Måndag

Hej.
Lördages spelning var sjukt bra = ) Jonas och dom var as duktiga. Och så var dom utklädda. Jonas var flodhäst, Danne gris, Lyngman häst och Johan var katt/lejon.
Innan spelningen så åt jag middag med Bella och Nicke. Vi åt skaldjur med en typ av pasta/ris och det var jättegott. Vi är jävligt bra på att laga mat ibland ; )
Sen åkte vi in och såg Lechuck och var ute till två. Fats det var tre men ändå inte för klockan drogs fram den natten. Jag mådde inte så bra den kvällen dock men jag var med hela tiden.
När vi kom hem hade både jag och Jonas jätte svårt att somna så vi låg i sängen och försökte och Jonas var lite jobbig hahah fast rolig, han höll på och krypa under täcket och pussa överallt och allmänt flamsa runt. Men det är min skrojt ; ) Vi hade dessutom ett år och elva månader i lördags.
Sen på söndagen så ått vi middag med Jonas pappa och syster. Vi åt indiskt. Vi skulle ha gått på bio egentligen men någon glömde boka biljetter så det var så klart slut. Men middagen var jätte trevlig.
Inatt sov jag sjukt dåligt. Vet inte varför. Kanske är för att jag smått har vänt på dygnet eftersom jag inte har jobbat sen i tisdags. Hoppas jag sover bättre i natt i alla fall.
Jobbet idag gick bra. Vi hade ganska bra vagnar och fick ut några i alla fall = )
Nu ska jag och Jonas äta middag.
//Ida
Detta var typ Jonas. Fast han hade bara ansikts mask ; )

Lördag

Hej.
Idag är det lördag och jag och Jonas har varit tillsammans i ett år och elva månader idag = ) Jonas har spelning idag också kl elva på broder tuck så kom och se = )
Igår hände det inte så mycket mer än att jag tvättade på dagen. Och sen ått jag och Jonas mat från grillen och kollade på die hard 2. Sen trodde jag vi skulle kolla på mera film men nej det blev lite öl och cider på Sorbon istället. Men det var jätte trevligt så det gjorde inget.
Just nu sitter jag och titttar på Outsiders repris. Och jag vet inte vad jag tycker om dom här människorna som är med alltså. Det är ett ganska kul program men människorna är ju ganska tragiska. Visst det är synd om dom men jag stör mig messt på dom. Inte alla i alla porgam men en del. Och sen att dom går ut i tv om sina problem är ju också lite udda. Om jag hade problem skulle jag istället gå till en pysolog och inte tv.
Men men nu ska jag se klart och sen diska och duscha.
//Ida

Fredag förmiddag

Hej.
Jag är sjukt seg idag.....
Var och bowlade igår med jobbat och fan vad kul det var. Jag möte upp några jobbar kompisar redan på bussen och vi gick först till en pub där det satt ännu flera arbets kollegor. Sen gick vi över till bowling hallen och där var det först lite mingel och sen körde vi i två timmar. Men det gick as fort. Jag hade ett jätte roligt lag. Det var jag, Fredrick från planeringen som var ganska dålig och sen Jimmy som jobbar på natten och är Nadines brosa.
Man kan säja att det blev en liten tävling mellan mig och Jimmy men han vann tyvärr med ganska mycket. Men jag var glad ändå = ) 
Efter vi hade kört klart bowlingen blev det taco buffe och prisutdelning. Sen drog vi vidare till en pub och satt där ganska länge. Sen var det några som drog in till stan men jag var ganska död så Jonas var snäll och kom och hämtade mig = ) 
Imorse vaknade jag så klart när Jonas alarm började ringa men Jonas började vakna då med så vi låg och myst tills han var tvungen att gå upp. Då trodde jag inte att jag skulle kunna somna om men oj så fel jag hade. Jag sov till fem lver elva och var fortfarande trött men jag gick upp i alla fall.
Nu sitter jag och tittar på TV men tvättar också. Som tur var så var det inga maskiner upptagna så jag tog alla utom en = ) Jag ville ha en tvättstuga men dom var så klart bokade men vi har ju massa maskiner utanför och det var dom jag tog.
Så nu måste jag gå och kasta in allt i torktumlaren.
//Ida
Jag fick faktiskt ner alla käglor en gång = ) Annars gick det så där... Det går bättre när jag kör det på wii ; )

God morgon

God morgon.
Sitter just nu och kolllar på TV och ska snart äta frukost. Vaknade as tidigt idag och kunde inte somna om.... Men låg kvar och drog mig och gick inte upp fören nu = ) 
Igår var jag som sagt i stan och fikade med Anki. Det var jätte mysigt som vanligt.
Sen möte jag upp Jonas och vi ått middag på stan = ) Vi ått indisk mat, as god. 
Efter middagen åkte vi hem och kollade på serier och sen gick vi båda och la oss vid elva och det var nog derför jag vaknade så tidigt idag.
När jag väntade på Jonas så kollade jag lite i affärer och kom ut med en tjock tröja från herr andelningen på HM och en tröja med Cartman på från Carlings = ) 
Idag ska jag gå en promenad med Bella och sen spela bowling med jobbet så jag hoppas det här också blir en bra dag = ) 
Nu ska jag äta frukost.
//Ida
Detta är då jag när jag sitter och väntar på tåget in till stan. Jag tycker dock inte det här ser ut som mig men men. Annars hade ni fått en bild när jag låg och halv sov nu i sängen och den var bara hemsk!

Onsdag förmiddag

Hej.
Jag tänkte skriva god morgon men klockan är ju fan fem över tolv ; ) bara jag som är lite seg idag och sitter och äter frukost och gick upp för en timme sen. Men är man ledig så är man.
Och vad ska Ida göra idag då? Jo när hon har bloggat klart ska hon diska och sen duscha och sen sätte på sig sina nya jens och åka in till stan och möta upp Anki för en fika.
Efter det kanskka jag ska möta upp Jonas för att äta middag på stan men får se om det blir så eller om det blir middag på fredag.
Så nu ska jag diska = ) 
//Ida

Mamma tisdag

Hej.
Nu har jag jobbat mina nio dagar så nu blir jag ledig = ) Ska inte jobba fören på måndag. Ska sova så sjukt länge imorgon!
Jobbet idag gick helt ok. Vi hade dock en as jobbig vagn som tog tills lunch att göra klart men efter den kom det in lite lättare vagnar i alla fall = ) 
Efter jobbet åkte jag direkt in till stan. Jag gick först runt och kollade i affärer. Köpte ett linne och ett par jens på Gina. Sen möte jag upp min mamma och vi gick och ått på den grekiska resturangen i Kungshallen. Var as god mat som vanligt.
Efter middagen gick vi på bio = ) Vi såg Niceville. Den var as bra men jag tänkte skriva en recention på den sen typ imorgon. Men den var bra och jag rekomenderar den.
Och värsta grejen!! När jag var i stan och gick på Drottning gatan så var det massa folk i en klunga och jag trodde det var någon som upträde eller nått. Och så såg jgg ett blont huvud och det vissade sig att det var Maria Montazami! Sjukt coolt. Hon var ganska lång, man såg henne över alla andra. Men hon är lång + att hon antagligen hade klackar = )
Nä nu ska jag kolla lite till på TV och sen sova.
//Ida
Maria! Sjukt bra bild lyckades jag få också. Ja jag tog bild. Tycker nämligen hon är sjukt rolig = )

Söndag

Hej.
Idag är det söndag och jag har jobbat hela helgen. Fast nu jobbar jag bara två dagar till sen är jag ledig i flera dagar = )
Jobbet i helgen har gått bra fast vagnarna har varit lite jobbiga så vi har inte fått ut så många.
Har ite gjort så mycket mer i helgen. Kollat på flm med Jonas bara. Fast jag har varit så trött så har somnat... Inte så kul men men.
Nu kom vi precis hem från Jonas mamma där vi har ätit middag. Det var as god mat = )
Med Minus (katten) går det bra. Han har nog dock lite tråkigt och vill gå ut så vi ska nog börja släppa ut honom i veckan. Annars är han jätte mysig och vill gulla hela tiden = ) Ursch jag känner verkligen att jag har saknat att ha ett djur. Så om vi inte behåller Minus sen måste jag nog övertala Jonas om att vi behöver en egen katt = )
Nä nu ska jag kolla på film.
//Ida
Här är jag på jobbet i lördags. Jag vet inte hur mycket man ser men jag var as smutsig överallt, i ansiktet och armarna = ) Sånt man får stå ut med på mitt jobb ; ) Det braiga är att man får bort det mesta med tvål och vatten.

Katt torsdag

Hej.
Japp idag är det torsdag och jag och Jonas har blivit med katt = ) Det är Jonas familjs katt som vi ska vakta i typ 14 månader. Han heter Minus och är stor och mörk grå.
Innan han kom till oss så bodde han men Jonas pappa och inann det hos Jonas mamma och innan det med hela familjen Wedin i Bromma. Så han har flyttat runt en del men han verkar väldigt cool för nu ligger han i soffan brevid mig och halv sover.
Idag har jag jobbat och det gick bra. Hade ganska ok vagnar men när jag skulle hem så mådde jag as däligt på bussen så trodde jag skulle typ spy. Men det gick över när jag kom hem och leggat i soffan och vilat lite. Känner mig lite små sjuk överlag men jag hoppas jag klarar fem dagar till för sen efter det är jag långledig = )
Igår händet det inte så mycket mer än att Jonas gjorde as god mat, nämligen köttbiffar med bulgur och tsatsiki = ) Och dessutom hade vi bott med varandra i den här lägenheten i ett halvår igår = D Lite coolt och det känns fortfarande as bra <3
Nä nu ska jag kolla på TV eller lyssna på mer bra musik som jag gör nu.
//Ida
Detta är Minus. Han är lite mörkare än vad det ser ut som på bilden dock.
Han låg i Jonas stol och kollade på nån instruktions video med Jonas = )

Tisdag

Hej.
Oj det var ett tag sen jag skrev här nu. Har varit trött och seg och inte orkat skriva helt enkelt.
Namn sermonin jag och Jonas var på i söndags var jätte trevlig. Det var Jonas kusins barn som skulle få ett namn. Liam heter han och är väldigt sött men han dreglar ganska mycket hahaha.
Namn sermoni tycker jag var en trevlig sak om man inte vill döpa sitt barn. Man kan lägga upp det som man vill och man sammlar alla släktingar så alla får träffa barnet också.
Söndagens sermoni började med smörgåstårta och sen höll föräldrarna till barnet lite tal och barnets fadde som är mammans syster. Dom sa typ varför dom hade valt just Liam och vad det betyder och varför dom inte ville döpa sitt barn.
jag kan lätt tänka mig att ha en nam sermoni för mina barn, om jag får några. Största frågan nu är ju varför inte jag fick någon när jag var liten???!! Hahaha.
Igår, måndag, var jag och Jonas hos han mormor som fylde år. Det var trevlig och gott med bullar och kakor = ) Sen åkte Jonas och repade och jag totalt dog i soffan. Somnade vi halv elva typ men vaknade med ett ryck vid halv ett av att jag fick ett sms + att Jonas var borta. Men han var bara på toa och kom och la sig sen och undrare varför jag var vaken = )
Idag har jag jobbat som vanlig. Det gick bra men vi fick tyvärr inte ut så många vagnar men men var en helt ok dag i alla fall.
När jag kom hem så körde jag ett 20 min pass av Zumba. Shit jag hade totalt glömt hur jobbigt det var hahah. Men nu tänkte jag köra det typ varje dag så man håller igång lite. Och nu har jag ju inget gym kort heller och burlesquen börjar inte igen fören den 2 november.
Nä nu ska jag kolla på Utsider.
//Ida

Seg

God morgon.
Ja typ god morgon i alla fall.
Jag har faktiskt varit uppe ett tag och sitter nu och äter frukost. Är dock trött och har lite smått ont i huvudet.... Och i vaderna! Tror det är pga dansen och huvudvärken är pga att vi var ute igår. Åkte som sgat in till stan vid lite efter nio. Jag vet fett tidigt!
Möte upp Jonas och några kompisar på Skeppsbar och sen blev vi kvar där tills halv tre hahaha = ) Och det kom och gick folk hela tiden och det var riktigt kul.
På slutet var det bara jag, Jonas, Jenny, Sebbe, Urni och Sebbes kompis Danne kvar och det var då det spårade med shotar och starka drinkar hahaha. Men kul hade vi och nu har Sebbe lovat mig en RnB kväll nu så man får dansa en hel natt = ) 
Nu ska jag väcka Jonas för vi ska på namn sermoni för hans kusin barn. Jag har aldrig varit på det så ska bli itressant.
//Ida
Slänger in en bild på as snygga Rihanna. Förhoppningsvis får man dansa till henne när jag och Sebbe ska ut på RnB kväll ; )

Färdig dansad

Hej.
Nu ska jag snart in till stan och möta upp Jonas och några fler för anntagligen en hel natt på stan. Fast  jag är ganska trött efter dansen så vi får se hur länge det blir.
Burlesquen idag var helt underbar! Läraren var helt galen och jätte rolig. Hon var sjukt duktig och vältränad. Jag lärde mig massor. Man blev dock jätte svettig. Dock inte på först kursen men sista shit jag trodde jag skulle dö ett tag men den var ändå roligast = )
Jag såg massa burlesque stjärnor också. Hon jag läste om i Cosmopolitan var där. Det var coolt. För det är ändå pga henne som jag började.
Nä nu måste jag dra.
//Ida
Detta är Lux La Croix som var läraren. Hon var sjukt duktig. 
Hon brukar göra en Prince imitation som ska vara jävligt bra.
Åker jag till USA så måste jag se henne eller nästa gång hon kommer hit = )

Dans hela eftermiddagen

Hej.
Nu har jag ätit en lång god frukost. Det blev fil och ägg mackor. En bra frukost om man sen ska dansa burlesque hela eftermiddagen. Kan dock erkänna att jag är lite nervös men det ska man vara = ) Det är än ingenting jämfört med när jag skulle börja på nybörjar kursen av burlesque. På vägen in var jag så nervös så jag typ mådde dåligt. Men jag tror att man stärks av att göra lite läskiga saker som man inte gör varje dag.
Men jag skriver nog mer sen när jag kommer hem. sen hoppas jag på utgång ikväll också = )
//Ida

Fredagsmys

Hej.
Japp idag är det fredag och det är fett skönt som vanligt = ) Den egengjorda pizzan står i ugnen och filmen rullar på tv. Så blir nog en lugn fredagkväll med maxat en cider på Sorbon.
Jobbet idag gick bra, var ganska soft för det kroglade med växlingen så blev tyvärr lite dö tid.
Och min burlesque kurs är fixad så imorgon från tre och framåt ska jag gå på två stycken burlesque workshops = ) Ska bli as kul och jag hoppas jag lär mig massor.
Nu ska jag fortsätta kolla på film och se Spinelmanen 3 = ) 
//Ida
Detta är då jag på väg till jobbet imorse. Och ja det var svin kallt....

Mycket idag

Hej.
Japp idag har det varit mycket.
Jag skulle hämta ut mitt pass men jag hade inte med mitt gamla och då får man inte med sig det nya. Så får fixa det efter jobbet imorgon så man kan resa till Amsterdam med Jonas eller London med Bella och Carro.
Sen möte jag upp Anki och fikade med henne i Sollentuna. Det var jätte trevligt att träffa henne för det var sjukt länge sen sist.
Har försökt betala en burlesque workshop och det funkade inte så är lite ledsen över med = ( Men jag har mailat och så får vi se om det går att lösa i alla fall.
Vet ite vad jag ska skriva mer så skriver igen imorgon eller nått.
//Ida
Sätter in en bild på Jack. Kom på att jag ville ha en tröja med honom på här om dagen = ) Måste försöka hitta en sådan.

Sov Ida!

Ja jag ska sova men måste skriva lite.
Var sista dansen idag... Sorligt men jag har som sagt anmält mig till nästa också.
Idag på burlesqen gjorde vi solo nummer. Alla var jätte duktiga och fina. När det var min tur blev jag jätte nervös och glömde några få saker men men kul var det ; )
Det var sjukt kallt när jag åkte hem men min jacka räddade mig och så här ser den ut :
Den är typ som en dunjack i materialet och praslar lite när man går. Som ni ser så är det massa mönster och bilder på den. Sjukt snygg och skön. Bästa köpet på länge = ) 
Nä nu ska jag sova.
//Ida

Dans onsdag

Hej.
Japp idag är det onsdag = burlesque dans från halv nio till halv elva = ) Fast idag är det sista gången = ( och vi ska vi ska ha uppvisning. Vi ska alltså dansa en och en och jag har inte övat så mycket som jag borde... Jag gjorde det en gång för Jonas men vårat vardagsrum är för litet så stegen och musiken funkar inte tillsammans. Det slutade med att jag fick stå och vänta in vissa stycken ; )
Det är sjukt tråkigt att det är sista gången för det har verkligen varit as roligt och nyttig för mig. Men jag ska anmäla mig till  fortsättnings kursen som börjar om tre veckor = )
Jobbet idag gick bra fast vi hade en ganska jobbig vagn som vi har nu hållt på med i två dagar och den är fortfarande inte klar = (
jag hade min ny jacka idag. Jag trodde den skulle vara för kall för det var 3 grader när jag gick hemmifrån idag. Men den var as varm och skit skön. Bästa jackan ever = )
//Ida
Här skulle det vara en bild på den men jag hittar ingen så jag tar en sen när jag åker till dansen så kan ni se den senare eller imorgon = )

MJs barn

Hej igen.
Såg den här bilden på MJs barn. Dom är ju sjukt söta och har verkligen vuxit sen MJ dog.
Jag tror dom kommer bli nått också typ modelle, skådespelare eller musiker eller nått.
Fast dom är nog fortfarande ledsna över att deras pappa dog. Jag läste nämligen att Paris sover men en MJ jacka som inte får tvättas så den ska ha kvar lukter och att hela hennes väggar har MJ afficher = (
Men jag hoppas dom klarar sig så bra dom kan = ) 
//Ida

Prince, Blanket och Paris på en MJ hylning konsert

Trött tisdag

Hej.
Idag är det tisdag och jag sitte och tittar på TV.
Innan dess så ått jag lax med pressad potatis = ) Det blev jätte gott.
Innan det var jag i stan och tittade på kläder. Jag köpte också en jack, en kofta och en pälsväst. Fast västen är så klart fusk päls och allt är köpt på HM.
Jobbet idag gick bra fast vvi fick inte ut så mycket vagnar för vi hade inte matrial och så var det jobb som tog tid.
På jobbet idag blev det lite drama också. Och ja jag var inblandad. Men det var en lite skit sak egentligen jag bara råkade höja rösten vilket jag aldrig gör så då blev hela grejen ännu större. Men jag står för allt jag sa och gjorde och jag hade alla bakom mig = )
//Ida
Så här ser min ut fast min är svart = ) 
Jag tycker det är as fint att ha pälsväst utanpå jackan och som extra tröja.

Söndag

Hej.
Oj det var mer än en vecka sen jag skrev här senast, det var inte så bra....
Veckan som varit har varit bra fast jag har varit trött eftersom jag jobbade i tio dagar på raken.
Men även fast jag hade gjort det blev det helt galet i fredags ; ) Först var jag på fest hos Carro. Det var jättekul och jag fick träffa massa männsikor jag inte har träffat på ett tag.
Sen vid två åkte jag till en annan fest där Jonas var med några kompisar. Min plan var att bara vara där ett tag och inte dygna men det slutade med att man gick och la sig lite efter sju på morgonen... Men fan vad kul jag hade hela fredagen.
Lördagen därimot vill jag inte änns prata om.. Var sjukt bakis nämligen och låg bara och sov isoffan hela dagen och kvälle. Men sen vid halv ett gav jag upp och gick och la mig och sov till nio. Så var nog lite tött efter veckan och fredagen.
Idag har vi städat lite och softat. Jonas är och repar nu och sen ska vi till hans mamma och äta middag så blir en soft söndag.
//Ida

RSS 2.0