R.I.P

R.I.P
Machael Jackson
*29 augusti 1958

+ 25 Juni 2009







The King of Pop


Peace and Love

Hej.
Så nu har man landat lite efter fem dagar på festival. Kom hem vid 20 i två lagade då direkt lite mat eftersom jag kom på att jag inte ätit nått på hela dagen....eller jo typ 10 husvagnar.
Så det blev lite mat och samtidigt packade jag upp mina saker och kastade det mästa i tvätt korgen det andra hängde jag ut för att vädras lite.
Sen låg jag i soffan och kollade på tv och ått mat sen kom min efter längtade dusch. Jag har inte duschat sen i onsdags så detta var det skönaste jag har gjort på länge, blev dessutom en riktig lång dusch. Och nu sitter jag på balkongen och bloggar och lyssnar på MJ.
Hur var  min festival då?
Den började i onsdags. Först jobbade jag och sen vid kvart i tre drog jag hem för att packa det absolut sista och duscha. Sen möte jag upp Bella på centralen vid 20 i fem och då hade jag handlat lite på pressbyrån också. Sen var det bara att hoppa på tåget och åka hela vägen upp till Bårlänge. När vi kom fram så hoppade vi på en gratis buss som körde oss direkt till campingen.

När vi kom ditt så gick vi fram till kön där man skulle stå om man hade packning med sig, men när vi kom fram så var vi tvungna att ha våra band på oss men dom hade vi inte hämtat utt än så det blev att ställa sig i en kö till för att få utt banden. Och sen tillbaka till själva camping kön.

Sen när vi kom in på området så var det massa tält överallt så vi försökte få kontakt med dom som vi viste skulle vara där och se om dom hade en plats till oss vid dom. Men dom flesta svarade inte och hos dom andra varr det fullt. Då började jag inse att det var nog ganska fullt och började kanske bli lite orolig att vi inte skulle få någon plats. Men då hittade vi en kö där man skulle stå för att få en tält plats och dom sa att den skulle ta ungefär en timme.....nu måste jag nog också tilläagga att det var as varmt och vi hade massa tung psckning med oss. Så detta köande var inte så roligt.
Efter ett tag i denna tält plats kö så tror jag att dom öppnade upp ett nutt område och då gick det väldigt mycket fortare. Så då fick vi en plats brevid tennisbanorna.
Det gick jätte bra att sätta upp tältet och sen var det bara att ta det lungt och softa. Vi hade litetänkt att gå på nån konsert men det blev inte så men vi gick i alla fall till själva scener området dock var klockan typ ett på natten eller nått. Schen området var ganska så jätte stort och det fanns tio scener men man var bara kanske på fyra av dom och då dom största.
Men inne på scen området finns det massa andra saker som tex mat stånd och olika stånd där man kan handla eller få gratis saker och så.
Så när vi kollade området så ått vi färska pomes med ostsås = mycket bra festival mat = ).
Sen så gick vi tillbaka till området och hälsade på lite kompisar som kommit då och sen sov vi. Det gick dessutom att sova första natten för det var jätte lungt där vi bodde..
Sen på torsdagen så kom Niklas, som är Bellas jobbarkompis på ICA, och hans kompis Jonas med sitt tält och satte upp det nästan brevid vårat under ett träd. Dom sa att dom inte fick plats där dom bodde först.
Sen gick jag och Bella och handlade och tog utt pengar till mig.
Sen var det dags för lite konserter och dom vi såg på torsdagen var : Carl Barat, Backyard Babies, Jonossi, Genteman, Thåström och Mötely  Crue. Den dagen var Carl Barat och Backyard Babies bäst men jag måste faktiskt rekomendera Jonossi, dom var riktigt gryma, dom är bara två stycken och spelar gittar och trummor men det blir riktigt bra i alla fall. Och sen var det så klart ganska jätte coolt att se Mötely Crue, även fast man knappt såg dom. 
På fredagen låg vi i stort sätt hela dagen och solade och hade det jätte trevligt. Dom konserter vi var på var Pete Doherty, Babyshambles och Mando Diao och då var Mando Diao bästa. Dom var från klockan halv tolv till två på natten och jag och Bella dansade som två galningar hela tiden specielt till "Dance with somebody", som är min och Bellas favorit låt, och "Long before Rock'n'Roll.
Sen den natten satt jag, Bella, Niklas och Jonas och pratade och drack hela natten och hade så jävla roligt så det var inte klockt. Jag tror nästan jag aldrig har skrattat så mycket i hela mitt liv.
På lördagen så var det också ganska lungt på förmiddagen och sen såg vi Melody club, Division of Laura Lee, Chris Cornell, Titiyo och Håkan Hellström. Där var nog Melody club och Crhis Cornell bäst, Håklan var också väldigt bra även fast Bella mest stod och var sur. Men jag måste ändå säja att tack till dig Bella som fick mig att gå och se tex Division of Laura Lee och Jonossi för dom var riktigt bra.
Sen imorse vaknade man som vanligt ganska tidigt för att det är lite av en bastu inne i tältet och då var det bara att börja packa och ta ner tältet för att sen åka hem. Och då hade man fixat så vi fick åka grattis buss ner till tåg stationen och bakom den så körde Festivalbussarna. Vi kom iväg vid 20 över tio och var hemma i stockholm vid tio över ett.
Jaha så det här var min festival i år. Hade det rikitgt kul och det var så bra som jag hade hoppats på = ). och nu har Bella varit på sin första festival så nu kan vi åka på flera = D.
//Ida


Snuff

Hej.
Nu var det igen ett tag sen jag skrev, har tänkt skriva flera dagar men det blir ju inte så. Har haft massa för mig och så.

Så lite uppdatering kanske är på sin plats.
Jag jobbade hela förra veckan även fast jag var sjuk, men det gick ganska bra faktiskt det var en dag som det var lite jobbigt. Jag är inte helt frisk nu heller men snart hoppas jag.
I torsdags sov F över. Han kom på kvällen och vi hade det jätte  mysigt, kollade på film och så.
På fredagen var man ledig för det var Midsommarafton, så jag och F låg i soffan och gjorde inte så mycket sen på eftermiddagen åkte F och jag ducshade och fixade i ordnig mig sen åkte jag hem till Bella. Där så ått vi mat och satte upp tältet vi ska ha med till Peace and Love. Det gick faktiskt riktigt bra, jag är väldigt stolt över både Bella och mig =).
Sen åkte vi till Nockeby för att gå på fest hos en av Calles kompisar. Det var en ganska rolig fest, men den hade tyvärr ganska många dåliga sker i sig också men men det är sånt som händer ibland. Jag fick i alla fall sjus hem av F. Han sov över hos mig också, men han gav mig tyvärr universums största sug märke på halsen = inte kul alls men men sånt hör ju ungdommen till som Roffe på jobbet sa i går, måndag = ).
I lördags vaknade jag upp med lite huvudvärk vid lite före kl 12 och det var bra för var tvungen att gå upp då, skulle nämligen börja jobba kl halv två. Så jag masade mig upp ått frukost sa hej då till F och drog sen till jobbet. Det gick jätte bra på jobbet, nästan ingenting att göra och allmänt lungt. Jobbade från halv två till kvart över åtta, skulle ha jobbat till tio över ni men Lasse som skulle jobba natten kom lite tidigare.
Efter jobbet åkte jag hem och tog det bara lungt, kolla TV och ått glass typ. Skulle nämligen jobba söndag morgon också. Då började jag kl kvart i sju och jobbade till halv två. På lördagen var det nästan änu mindre att göra, men då var det lite fler folk som kom och pratade med mig i alla fall.
Sen på söndag eftermiddag låg jag i soffan kollade på film och ått glass och sen vid nio kom mamma och pappa hem från fjälen. Sen kom Linn också änu senare på kvällen.
I går, måndags gjorde jag inte så mycket,jobbade och sen tog jag det bara lungt på kvällen.
Idag har jag också jobbat, massor att göra idag men allt gick bra. Sen efter jobbet åkte jag in till stan och möte upp Bella och sen åkte vi till Spånga och möte upp Calle och sen gick vi hem till Calle hämtade hans bil nyckel och sen åkte vi till Systemet och shoppade. Jag och Bella köpte varsit flak och sen lite till saker, vi ska ju nämligen åka till Peace and Love imorgon efter jobbet. Så ikväll har jag packat och bestämt vad jag ska packa i och så. Och nui är faktiskt nästan allting klart, bara det sista som jag tar och fixar imorgon bitti eller på eftermiddagen efter jobbet, men då ska jag typ ducha så hinner nog inte så mycket mer än det.....
Det ska bli as kul att åka till Peace and Love, kommer bli så jävla roligt. Men det får ni veta mer om när jag kommer hem på söndag eller när jag orkar skriva igen...
Nu ska jag fixa iordnig mig för sängen och så, så vi hörs sen.
Ha det bra, det ska jag ha nämligen = D.
//Ida


Bella och jag från Ace förra veckan. Fatta att vi ska till Peace and Love. Det kommer bli så jävla roligt = D


Cafe Cosmopolite

Hej.
Har tänkt skriva nu i flera dagar men har tyvärr inte blivit så, har varit för trött och sjuk. Så får ta och skriva om allt som har hänt nu i stället så ni blir lite uppdaterade i Idas liv = ). jag skrev ju i torsdags så börjar skriva om fredagen och fram till idag.

I fredags så var hela familjen på min sysslings student motagning. Det var mycket trevligt, god mat och god dricka.

Sen åkte jag hem till F och sov där och var där nästan hela lördagen och bara hade det trevligt. När jag kom hem från F duchade jag och ått middag och sen började jag fixa mig för krogen. Skulle nämligen ut med i alla fall Bella. Så bestämer med Bella att möta henne på Theodoras vid nio. När jag kommer ditt är också Calle där. Fick höra att han skulle på bio och tänkte umgås med oss en stund inann, bion började nämligen inte fören kl tolv. Och sen kom det massa trevligt folk till Theodoras, Calles kompisar. Så vi blev sittande där tills kl typ mellan tolv och ett. Vi hade då bestämt oss för att dra till Ace som ligger vid Hötorget och Bella hade dessutom fått med sin kompis Niklas.
Sen blev det massa dans och dricka på Ace som var ett mycket bra ställe. Vi drog inte därifrån fören vid halv fyra. Då åkte vi till fridhemsplan för att möta upp S och hans kompisar. Jag hade nämligen sms lite med S under natten, vill ha nånstans att sova nämligen, man orkar nämligen inte riktigt försöka ta sig hem till Uliriksdal halv fyra på morgonen.
Så möte upp dom och ått lite vid Fridhemsplan och sen åkte jag och S hem till honom.
Det spö regnade på vägen ditt = inte kul. Vi var dy blöta när vi äntligen kom fram. Satt då en stund och pratade och rökte på balkongen, riktigt mysigt. Sen sov vi.
På morgonen vaknade jag och hade as ont i halsen och kände mig lite små konstig preccis som när man håller på att bli sjuk. Men hade ändå en trevlig morgon med god frukost och så. Sen åkte jag hem och det regnade fortfarande och var lagom kallt.
Väll hemma gjorde jag inte så mycket, låg i soffan och kände har jag blev mer och mer förkyld.
På måndagen var jag ganska så jätte snuvig men hade inte nån feber så gick occh jobbade i alla fall, gick bra men var lite jobbigt. Sen idag så kände jag mig änumer förkyld och hade nu lite feber men gick och jobbade i alla fall. Inte det smartaste men men. Så nu ligger jag i soffan och mår almänt dåligt. Får se om jag orkar gå till jobbet imorgon, ska ju jobba middsommar helgen så måste i alla fall bli frisk tills dess.
Hoppas allt är bra med er där ute i alla fall.
//Ida


Silver, Guld & Misär

Hej.
Händer lite saker denna vecka alltså och det är ändå bara torsdag kväll.
På jobbet är vi ganska få men det är ändå ganska lungt men man har saker att göra hela tiden, och det är bra för då går tiden ändå framått.
I måndags var det det vanliga tex att köra till Lok och så. Och sen var inte D där så jag sms honom och frågade varför inte han var på jobbet, för till mig hade han sagt att han skulle sommarjobba hos oss. Men jag fick svar att dom hade ringt honom och sagt att han inte fick jobba kvar = ( as tråkigt. Men jag kommer nog överleva i alla fall för jag pratar mer och mer med gubbarna och sen har jag ju fortfarande kontakt med D.
I tisdags var vi ganska mycket folk på jobbet så då passade jag och mamma på att åka till Brommaplan så att jag kunde ta mina prover. Det gick jätte bra och fort gick det, så nu är det bara att vänta och hoppas att järn värderna har gått upp och att dom vita blodkropparna har fixat till sig också. Men det tror jag eftersom jag nu mera äter kött (fast inte kyckling) och mår faktiskt väldigt bra. Har tex inte varit sjuk sän i början av april = ).

Igår kväll kom F och hälsade på också. Vi hade sms hela dan, som vi ofta gör, och så ville jag ha en kram av honom. Så han kom och vi åkte lite i hans bil och pratade lite och så = ).

Sen idag, torsdag, har jag först jobbat och sen varit i stan och fikat och handlat med  Bella och Carro, jätte trevligt och mysigt. Jag handlade toffsar, vitamin tabletter, en väska (tack Bella för att du såg den), ett linne, en tjock tröja och en skiva. Och inte vilken skiva som hälst utan Imperiets "Silver, Guld & Misär". Det är värsta boxen med 5 skivor och en dvd och en liten bok och så klart massa outgivna saker =D. Dom hade en box med Ebba Grön saker också men man kan inte köpa två boxar på en dag dom är ju nämlugen inte helt biliga.

Efter jag kom hem från stan så duchade jag, kollade på TV och sen har jag också bokat tåg biljeter till Peace and Love och bussbiljet hem. Så nu är allt klart. Jag och Bella kanske till och med har ett tält snat. Carro trodde nämligen hon hade ett som var ganska ok.
Sen har jag gjort mig av med M också. Lika bra det. För jag har hört att man ska bara umgås med människor som gör en glad, och M gör mig inte så glad som han kanske borde....Men men livet är ganska så bra just nu så jag klagar. Jo lite på vädret kanske, vore trevligt med lite sol så man kan få bort sin hemska bone bräna och att folk som tar studenten får en lika fin student med sol och värme som jag fick = ).
Ne nu måste jag sova så jag orkar med morgon dagen och helgen.

God natt och sov gott.

//Ida


Detta är den underbara boxen med massa Imperiet musik i = D


When doves cry

Hej.
Nu var det ett tag sen jag skrev igen, blir tyvärr så ni får ursäkta.
Förra veckan på jobbet var vi ganska mycket folk, för Asta som brukar jobba natt var med och sen Cristians brosa, Freddy som ska sommar jobba hos oss plus dom vanliga och jag. Så på jobbet har det varit ganska lungt, fått göra det vanliga plus lite extra grejer som man kan göra när man har tid och som tar hur lång tid som hälst, men det är nått att göra i alla fall.
I onsdags så åkte jag till läkaren, eller rättare sagt två stycken. Hos den första gick det bara bra, vi satt mest och pratatde och sen skulle jag til vårdcentralen vid brommaplan för att lämna blod prov så dom kan kolla om mina världen har blivit bättre. För järn värdena och vita blodkropparna var nämligen lite ner i botten när jag kollade dom när jag var sjuk. Så då ville kolla läkaren kolla om det hade blivit bättre eller om det var nått seriöst fel på mig.
Men när jag kom ditt vid halv tre så fick jag inte lämna blod för att järn världena ser man bäst på morgonen och då tyckte dom det var onödigt att sticka flera gånger så nu måste jag ditt igen....och jag kommer inte hinna det för denna vecka och veckorna fram över är vi ganska få på jobbet eftersom folk börjar ta semester men men får ta och lösa det på nått sett.
På onsdaen var jag också på "Boddy pump" med Linn. Det var kul men lite svårt och asa jobbigt. Jag trodde jag hade lite muskler men icke jag har inga överhuvudtaget och det känns ju så där...Men kanske blir med tvingad nån gång till så man kan bygga upp nån liten muskel i alla fall.

Sen på torsdagen jobbade jag och upptäckte på morgonen när jag cyklade till jobbet att jag hade fått lite träningsvärk, inte kul.

Efter jobbet åkte jag in till stan och fikade med Bella, alltid lika trevligt, medans Linn var hemma och mamma och pappa var ute på Stadion i ös regnet och kollade på bruce Springsteen, ja jag är lite avensjuk men inte på vädret dom hade hehehe.

På fredagen blev det utgång med Carro, Jonna, Cissi, Sebbe, Calle och Calles kompis. Det var mycket trevligt och massa god dricka. Sen kom F nån gång på natten och jojnade och det slutade med att jag sov hos honom, jag skulle ändå vara med honom på lördagen så då kunde jag ju lika gärna sova där = ). Så på lördagen var jag hemma hos F och gjorde inte så mycket, hade en lungn och skön bakis dag helt enkelt.
Sen på söndagen var det väldigt lungt, det ända jag gjorde då var att rösta. och det är ju bra det. Var inte så spänande men man ska ju göra det.

Sen idag har jag bara jobbat och det gick bara bra, var inte så många idag men det gick bra i alla fall. Och veckan blir nog ganska lungn, ska på min sysslings student på fredag bara, annars blir det nog bara jobb. Måste ju lära mig allt nu tills middsommar helgen så jag kan jobba då för att jag sen kan vara ledig 25-28 juni så jag och Bella kan åka på Peace & Love!!!!! Men jag har redan billjet så festival blir det i år JJJIIIIPPPPIIIIIII!!!!!!!!!!!! Ska bli så jävla roligt. Men mer om den festivalen efter jag har varit på den.

Nu ska  jag sova så god natt på er.

//Ida


  
Detta är "Boddy pump". Jag kanske inte såg riktigt utt så här men men....Man gör i alla fall
olika övningar med vikter. Ganska kul men fruktansvärt jobbigt.


RSS 2.0