gröna Lund nämligen men det ser ut som om det ska regna imorgon också... Så vi bestämde att vi ska nog gå på bio och äta innan istället = ) vi tänkte dra med Nina också.

Jag sov hos Jonas inatt som ni vet och sen åkte jag hem ganska tidigt för jag skulle hem och ducha och göra mat och städa lite innan mamma och pappa kommer hem.
När jag åkte hem så regnade det nästan ingenting men sen när jag precis hade kommit hem så började det spö regna och det slutade typ nu för en timme sen.... Jag blev sjukt blöt på väg till jobbet och dessutom var det punktering på min cykel så jag kommer väll få gå hem ikväll och till och från jobbet imorgon. Men sen är jag ledig resten av veckan = )
Ikväll kommer mamma och pappa hem också. Lite trevligt med sällskap några dagar men sen åker nog dom ut till landet.
Nu ska jag jobba vidare men vi hörs senare.
//Ida

              

En bra helg

Hej.
Detta var en väldigt bra helg om man tar bort fredag natt och lördag dag före då var jag full och bakis...
Kräftskivan hemma hos Barrar i Älvslö var jätte trevlig och rolig. Vi var bara fem stycken men fem väldigt bra och trevliga människor = )
Det blev en massa goda kräftor och lite för mycket shotar och vin men annars var den en asa bra kväll.
På lördagen sen låg jag hemma hos Jonas och tittade på tv och tyckte synd om mig själv. Jonas var och repade och lämnade mig aldeles ensam... Men det var ändå ganska skönt att få vara själv en stund och han hade varit en ängel på fredag natten och på lördag morgonen.
Sen när han kom hem efter repet så gjorde han mat ått mig också = ) efter den mådde jag mycket bättre så då åkte vi till BP och spelade biljard och drack typ en cider och vatten... Lite andra människor var också med så klart. Jag var ganska seg den kvällen men det var ändå väldigt trevligt.
Idag har Jonas varit jätte trött och jag har varit lite seg men inte så farligt. Så idag har Jonas legat i soffan medans jag åkte in till stan för att fika med Carro och Bella och sen kom Sabina också.
Nu på kvällen har vi ätit pizza och kollat på film och snart blir det nog att gå och lägga sig och mysa och sova.
Så god natt och sov gott.
//Ida


RSS 2.0