Bilder

Hej.
Här kommer lite bilder som hör till förra inlägget.


Jag, Nizan och Bella i kön till Debaser. Sen kom också JM och hans kompis, Christofer och hans kompis och så klart Niklas och sen var det Carro som tog denna bild så hon var ju också så klart med.


Jonas (Lånas), jag och Bella på Nikas as roliga kräftskiva.



Jag innan jag skulle dra till Tattoo mäsan.
Dagens outfit :
Linne från Gina
Svarata trasiga jens från HM
Svarta trasiga converse från Stadium
Stjärn halsband från ?
Tattueringar gjorda av Alex på A'n'T i gammla stan.
 
Hahaha där belv det en dagens outfit som alla andra fjortis bloggare gör. Men man måste ju göra det också nån gång. Och jag kan faktiskt erkänna att jag läser en del fjortis bloggar som tex Dessi, Pow och Kisses. Är faktiskt ganska roligt och intressant ibland.

Ne nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//ida

Hey Jude

Hej.
Ja var ju ett tag sen sist, som vanligt....Men har inte riktigt pallat skriva.
Så nu kommer en uppdatering om vad som har hänt sen sist.                                                                 
Den 18 augusti så fikade jag med Bella och Carro vid slussen. Men innan fikan så handlade vi lite. Lite nya kläder inför helgen och så. För sen på fredagen den 21 fyllde Bella år. Så på fredagen åkte jag hem till Carro direkt efter jobbet och där ått jag, Carro och Bella  middag och förade och sen åkte vi in till stan och till Debaser vid slussen. Där skulle vi fira Bella och sjunga allsång. I kön kom lite kompisar också. Kvällen blev jätte lyckad och det var jätte kul men den blev inte så sen för alla hade jobbat hela veckan och så.
På lördagen hade Bellas pojkvänn Niklas kräftskiva. Den kvällen började med att jag kom hem till Bella och sen skulle vi handla kräftor och sen åke hem till Niklas. Men grejen var så här att ingen affär som vi var på hade färska kräftor så vi fick handla räkor och kräft sjärtar som vi sen lyckades tina hemme hos Niklas.
Hemma hos Niklas var det en del av hans kompisar som jag hade träffat några av och sen var det jag och Bella och sen fick vi med oss Carro och Cissi också. Kvällen blev jätte rolig och lyckad med massa dricka och prat och lite dans. Den slutade inte fören kvart i sju på morgonen. Fick sova hos Niklas och sov riktigt bra faktiskt och sen på eftermiddagen kom mina föräldrar och hämtade upp mig så det var skönt.
Och den här veckan har det inte hänt så mycket jobbat och sen i torsdags träffade jag Bella för att fika med henne.
Har jobbat denna helg också. Igår efter jobbet så åkte jag in till stan för att gå på Tattoo mäsan med Tosse också. det var jätte kul både att träffa Tosse och att se massa coola tattueringar så nu måste jag snart tattuera mig igen = ).
Ne nu måste jag dra till jobbet, jobbar eftermiddag idag nämligen. Men jag kommer in snart igen och lägger in bilder från dom senaste dagarna.
Ha det bra så länge.
//Ida


Gimme Love To Give

Hej.
Oj oj länge sen jag skrev nu men det blir så ibland. Har inte riktigt haft lust eller ork att skriva. Men ni kan vara lungna det har inte hänt så mycket och det som har hänt tänkte jag skriva om nu.
På torsdagen den 6 augusti så jobbade jag och sen åkte jag in till stan och fikade och var inne på record Hunter och köpte konsert billjet till Pete Doherty den 4 december och sen köpte jag tre the Killers skivor också.
Dagen efter så träffade jag Sara efter jobbet. Hon var nämligen hemma från Englkand igen i några dagar. Så jag möte upp henne på stationen och så gick vi en promenad och sen hem till mig och sen satt vi och pratade och sen åkte Sara hem. Det var jätte trevligt.
Sen Jobbade jag den helgen alltså 8 och 9 augusti så då var det bara jobb och annars sova och äta. Precis som det blev ända fram till torsdag kväll för efter det blev jag ledig i tre dagar på raken. Och tro mig det behöver man efter ha jobbat i elva dagar på raken.

Så på fredagen åkte Linn hem till Göteborg på morgonen och jag hade sov morgon men skulle åka in till stan så gick ändå upp vid halv nio. Man vill ju vara inne när affärena öppnar vid tio.

I stan handlade jag bla ett ganska långt halsband, ett par as coola trasiga jens på HM och en sjukt snygg tröja med Dylan på, ni vet han as snygga killen från Beverly Hills 90210.
Sen när jag kom hem från stan så trodde jag att jag och Bella skulle göra nått typ Skansen som vi har pratat om i hundra år men det blev lite sent men det blev Record Hunter i alla fall = ). Den här gpngen handlade jag filmen Pianisten, en Beatles skiva och en dvd med U2 vidios och sånt.
Men jag och Bella bestämde oss för att senare ta någar öl/cider inne på söder. Så efter jag hade ätit och sminkat mig och så åkte jag in till stan igen och möte upp Bella och så åkte vi till Slussen och sen gick vi ner mot Medborgarplatsen och där ungefär hoppade vi in på Kvarnen och satt där hela kvällen och natten och pratade. D kom och först sa hej och sen dissade han sina kompisar för att sitta med oss tills vi gick. Sen ganska sent kom också Niklas. Så vi hade en jätte trevlig kväll. Sen när vi skulle gå så ville D prata med mig så det gjorde vi lite avskilt. Och jag sa som det var till honom alltså att jag tycker om honom men bara som en kompis och D kanske inte blev så jätte gland men jag kan inte rå för vad jag känner och att jag kanske är kär i en annan person som jag fortfarande inte har sagt det till men ska väll göra det snart.
Sen på lördagen sov jag länge och vaknade upp med en inte alls så skön huvudvärk som typ vägrade gå över så lång mest i soffan och tyckte synd om mig själv. Sen på kvällen åkte jag hem till Bella för att sen åka in till stan och Ace.
I stan var det massa finna gammla bilar också så vi stod och kollade på dom när vi stog i kön.
Det var som vanligt jätte kul inna på Ace, massa musik, dans och dricka.
Så på söndagen mådde man ju som man förtjänade....
Sen idag har jag jobbat, ducshat och kollat lite tv och så. Var en helt ok dag på jobbet med saker att göra nästan hela tiden så det var kul.
Ja just det ja, jag har fått förlängning på jobbet, i tre månader tll = ) är as glad!! Så nu har man jobb tills i alla fall sista November. Så då ska jag komma in på schema och så också så jag vet när jag ska jobba eftermiddag och helg och när jag är ledig och så.
Så nu vet ni vad som har hänt dom senaste dagarna. Får se när jag upptadaterar igen. Världens bästa Bella fyller ju år på fredag så måste ju planeras lite och sen parta hela helgen = P
//Ida


Jag i soffan idag. Ny ducshad och här ser man min nya frisyr också. Den är inte så kort. Jag tycker
fortfarande om den = )


I Still Haven't Found What I'm Looking For, del 2

Hej.
Måste nog förklara lite mer här känner jag... I alla fall den delen med killar.
Grejen är så här att jag vill ha en kille men jag vet inte om han vill ha mig mer än vad han redan har...Jag har frågat honom om han tycker om mig och då säjer han nått svävande typ som "det kanske bara gudarna vet" och vad betyder det lixom. Aaaa blir galen på sånt där folk inte vill berätta hur dom egentligen känner specielt killar. Men jag vet att denna snubbe tycker om mig, hur jag vet det? Jo men små saker som typ hur han tittar på en och gör saker för en och som nu dom senaste dagarna öppnat sig lite mer och ringt typ varje dag och såna små saker men ändå är stora saker. Man kan ju lägga till här också att denna människa inte direkt är en person som pratar öppet om allting utan är lite som jag kan vara ibland = bygger upp en mur runt sig och släpper inte in folk innanför muren. Och sen när folk (Anki) river den då jävlar då losnar allt och man (jag & Sara) bara gråter i flera flera timmar...Shit alltså Anki jag kommer aldrig glömma när du gjorde det på mig, det var helt sjukt men ändå så riktigt bra. Jag tror inte min mur är lika hård och tjock nu som den var innan du krossade den. Jag vet inte äns vad du gjorde, det ända jag vet är att jag hade bestämt mig föra att inte gråta, ni skulle för allt i världen inte se mig gråta som tex Sara hade gjort precis innan men sen helt plötsligt så gråter man så mycket som man aldrig trodde var möjligt.
Men men tillbaka till killarna, så jag vill ha denna snubbe och jag tror jag är kär i honom, har nog nästan varit det sen vi träffades men får väll se vad som händer om jag får utt nått vätigt ur honom. Och blir det inget så är det nog tyvärr så att jag måste mer eller mindre kapa våra kontakter helt och håller för jag tror att han kan stå i vägen i mitt letande efter en pojkvänn, om inte han vill ha mig alltså = ).
Sen har vi en annan snubbe som också vill ha mig och det vet jag om för det har han sagt. Men grejen där är att jag inte är kär i honom, han är sött och så men jag vill inte ha honom som pojkvänn men väldigt gärna som kompis. Men det jobbiga blir ju att säja det till honom och hur gör man det? Han kommer nog bli ganska så jätte ledsen alltså men man kan ju inte styra riktigt över sina känslor. Så får väll förklara precis som det är och sen får han ta ställning till om han fortfarande vill träffa mig och vara kompisar eller inte.
Så nu har jag skrivit av mig lite och ni har fått reda på lite mer om hur det ser ut i mitt liv just nu.
Nu ska jag gå och läsa ut min bok innan jag ska till jobbet. Jobbar eftermiddag idag, det är därför jag är hemma klockan kvart i tolv en vanlig vardag.
//Ida

With or without you

Hej.
Nu ska vi se vad jag har haft för mig dom senaste dagarna. Jobbade som vanligt så klart och sen på torsdagen så träffade jag både Jessi och Bella. Efter jobbet på torsdagen åkte jag direkt till Brommaplan för att möta upp Jessi och hennes kompis från Bulgarien och vi tog en prommenad i Bromma och pratade. Det var jätte trevligt.
Efter den lilla promenaden gick jag hem till Bella och vi pratade en liten stund sen åkte vi in till stan och Cafe 60 och ått middag och pratade lite mer = ). Efter det åkte jag hem för att packa, träffa mamma och pappa och sova.

Sen på fredag förmiddag åkte vi ner till Göteborg. På fredag kvällen när vi kom ner ått vi skaldjur med Linn, hennes kille Henrik, min kusin Oscar och hans flickvänn Anna. Det var jätte trevligt och gott.

Sen på lördagen så var det ganska lungt på morgnen men sen så skulle det göras mat och dukas för ca 20 personer som skulle på för fest innan U2.

Sen kom alla dom här personena och det blev en Irlänsk inspererad fest med massa god mat och dricka. Sen åkte vi in till Ullevi, vi var typ där vid lite efter åtta så vi fick höra nästan hela förbandet. Förbandet var Snow Patrol och dom var faktiskt riktigt bra. När dom hade spelat klart var det bara att vänta och vänta och vänta lite till men sen så började U2! Vi kan ju börja med att dom hade en as cool rund scen som såg ut som ett rymdskäpp mer eller mindre.
Konserten var as bra med massa bra låtar så klart och hela scenen och alla ljus grejer gjorde allt mycket coolare. Jag är så glad att jag gick och såg dom och jag längtar tillbaka till lördag kvällen/natten.
Efter konserten åkte vi hem till kusinerna,där vi bodde hela helgen,och tog en natt macka och pratade en stund sen var det sov dags.
Söndagen var väldigt lungn och lite halv seg. Sen skulle jag åka hem också, åkte med ett tåg som gick vid kvart i fem och var på centralen kvart i åtta så han precis med tio i åtta p-tåget hem så det var skönt för då var jag hemma lite halv tidigt så jag kunde fixa lite hemma innan jag var tvungen att sova. Men sen kom F hem till mig och ville sova över och det fick han ju så klart = ) så kanske inte blev så mycket sömn men men får bli det i natt i stället. Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu och läsa.
//Ida


Så här såg scenen ut. As coolt med andra ord = )


RSS 2.0