Till Riga

God morgon.
Nu är vi färdigpackade och nästa helt klara för att åka till Skavsta och sen Riga.
Ska bli as kul och jag hoppas det är lite varmare där än här = ) 
så nu ska jag och Jonas åka och bara mysa med varandra tills på måndag när vi kommer hem.
Hörs sen för nu ska vi dra.
//Ida

Hos Jonas

Hej.
Ja jag vet att jag inte skrev igår. Orkade inte och hann inte.
Igår så kom Anki över och vi åt middag och hade det trevligt och sen kom Jonas efter ha varit på pizzan. Sen kollade jag och Jonas på film och sen dekade vi båda två.
Idag har jag jobbat och det gick bra. Fick vara ute lite också men det var mest kallt och snöigt men ändå intressant.
Och nu sitter jag som sagt hemma hos Jonas. Tänkte sova lite här också och inte bara i min lägenhet och Jonas har massa serier och filmer på datorn ; ) 
Och imorgon är det fredag! Så skönt, vet inte om det händer så mycket på fredag kanske bara fredagsmys för sen åker jag och Jonas till Riga! Det har jag glömt skriva men vi åker dit på lördag och så kommer vi hem på måndag så en liten kort tur men ändå så kommer det bli jätte mysigt. Jag har tjatat på Jonas i tusen år att vi ska åka någonstans och nu blev det så = ) Vi åker mycket pga att vi har ett år på måndag <3
Men vi hörs sen.
//Ida

Sova

Hej.
Nu har jag ätit och gjort klart tvätten och nu kollar jag på TV. Fats jag ska gå och lägga mig nu är ganska trött nämligen. Jonas kom ju hem någon gång i natt efter han hade repat och väckte mig fast jag somnade om väldigt fort.
Idag på jobbet gick det bra och det var lagom mycket att göra.
Jag hade tänkte träna efter jobbet men kände att jag var tvungen att tvätta istället och sen är ju inte vädret det bästa så ville komma hem också. Annars kanske man hade blivit fast någonstans...
Nä nu ska jag gå och lägga mig, själv men det känns ganska ok och jag är så trött så kommer somna utan att tänka på att jag är själv = )
God natt och sov gott.
//Ida
Jag när jag sover hahah = )

Tvättar

Hej.
Just nu sitter jag i soffan och kollar på TV men ska snart gå till tvättstugan och lägga in mina två maskiner i torktumlaren. I min tvättstuga behöver man inte boka om man inte vill utan det finns 6 maskiner och torktumlare och dom är det bara att ta om dom är lediga = ) Så det är väldigt smart och smidigt tycker jag. Då kan man tvätta när man vill och kanske bara en maskin.
Nä nu måste jag gå fixa den sen ska jag göra mat = ) 
Hörs sen.
//Ida

Har TV

Hej.
Nu sitter jag i soffan och kollar på TV. Jag fick lånas Nattas TV och jag och Jonas lyckades få hit den och nu funkar den och dom kanaler jag ska ha har jag = ) Så tack för att du hjälpte mig med det världens bästa skrutt.
Sen gjorde vi middag och så kom Cissi och hälsade på också. Så vi satt och pratade och Cissi kollade lägenheten och berättade om sin. Hon har köpt en i  huset brevid mitt men dom ska göra om hennes kök så hon vet inte när hon kan flytta in. Snart hoppas jag = ) 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Och Jonas är och repar men han kommer sen och sover med mig = ) 
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
I detta område bor jag = ) Nästan vid den röda pricken bara lite lägre in.

Hos Jonas

Hej.
Är hemma hos Jonas just nu och kollar TV och väntar på honom. Vi ska nämligen köra över Nattas TV till min lägenhet = ) Jej jag får en TV så jag slipper känna mig ensam när Jonas inte är där eller någon kompis. Men det gick faktiskt bra att sova inatt, sover mer med Jonas men jag är nöjd ; )
Idag har det kommit mera snö också, inte så kul med tanke på att jag åker buss och p-tåg till jobbet men hittills har det gått bra och är det as kallt och massa snö så är det bara att jag tar en tidigare buss eller kommer lite sent till jobbet ; ) 
Nu ska jag kolla TV men vi hörs sen.
//Ida

Ensam i min lägenhet

Hej.
Igår kväll kom Carro och Bella hit och vi satt och pratade och drack lite bubbel = ) 
Jonas och några av hans kompisar var och drack lite öl. Sen kom han hem när Bella skulle gå. Carro hade gått tidigare för att plugga.
Idag sov jag och Jonas as länge och sen så lämnade vi skräp och sen handlade vi mat. Så nu är min frys och kyl full = ) Känns bra.
Sen har vi gjort mat och ätit den och kollat på serier på datorn för jag har ingen TV än men jag hoppas det fixar sig i morgon. Vill ha TV nu när Jonas har åkt hem och jag känner mig ensam. Har inte sovit själv på as länge ju. Bodde ju först hos mamma och pappa och sen lite hos Jonas och sen helt hos Jonas. Så vet inte hur jag ska klara mig tills i april när Jonas flyttar hit...
Men jag hoppas så klart det går bra. Men kommer nog sova hos honom lite och han kommer nog sova här en del = )
Nä nu ska jag göra lunch tills imorgon.
Men vi hörs imorgon eller senare.
//Ida

Är i min lägenhet

Hej.
Sorry att jag inte har skrivit på länge men har flyttat in i min lägenhet = ) Plus att jag fick internet i går natt typ.
I torsdag så blev allt flyttat från mamma och pappa och hit till Riksby. Det var jag, Jonas, mamma och Barrar som flyttade. Jag, Jonas och mamma flyttade över alla kartonger och konstiga saker medans vi väntade på Barrar och sen kom han med bilen och då tog vi in alla möbler där. Sen kördes dom till Risksby och nu är allt här = )
På torsdagen fick vi upp sängen också så jag och Jonas sov här också. Det kändes lite konstigt men ändå bra.
Sen jobbade jag fredagen och sen efter så handlade jag lite frukost mat och sen på kvällen åkte jag och Jonas hem till hans mamma och åt middag.
idag har vi inte gjort så mycket, bara plockat upp lite och satt upp spegel och tak lampa = ) eller Jonas gör det medans jag går runt och och plockar lite i varje låda. Så ingen är helt upplockad bara halft... 
Nä nu ska vi bygga TV bänk. Hörs sen = )
//Ida

IKEA igen

Hej.
Ja idag har jag varit på IKEA igen, fast denna gång med mormor. Det gick jätte bra och var trevligt och vi fick tag på allt vi skulle = ) Fast inte någon bra klätter pall. Jag tänkte ha en sådan i köket så jag når alla hyllor och så. Men vi såg en men den var så stor och otymplig, jag vill ha en smidig som gärna går att fälla ihop.
Efter vi hade varit på IKEA så åkte vi till lägenheten och tog in allt och lyckades faktiskt montera ihop en as snygg lampa och barstolarna och nästan hela skostället = ) jag är väldigt stolta över oss.
På jobbet gick det bra, jag klädde av dynor och letade efter papper åt cheferna. Var helt ok men var as trött hela dagen så drog lite tidigare.
Nä nu ska jag kolla TV och sen sova.
God natt och sov gott. Kommer nog inte skriva imorgon för då ska jag flytta = )
//Ida

Stress

Hej.
Sorry att jag inte har skrivit på några dagar. Men det har varit väldigt mycket just nu. Fick nyckeln till lägenheten i måndags och flyttade in lite saker också = ) Och idag har jag och mamma först kollat på lite möbler och sen handlade vi mat och köks grejer på Coop. Och sen körde vi till lägenheten och plockade upp allt och pappa var där också med lite kartonger. Så nu är det en hel del saker i lägenheten = )
På jobbet har det gått bra med inte jätte mycket att göra, som idag tex så har jag suttit och sytt glid till gardiner hela dagen. Fast jag fick klippa och rita lite på eftermiddagen.
Imorgon blir det IKEA igen fast denna gång med mormor.
//Ida

Hemma igen

Hej.
Nu är jag hemma igen efter ha varit på IKEA i typ tre timmar. Fast vi åt lunch med farmor också så det var inte så farligt.
Vi hittade ganska mycket saker till min nya lägenhet fast man vågar inte köpa så mycket för vi måste ditt imorgon och mäta lite så man vet hur mycket man får plats med. Men det blev bla bestick, tallrikar, diskställ och lite sånt.
När jag kom hem var Jonas hemma också och det var jätte kul att se honom även fast han ser halv död ut ; )
Nu ska vi snart gå och handla pizza och sen ska vi nog kolla på serier och film ikväll och bara tycka om varandra = )
Men vi hörs senare eller imorgon.
//Ida

Fars dag + IKEA

God morgon.
Japp jag är redan vaken och sitter och äter frukost. Vet inte varför jag är redan vaken men det blev inte så sent igår och så.
Igår var det jag, Jonna, Carro, Jonny och Jonnas lille bror som var ute. Vi började på en pub och drack lite sen gick vi till McDonalds och träffade Carros kompis och satt där ett tag. Och sen blev det lixom inte nått mer men då var klockan ändå typ ett. Så alla åkte hem. Vart en kort men bra kväll och jätte trevligt att bara sitte och prata = )
Nu ska jag iväg till mamma och pappa för att sen gå på IKEA = ) Ska bli lite kul och så får jag ju vara med pappa också det är ju ändå fars dag ; )
Jonas sms förut och då satt han på planet så min skrutt är på väg hem = ) Ska bli kul att se honom och jag saknar honom.
Sorry att jag har skrivit mycket om att jag saknar Jonas och så men så är det när man är kär = )
Nä nu måste jag göra mig klar och dra.
Hörs sen.
//Ida
Hit ska jag snart...

We All Die Young

Hej.
Jag vet inte varför jag inte har skrivit tidigare idag men det blev inte så...
Vaknade ganska tidigt i morse men gick inte upp fören halv elva. Då åt jag lite frukost och sen åkte jag hem till päronen och var där vid tolv och sen kom mamma vid två och då åt vi lunch.
Min plan var att åka ditt och packa klart och det gjorde jag = ) Men det är så klart lite tavlor kvar och sånt som inte får plats i kartonger eller sånt som jag är rädd om, men allt annat är i kartonger så det är jätte tomt i mitt rum nu om man tar bort alla kartonger så klart ; ) 
Vid fem åkte jag i från solna coh hem men det blev ett stopp i stan och där handlade jag en tjock tröja jag letat efter och ett par nya leggings med nitar på som jag kanske ska ha i kväll när jag ska ut med Carro, Cissi och Jonna i alla fall = )
Men nu måste jag gå och diska sen duscha sen äta och göra mig i ordning.
Men vi hörs sen.
//Ida
Det är från den här filmen rubriken kommer i från. Det är en av låtarna som spelas. En väldigt bra film för övrigt

Nattinlägg

Hej.
Japp detta blir ett nattinlägg.
Kom hem från krogen vid halv tre. Ja jag gick ut och firade Anki även fast jag var halv död. Men det var kul i alla fall. Vi började hemma hos Ankis pojkväns kompis och sen gick vi till Rocks vid Mariatorget.
Jag drack en del men inte jätte mycket och hade kul. Men sen vid två så räckte det och då åkte jag hem och behövde bara vänta på tåget i 5min så kom hem fort. Men ursch nu saknar jag Jonas. Var värre på vägen hem men nu känns det lite bättre. Vet inte varför det kom över mig på vägen hem men det är väl det att han brukar alltid vara med eller hemma om jag är ute utan honom. Men jag tror jag kommer klara av att sova själv för jag är as trött = )
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida

Seg

Hej.
Idag är det fredag och jag är as seg och trött och vädret ute hjälper ju inte direkt heller....
Jobbet gick bra i alla fall och jag sydde lite och sånt men jag drog ganska tidigt och det var as skönt. 
Efter jobbet åkte jag och tränade och nu är jag hemma och vill typ bara sova resten av kvällen men får se vad som händer.
Jonas är på jobb resa som sagt, i Bryssel. Känns tråkigt men jag klarar mig och jag hoppas att han har kul och han kommer ju hem på söndag = )
Nä nu ska jag kolla bloggar och sen TV.
Men vi hörs sen eller imorgon.
//Ida

Torsdag

Hej.
Japp idag är det torsdag och jag orkar inte komma på någon bra rubrik idag = )
Dagen har varit bra, hade det lugnt på jobbet men saker att göra nästan hela tiden.
Efter jobbet åkte jag hem och rakade benen och sen gjorde jag och Jonas en as god middag när han kom hem. Sen har vi inte gjort så mycket, ska kolla på film snart Jonas ska bara handla snus först.
Och inatt åker Jonas på jobb resa.... Så jag blir alldeles själv, inte kul = ( men jag ska försöka göra så mycket som möjligt men det blir ändå inte kul att sova själv. Fast det måste jag lära mig också för jag ska ju flytta nästa vecka
= )
Nä nu ska jag gå och duscha. Men vi hörs om inte annat imorgon för blir nog inget mer inlägg ikväll.
//Ida

Sovdags

Hej.
Japp nu är det sovdags för mig. Tänkte bara skriva ett god natt inlägg.
Jag har precis gjort lunch och frukost  tills imorgon och fixat mig i badrummet så nu ska jag bara gå och lägga mig och läsa lite och sen sova = )
Jonas är och repar fortfarande så jag får sova själv i några timmar....Men det ska nog gå bra, det brukar göra det nu för tiden. Brukar vara så trött så jag bara somnar utan att direkt tänka på att jag är själv. Fast jag får se hur det blir i helgen när Jonas är på jobbresa = ( 
Nä nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//Ida
Detta är några av mina saker som jag håller på att packa. Har hittils typ 11 kartonger och en eller två till blir det nog....

Äckel folk på penndel tåget!!

Hej.
Idag har jag jobbat som vanligt och det gick bra.
Sen efter jobbet gick jag hem till föräldrarna och packade. Och nu är jag nästan klar = ) blir nog typ bara två lådor till. Men shit vad mycket det är. Man tänker ju bara att man har sitt lilla rum men sen kommer förrådet och klädkammaren och massa kläder och annat så det blir massor. Men nu är jag som sagt nästan klar = )
Sen vid kvart i sju åkte jag hem. Och på p-tåget så satt det en gubbe i sättet över gången från mig och runkade!! Fy fan vad äckligt säjer jag bara! Hela grejen var lixom ute och han satt och pillade på den! Ursch sånt får man fan hålla för sig själv! 
Hemma sen åt jag middag och nu sitter jag och kollar på TV. Jonas är och äter pizza och sen ska han repa.
Men vi hörs senare nu ska jag kolla på "Bonde söker fru".
//Ida
Jag på väg hem till föräldrarna. Kallt och snö fortfarande överallt

Massa snö

Hej.
Idag är det tisdag och på eftermiddagen kom snön som alla har hört om. Och snö kom det fast det var blött och äckligt bara och nästan regnade också. Men jag fick vara inne på jobbet i alla fall = ) Jag fick göra lite små saker som dynor, klippa och innan lunch fick jag så klart göra två ner spydda dynor = ( Så sjukt äckligt fast dom här var ändå inte så farliga, det luktade inte spya resten av dagen i alla fall ; )
Sen drog jag lite tidigt idag också i fall det skulle vara strul med tågen, men det var det inte = ) och jag kom hem bra och gick och tränade.
Det var jätte skönt och träna och det gick bra också. Man mår lixom bättre om träningen går bra och man blir gladare.
Efter träningen gick jag hem och så gjorde jag och Jonas middag och kollade på film och nu sitter vi vid varsin dator och nördar oss ; ) 
Men jag ska gå och kolla om jag ska ha med mig nått imorgon hem till päronen för jag ska ditt och packa imorgon. Förhoppnings vis det sista = ) Men sen lär det bli en låda härifrån Jonas också ; )
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Inte riktigt men nästan så här var det idag. Jag gick till tåget efter jobbet och blev både hel vit och blöt

Måndag

Hej.
vart inget mer skrivande igår... Vart as trött där ett tag och sov i soffan men sen så gjorde jag matlådor till mig och Jonas och så diskade jag också. Och efter en stund fick jag igång TV också med Jonas hjälp = ) 
Sen vid typ sju kom Jonas hem och då åt vi hämtmat och kollade på film och sen deckade vi i sängena ; )
Idag har jag jobbat och det gick bra, gjorde dynor och ritade lite och så.
Efter jobbet gick jag på stan en stund och handlade bla en ny träningsväska som jag nu har packat inför imorgon och den verkar funka = )
Efter min lilla tripp på stan åkte jag hem och då hade Jonas precis gjort mat och så den åt vi och kollade på film. Idag blev det dessutom efträtt så har haft en bra kväll = )
Men nu ska jag gå och lägga mig. Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Typ så här ser min träningsväska ut = ) Har tänkt köpa en jätte länge och idag blev det äntligen en ny och fin

TV funkar inte = (

God morgon.
Nä det är inte riktigt en god morgon för jag är lite backis och TV funkar inte. Och jag vill bara ligga i soffan och kolla på repriser som jag brukar när jag är trött. Men jag hoppas Jonas hör av sig snart och hjälper mig. Annars får jag kolla på film.
Sorry att jag inte skrev några fler inlägg igår men det blev inte så.
Jag tränade i alla fall igår och det gick bra även fast jag inte har gjort det på typ tre veckor. Sen så kollade jag på film och möte upp Jonas och resten av bandet i stan för mat och dricka.
Vi åt indiskt och det var jätte gott och sen skulle vi till peppar men det var fullt så blev en annan pub vid sakt eriksplan och ditt kom också Bella och Nicklas och Jonne och Elin.
Sen när dom stängde åkte jag och Jonas hem.
Väl hemma pratade vi igenom en del saker och sen sov vi.
Idga har jag inte gjort så mycket ön bara handlat lite och nu sitter jag och äter frukost och väntar på att Jonas ska ringa...
Men vi hörs senare.
//Ida

God morgon

God morgon.
Sitter i soffan och äter frukost.
Idag är jag lite gladare än igår men det vore ännu bättre om Jonas var här och jag fick träffa honom lite. Visst jag bor med honom men våra tider är helt annorlunda så vi träffas inte speciellt mycket ändå. Och nu ska han vara borta typ hela den här helgen och spela in och nästa helg ska han på jobb resa och sen flyttar jag.... Aja löser sig väl.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske träna och sen vill jag dra ut ikväll men får se om nån annan är på det också annars blir det en lugn film kväll = ) 
Men vi hörs senare.
//Ida

...

Hej.
Fredag och jag är trött och ledsen.
Jobbet gick så där var lite dumma lås och jag var trött så allt gick änumer dåligt. Men sen efter lunch gjorde jag dynor så då gick det lite bättre.
Sen åkte jag hem vid tre och möte upp mamma vid Ulriksdal för att skriva på lite papper. Sen åkte vi tillsammans in till stan. Men jag hoppade av vid T-centralen och mamma åkte vidare för hon skulle till en möbel affär.
Väl hem så gick allt åt helvete och jag blev bara mer trött och ledsen och min perfekta fredag kväll gick åt helvete. Men får väl överleva det med eller nått.....
Men nu orkar jag inte skriva mer. Hörs imorgon om jag mår bättre.
//Ida

Lalala

Hej.
Idag är jag sjukt trött. Har varit det typ hela veckan och nu är veckan snart slut så då är man typ död.
Men idag på jobbet gick det jätte bra. Var lite segt på morgonen för att vi skulle på möte och så. Men sen så satte vi upp dörr lås hela dagen. Kan ta en bild imorgon så kan ni få se hur det ser ut = )
Efter jobbet åkte jag hem och kollade på TV och gjorde middag. Jonas var på jobbet länge och åt där också så jag fick äta min super goda korv stroganof själv. Men Jonas får den i matlåda imorgon = ) 
Jonas var hemma från sin jobb grej vid sju och sen kollade vi typ på TV och hade det mysigt och nu är han och repar. Och jag ska gå och lägga mig. Är som sagt sjukt trött.
Men vi hörs imorgon då är det fredags mys!
God natt och sov gott.
//Ida

Oh my god

Hej.
Idag har det varit as lugnt på jobbet men fick lite små saker att göra i alla fall.
Efter jobbet gick jag hem till päronen och packade. Idag lyckades jag dessutom packa massa kartonger = ) Men har alla filmer kvar och skivor men böckerna är nerplockade i alla fall.
Sen kom farmor, min faster och hennes man på middag också. Det var jätte trevligt med massa god mat = )
Sen kom Jonas vid nio halv tio och hämtade mig och kollade på alla mina lådor och sen åkte vi hem. Och nu sitter vi i soffan och jag ska snart gå och lägga mig för nu har jag gjort det jag ska nämligen betala min telefon räkning.
Ja just det ja igår var vi ju och såg Oh my god och shit vad bra dom var = ) Helt sjukt duktiga. Det var dessutom första gången jag såg dom och jag är helt såld. Jag köpte deras singel också så den har gått på repit hela eftermiddagen när jag packade. Här är deras sida igen om ni också vill lyssna på denna underbara musik http://www.ohmygodsweden.com/
Men vi hörs imorgon för nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//Ida

Inte mycket idag heller

Hej.
Nä hände inte så mycket idag heller på jobbet för vi har fortfarande inte fått grejer vi behöver men nu ska dom komma imorgon = )
Men jag fick i alla fall jobba lite ute idag med Micke. Det gick bra och var kul men det var kallt ute idag.
Efter jobbet hade jag tänkt att gå hem till päronen och sen bli hämtad av Jonas men han slutade så tidigt så han hämtade mig när jag slutade på jobbet. Så åkte vi och handlade mat.
Nu sitter vi i soffan och har precis ätit och ska snart duscha och sen åka in till stan och se OMG spela på Engelen = ) ska bli kul för jag har aldrig hört dom spela. Det är Jonas förra klass kompisar som har det bandet.
Men jag kanske skriver när vi kommer hem eller imorgon när jag är hemma hos päronen och äter och packar.
//Ida
Detta är Oh My God som vi ska se och detta är deras hemsida

http://www.ohmygodsweden.com/


Inte mycket idag

Hej.
Japp idag har det inte hänt så mycket.
På jobbet hade vi inte så mycket att göra för vi väntar på dörr lås som inte har kommit än. Men när dom kommer förhoppningsvis imorgon så kommer jag få hjälpa till att fixa dom, så jag hoppas dom kommer = ) 
Så idag på jobbet så ritade jag lite, bild längre ner, + sprättade lite och sen inte så mycket mer. Ganska segt med andra ord.
Efter jobbet gick jag hem till mamma och pappa och packade en och en halv flytt kartong och sen kom Jonas och hämtade mig. Vi åkte sen hem till hans mamma och hämtade josen som vi hade glömt och Jonas fixade deras internet. Sen satt vi i bilkö hela vägen hem = as tråkigt men vi roade varandra lite ändå ; ) Sen köpte jag pizza och Jonas parkerade bilen. Sen åt vi och kollade på film och nu ska jag gå och lägga mig.
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Sånt här ritade jag idag bland annat + lite annat smått och gott = )

Söndag

Hej.
Japp idag är det söndag och man är ganska död.
Igår var vi som sagt på spelning.
Det började med att jag åkte till st eriksplan och möte upp Cissi, Bella, Carro, Anna och Jessi och vi satt och förade lite och sen åkte vi till Suger bar. Det var ett helt ok ställe och vi kom ditt och kollade lite och drack lite sen började Jonas band spela och dom var bra som vanligt = ) Dom hade dessutom masker på sig, as coola. Dom var helt svarta och hål för ögon och näsa och sen lite svart målade typ tänder och lite mönster.
Efter spelningen så stannade vi kvar på Suger bar för det var ingen som riktigt orkade röra på sig. 
Vi hade jätte kul men jag blev aldrig riktigt full och var ganska trött och på slutet så mådde jag inte så bra men jag hade kul ändå.
Jag hade för övrigt på mig en prickig 50 tals klänning med svart smink runt ögonen och svart läppstift = )
Idag har vi inte gjort så mycket... Vi tänkte gå på Erotrik mässa men vi sov i stället och sen åkte vi hem till Jonas mamma och åt middag. Sen när vi kom hem så kollade vi på film och nu ska jag i alla fall gå och lägga mig.
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Jag i klänningen jag hade och Jonas i backgrunden som byter om = )

RSS 2.0