Spelning + halloween

Hejsan.
Sitter och äter middag nu, pasta sallad = ) 
Igår hade jag det jätte trevligt hemma hos Carro. Vi åt jätte god mat och hade det trevligt. Det var jag, Bella, Carro, Cissi och Anna.
Sen på kvällen när jag kom hem så provade jag och Jonas kläder inför ikväll och låg på sängen och pratde ut lite om allt möjligt. Det var skönt = )
Idag har vi inte gjort så mycket typ bara ätit frukost och kollat på TV. Sen vid fyra åkte Jonas och repade och jag duschade och nu har jag ätit klart och ska snart göra mig klar och åka in till stan och möta upp lite kompisar. Vi tänkte nämligen föra lite innan vi drar till spelningen = )
Men vi hörs imorgon.
//Ida
Detta är en dyna som jag har klätt på jobbet = ) så nu vet ni hur dom ser ut

Hem till Carro

Hej.
Idag har det varit en bra fredag.
Jobbet var lugnt så jag klippte och ritade mest men jag tycker det är kul = ) Sen åt vi bulle också och skämtade som vanligt ; ) Ursch jag tycker verkligen om mitt jobb och mina jobbar kompisar. Och nästa vecka ska jag ut i tågen med Karlsson och jobba mer där = )
Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa och fixade ihop lite saker tills imorgon för Jonas hallowwen spelning. Och hämtade post och sen åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här. Ska dock gå och sminka mig snart för att sen åka hem till Carro på middag = ) Ska bli jätte trevligt.
Nått mer som hänt idag......jo just det ja jag har blivit känslig/allergisk mot fett. Japp inte kul men pappa är också känslig för det så det är där jag har fått det i från.
Jag kom på det idag för min mage har varit helt jätte dum och i övrigt har jag mått bra. Och så ringde jag mamma och pratade om det för det gick inte över. Hon visst först inte vad det kunde vara men sen sa jag att  jag hade ätit carbonara med massa ost, grädde, backon och fläsk till middag och då sa hon att det kunde vara det. Att magen fick för mycket fett och är inte van med det för jag äter ju mycket sallad och så. Sen ringde jag pappa och han sa samma sak så nu ska jag skära ner på fett och sånt ännu mer än förut.... Kanske är bra i ju för sig men det är ju gott med ost och sånt = (
Nä nu måste jag gå och sminka mig men jag kanske skriver mer sen.
//Ida
Så nu blir det sån här mat fram över - oliverna och paprikan ; )

Pasta torsdag

Hej.
Idag har jag haft en bra dag.
På jobbet gjorde jag lite dynor och fick dessutom hjälp av några andra som inte hade så mycket att göra ; ) Så där var det ganska lugnt = ) Tog bilder på dom så ni får se hur dom ser ut men orkar inte lägga in dom idag så ni får dom imorgon eller på lördag.
På jobbet fick jag ordning på min flex också. Flex är tiden man tjänar in om man tex kommer tidigare. Och min har varit helt jätte dålig. Den har variejerat mellan -12 och -2 timmar. Men idag blev den fixad så nu har jag helt plötsigt +5 timmar = D så nu kan jag gå tidigare någon dag eller när jag ska få nyckeln till lägenheten så kan jag ta det på flexen.
Efter jobbet åkte jag in till stan och byte en grej och sen åkte jag hem och tvättade. Pratade med Nina på telefonen också, det var trevligt = ) Hon har skaffat hund också, jag vill också ha...
Tvätten gick bra men jag fick göra typ allt själv för Jonas kom hem sent och sen var ju Barrar här så då måste man ju vara assistent i köket....
Men maten blev god men det blev hur mycket som helst så man får väl frysa in eller nått.
Nä nu ska jag läsa lite andra bloggar och sen gå och lägga mig.
Hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida

Mycket idag

Hej.
Japp har varit en del idag. Först på jobbet där jag fick klä av en spy dyna = as äckligt! Men jag gjorde det och jag är ganska stolt över mig själv = ) sen fick jag rita, klippa och klä av och på massa dynor också men det gick bra.
Efter jobbet åkte jag in till stan och möte upp Bella och så  gick vi till Bengans skiv affär och jag köpte Nicke Borgs nya skiva = D och jag fick den signerad också = D Så jävla coolt. Min typ största idol. Nick är för övrigt sångaren i mitt favorit band Backyard Babies. Men dom har tagit semester efter 20 år som band och då passade Nicke på att göra en solo skiva.
Efter vi hade träffat Nick så gick vi runt och letade kläder till våra halloween kläder vi ska ha på Jonas spelning på lördag. Vi hittade lite grejer men en del saknas fortfarande.
Efter det åkte jag hem och åt en sen middag och sen kom Jonas hem som har jobbat över och nu sitter vi i soffaan och kollar på film. Men jag ska gå och lägga mig nu för klockan börjar bli mycket.
Hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Detta är Nicke Borg, sångare i Backyard Babies som signerade skivor idag = )

Tisdag

Hej.
Skrev inte igår för jag och Jonas var på bio och såg Inception. Ja jag vet vi är typ sista på att se den men så är det alltid med oss. Vi såg Avatar typ sista veckan den gick på bio ; ) 
Inception var bra men lite för lång men den var ändå spännande hela tiden så det gjorde inte så mycket.
Idag har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat och det gick bra.
Nu är Jonas och repar som vanligt och jag ska nog snart gå och lägga mig, är as trött och det är bara tisdag...
orkar inte skriva mer nu, inte glad just nu.
Hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
En bra film = ) men lite lång men helt klart se värd

Gjort pizza

Hej.
Jonas och jag blev lite kreativa en stund i alla fall och gjorde egen pizza. Den blev as god men man blev jätte mätt
= ) När vi åt pizzan så kollade vi på "Top gun" för Jonas hade inte sett den och sen kollade vi på en film till sen sov jag lite medans Jonas diskade = ) Nu kollar Jonas på en serie och jag kollar runt på internet lite och hittar fina klänningar jag vill ha. Ska nog dock gå och lägga mig snart, ska ju jobba imorgon.
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Vill väldigt gärna ha denna i storlek M men jag har inte provat den för jag hittar den bara på internet. Den är från HM föresten. Så om någon vill så får den gärna ge mig denna = )

En seg söndag

Hej.
Japp idag är det söndag och man är lite söndags seg. Men jag kunde somna i natt även fast Jonas inte var där men sen vaknade jag så klart när han kom hem.
Idag har vi inte gjort så mycket mer än ätit frukost och kolalt serier = en helt vanlig seg söndag.
Ute regnar det men det är inte så kallt säjer termometern. Jag hoppas det inte kommer mer snö i alla fall det räcker med det som kom i fredags. Det kan komma mera snö sen typ i december eller nått.
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men vi hörs sen.
//Ida

Buried

Hejsan.
Jag glömde/orkade inte skriva igår och snart är det söndag så då har jag inte skrivit idag, lördag heller = )
Igår så kollade jag och Jonas bara på film och Idol och åt en jätte god middag = kött och potatis kroketter = )
Fast när vi kollade på film så sov jag mest hahaha var as trött som jag alltid är på fredgar. Fredagar är inte riktigt min grej är bara trött.
Idag har jag och Jonas städat, bockat tvätt tid och kastat alla glas flaskor från festen så vi har varit sjukt diktiga. Fast Jonas var ganska anti allt från  början men sen var han ganska nöjd = ) sen åt vi makaroner och köttbullar och duschade.
sen åkte jag in till stan och möte upp Anki. Och vi åt kebab och sen gick vi och såg "Buried". Den var ganska bra men väldigt hemsk och tragisk och det är nog ingen bio film utan man kan kolla på den hemma istället. Men det var trevligt att gå på bio bara = )
Nu är jag hemma igen medans Jonas är och repar och det kommer han nog hålla på med hela natten typ...
Men jag kollar på "Paradise hotel" nu och sen tänkte jag se någon film så jag klarar mig ; ) Och jag har lärt mig att somna själv här också nu tror jag eller så har jag bara varit as trött när jag har somnat själv så jag bara somnar... Aja får se senare. Men vi hörs mer imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
En helt ok film men tragisk....

Handlat idag

Hej.
Idag har jag jobbat och det gick bra. Jag gjorde dynor och sprättade gardiner. På dom dynor så skrev jag små meddelanden också ; ) typ som vilket datum det är eller på den sista jag gjorde idag skrev jag att det var den sista.
Efter jobbet åkte jag till Solna och gick och möte upp Jonas och sen åkte vi och handlade massa mat på City Gross. Jag tycker det är en bra affär och vi köpte väldigt mycket men fick ändå inte betala jätte jätte mycket. Så Jonas har skaffat kort och själv skäning där = ) och sen när vi bor i Riksby så är det ännu närmare.
Efter vi hade handlat så åkte vi hem och gjorde mat och nu sitter jag och kollar på Robinson och Jonas håller på med band hemsidan.
Jag har betalt min lägenhet idag också så jag hoppas att allt går in som det ska imorgon... Men det ska nog gå bra och nu ska jag snart flytta in = ) eller om en månad snarare ; )
Men vi hörs imorgon.
//Ida
En bra och lite billigare mat affär. Där vi nu är medlemmar = )

Ska sova typ nu

Hej.
Sitter hemma hos Jonas och mig och har min egna dator = ) Var ju hemma hos päronen och packade ihop några flytt kartonger och rensade lite och kollade jag vad jag behöver. Och ja det är en del saker men konstiga saker som typ brödrost och sånt.
Men Jonas kom och hämtade mig sen efter han hade varit på pizzan så jag fick med mig det jag behövde och min dator. Den var dessutom att bara att sätt i en sladd så funkade internet = )
Nu är Jonas och repar och jag ska sova, är sjukt trött och måste sova ikapp lite.
Men vi hörs imorgon.
//Ida

Hos päronen

Hej.
Japp sitter hemma hos mamma och pappa och packar lite saker ner i kartonger och rensar lite. känns kul men ändå lite läskigt för jag ska flytta om typ en månad!
Norge var as bra regnade dock hela tiden så det sög men men....
Jag och Bella bodde på ett mysigt hotel som låg nära stan och sen bara en kvart 20 min till hallen där Prince skulle spela.
Dagen vi kom ner så letade vi i stort sett bara efter hotelet och när vi hade kommit ditt så låg vi och åt godis en stund och sen åkte vi tillbaka in till Bergen och åt middag och gick runt lite.
Dag två så shoppade vi lite och fick se staden lite mer och upptäckte att den var ganska så jätteliten...
Sen på kvällen åkte vi till hallen där prince skulle spela och det var en bit att gå från bussen och det spö regnade hela vägen så vi var ganska blotta när vi kom fram och då fanns det ingen garderob så det sög lite.... Men vi stog i den inre cirkeln och jag såg bra nästan hela tiden och konserten var så sjukt bra! Både jag och Bella stog bara och skrek typ första låtarna och dansade massor.
sen på tisdagen så shoppade vi ännu mer och sen satt vi bara och väntade på att klockan skulle gå. Sen vid åtta åkte till flygplatsen och åkte hem.
Idag har jag jobbat och det gick jätte bra och sen nu sitter jag som sagt hos päronen.
Men vi hörs senare nu måste jag packa ner mitt rum i kartonger.
//Ida
Inte världens bästa bild, men jag tycker om den och man ser honom och han sjunger Purple Rain = D

Till Norge

God morgon.
Nu ska jag snart åka hem till Bella för att sen åka till Norge för att se Prince imorgon kväll!!! Ska bli as kul och spännande. Vi ska till Bergen och vi flyger ditt idag!
Så kanske inte kommer skriva så mycket här men vi hörs på onsdag om inte annat.
//Ida
Hit ska vi och se Prince = )

Lägenhet!!!!

Hej.
Sorry att jag inte har skrivit på länge men har varit så mycket denna vecka att jag inte har hunnit = (
Kursen som jag har gått på hela veckan gick bra och jag klarade provet så nu får jag göra jobb i tågen själv = ) 
Sen så har flyttat in mer till Jonas och då måste jag gå upp ganska tidigt på mornarna så jag har varit jätte trött på kvällarna men det är ändå värt det för jag bor med min skrutt = )
Sen har jag köpt en lägenhet också!! Jag skrev kontrakt på den igår! Det är en etta och ligger i Riksby/Bromma och den är lagom stor och den har balkong men den ligger bara en trappa upp så det är inte så jätte kul men området känns jätte lugnt så tror det ska gå bra i alla fall = ).
Budgivningen var dock ett litet helvete men så är det ju hela tiden men jag fick den i alla fall och billigare än vad jag trodde = )
Så den 15 november flyttar jag in om allt går som det ska. För förreningen ska godkänna mig och det kan ta en liten stund så därför kan flytt datumet ändras lite. Men allt känns jätte bra = ) 
Nu får jag ju prova att bo själv också i typ fem månader och sen är tanken att Jonas kommer och flyttar in = ) För då blir han av med denna lägenhet för hon som bor här kommer hem från Sydamerika då.
Men det ska bli lite läskigt att bo själv men jag har nära till Bella, Carro, Cissi och massa annat folk och så får Jonas komma över ibland också så ska det nog gå bra = )
Nu ska jag äta frukost. Har inte gjort det än för vi hade fest igår och det blev lite sent och så....
//Ida

Pannkaks måndag

Hej.
Idag när jag kom till jobbet och precis hade ätit frukost så fick jag reda på att jag skulle ha kurs idag. Jag har väntat på denna kurs i typ flera veckor och trodde inte jag skulle få den fören v43 men jag fick den nu.Passar ganska bra och det är bara jag och Sammi.
Kursen är en baskurs för personvagnar så jag kan gå upp i vagnarna själv och göra jobb = ) Men som alla andra kurser så är den ganska tråkig men men kommer nog klara denna också = )
Efter jobbet åkte jag hem och packade en väska med saker jag skulle ha med mig till Jonas och sen åkte jag till Jonas.
Sen kom Barrar och Sebbe också hem till Jonas och vi åt pannkakor med Nuttela och banan = )
Och nu är Jonas och repar och jag kollar på TV men ska nog gå och sova snart.
Men vi hörs imorgon. God natt och sov gott.
//Ida

200 inlägg

Oj det inlägget jag just skrev var mitt 200 inlägg = ) Fett coolt. Nu skriver jag as mycket på denna blogg och jag tycker det är kul och jag hoppas den blir större och fler läser den men jag är så klart glad över er som läser den = D
Hörs sen.
//Ida

Söndag

Hej.
Japp idag är det söndag och man har varit ganska död hela dagen men men...
Igår så gjorde jag och Jonas inte så mycket, var och handlade lite bara. Men sen på kvällen kom Dannne och Lyngman och förade med oss och det var jätte trevligt = ) Sen åkte dom + Jonas till Johan (sångaren i bandet) för att gå på hans födelsedags kalas och jag åkte till St eriksplan för att möta upp Bella. Sen gick vi till Peppar för att ha hej då öl för en som slutar på våran favorit skivaffär Record Hunter.
Det var jätte kul där och Peppar var ett as coolt ställe så ditt måste vi igen = ) 
Sen när dom stängde åkte vi till Slussen för att möta upp Jonas och Danne som satt där och skulle sen åka hem för dom var för fulla....
Sen gick jag och Bella till Debaser Slussen och var där en timme innan dom stängde och hade jätte trevligt och satt och pratade massor och träffad Johan och Olof.
När kl blev 3 åkte jag hem och sov.
Idag har jag varit och kollat på lägenheter och sen inte så mycket mer typ kollat på film med Jonas, ja en vanlig söndag helt enkelt ; )
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida

Inte skrivit på länge nu

Hej.
Sitter hemma hos Jonas och är sur på Jonas dator som är helt cp seg....
sen sist har jag och Ankli varit på Debaser och kollat på Daughtry. Det var as coolt och väldigt bra. Innan konserten så var vi på en grekisk resturang och åt as god amt också så vi hade en jätte bra kväll = )
Jobbet har också gott bra, har dock gjort några saker som var svåra tex sy på maskinerna som typ morrar på en = ( men men jag klarar dom ibland.
Igår så kollade jag och Jonas på Idol och sen så hände det inte så mycket mer för jag somnade i soffan igen ; ) 
Sen idag så har vi bara kollat på serier typ....... Lite tråkigt enligt mig men men....
Nu orkar jag inte skriva mer för det går inge bra....
Hörs sen.
//Ida

Tränat idag också

Hej.
Japp jag tränade idag också efter jobbet. Fast idag var jag trött i kroppen så det gick inte så jätte bra men men jag tränade i alla fall = )
En annan ska som gick väldigt bra i dag var resan till jobbet. Jag sov ju hos Jonas igen och det var mysigt = ) och sen åker jag först t-bana och sen p-tåg och allt var i tid så det gick as bra. Men å andra sidan så har hösten och vintern inte riktigt kommit igång än så det kommer nog bli lite förseningar och sånt sen tyvärr....
Jobbet gick också bra idag förutom att det kom in en dyna som var nerspydd så det stank i hela verkstaden. Jag slapp i alla fall ta i den men jag kände lukten = (
Så jag fixade dynor och klippte på jobbet idag och fikade och snackade skit och ja hade en vanlig arbetsdag = )
När jag kom hem efter träningen så åt jag middag och kollade på TV = väldigt lugnt och skönt.
Och nu tänkte ringa Jonas så han kan hjälpa mig med min spotify som har muppat sig.
Men vi hörs imorgon eller på fredag eftersom jag ska på konsert imorgon och se Daughtry med Anki = D
God natt och sov gott.
//Ida
Detta är Jonas och jag skriker i andra ändan : Hjälp! Spotify är dum!

Prince

Hej.
Jag glömde ju berätta värsta coola grejen. Jag och Bella ska åka till Norge och se Prince!
Jag läste om det i tidningen att han skulle spela i Danmark och då var Bella tvungen att kolla det för hon är super duper mega Prince fan. Men det var slutsålt i Köpenhamn men det fanns i Bergen som ligger i Norge. Så igår så åkte jag hem till Bella och så bokade vi biljetter till konserten, boende och flyg = D så vi åker den 17 och kommer hem den 19 Oktober så det är jätte snart = ) Och det ska bli så jävla roligt = ) 
Ursch det är så många roliga saker som händer nu och allt är så bra Jey = D
//Ida
Ska snart se denna as coola människa = D

Inte hänt så mycket sen sist....

Hej.
Nä har inte hänt så mycket sens i söndags. Har jobbat idag och igår så klart och det har gått bra. Har typ sprättat dynor och sprättat gardiner och lite sånt. Det har gått bra fast jag har fått lite ont i händerna men men sånt går över ; )
Sen idag har jag tränat och det gick bra kändes skönt och jag fick inte så mycket håll så kunde sprinaga på lite.
Men det viktigaste som har hänt är att jag har sovit oss Jonas även fast det är vanlig dag och jag ska vara på jobbet vid kvart över sju. Men det gick as bra i morse och det var inte så farligt att gå upp och så. Tänkte sova här i natt också och kanske lite mer ; ) Så mycket jag får för Jonas antagligen.
Nä nu ska jag kolla på film och umgås med min datanörd till pojkvän.
Hörs imorgon.
//Ida

Film söndag

Hej.
Är hemma nu från Jonas och ska snart sova.
Igår så blev det ju utgång och det blev en sjukt lyckad kväll = )
Först var det bara jag, Cissi, Carro och Jonny som drog till Man on the moon och satt där och hade det jätte trevligt och dom andra drack massa konstig tysk öl medans jag drack cider ; )
Sen kom Rebbe efter bara en liten stund och Olof och Johan. Sen när sista beställnings klockan hade ringt så kom också Jonas, Lyngman och Niklas så dom fick tyvärr ingen öl där. Men vi drog ju så klart vidare eftersom kl "bara" var ett. Så det blev Lymerik eftersom dom har öppet till tre och det ligger jätte nära Man on the moon. Men där fick vi tyvärr stå i kö men in kom vi. Fast då hade vi tyvärr tappat Olof och Johan men vi som var kvar hade sjukt roligt och drack en hel massa cider och öl. Så efter en sån kväll blev man ju hungrig så det blev en sväng till McDonalds, men sen efter det åkte jag och Jonas hem till honom och låg och pratade en stund innan vi somnade.
Idag har det varit en väldigt seg dag. Vi har bara kollat på film och sovit typ. Men det var as skönt för lite ont i huvudet hade man ju när man vaknade....
Nä nu ska jag sova men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Jag och Jonas såg typ ut så här i dag i varsin ända i soffan och varsitt glass cola...

Tränat en lördag

Hej.
Japp idag har jag tränat även fast det är lördag = ) Det tycker jag är väldigt bra gjort av mig. Jonas skulle ändå hem till en kompis och jag hade inget att göra och drack inget igår så då kan man ju lika gärna gå och träna. Och när jag är hos Jonas så är det gångavstånd till Friskis så det är skit bra.
Igår blev det som sagt inget. Jag och Jonas låg i soffan och kollade på serier och jag sov ; ) Vi hade tänkt att gå ut och bara ta en öl eller nått men det blev inte så.
Men idag blir det utgång för mig med Carro och Cissi = ) Ska bli as kul, var ganska länge sen man var ute med dom och bara tjej kompisarna men Jonas kan få komma sen så Cissi (och jag så klart) blir glad = )
Men vi hörs senare, typ imorgon.
//Ida

En bra eftermiddag = )

Hej.
Sitter hemma hos Jonas just nu och mår allmänt bra = )
Jobbet gick as bra även fast det inte fast så mycket att göra så jag syde glid idag också och sms Sammi och massa andra roliga människor.
Sen hade jag en super duper bra eftermiddag = D
Först så gjorde jag en hemlig sak som ni får veta mer om den 13 Oktober som jag är totalt överlycklig över = D
Sen gick jag in på Record Hunter och köpte en biljett till mig och en till Anki. För vi ska gå och sen Daughtry nästa torsdag på Debaser Medis = D Ska bli så jävla coolt! Jag och Anki har lixom suttit och dreglat över Chris sen han var med i American Idol 2006 och vi gick på Berga. Vi nästan grät när han åkte ut och sen så startade han ju Daughtry och då var det alsång med Anki och Ida = ) Så detta ska bli as roligt.
Nä nu ska jag och Jonas äta lite tror jag.
Hörs sen.
//Ida

Dom här ska jag och Anki se på torsdag = D

RSS 2.0