Kräftskiva

Hej.
Nu sitter jag hemma hos pojkvännen och hackar hans dator tihi.
Ne han står i duschen och jag fick inte följa med så jag tänkte skriva lite här.
Ikväll blir det årets första kräftskiva i Älvsjö. Ska bli kul fast jag kommer nog inte äta allt för många kräftor. Tycker det är gott och så men det räcker med typ 10.
Jobbet gick bra idag, hade saker att göra nästan hela tiden så då går ju tiden lite fortare och så fick jag gå hem tidigare och det var skönt så jag hann duscha och så innan Jonas kom och hämtade mig.
Jag tror det kommer bli en lugn och skön helg bortsett från idag ; ) men jag skriver här igen imorgon eller på söndag. Nu ska jag gå och sminka mig sen blir det Älvsjö = )
//Ida

Plockar saker

Hej.
Nu är man på jobbet igen.
Dom andra äter lunch och jag vaktar telefonen och skrivaren i fall det kommer ut plocklistor.
Nu ska jag plocka lite saker som ska iväg till Örebro och sen om en timme typ blir det nog lunch, coscos salad = )
Har det ganska lugnt på jobbet, skönt eftersom det är fredag. Sen är man ledig i helgen också Jey!
//Ida

God natt

God kväll.
Nu sitter jag i sängen och ska snart läsa lite och sen sova.
Fick sova själv idag....
Jonas trodde han skulle kunna komma hit men han repar och han skulle precis åka och hämta sångaren nu halv tolv så dom lär ju köra till typ tre eller nått och jag börjar kvart i sju i morgon så...
Tycker inte alls om att sova själv speciellt inte nu när mamma och pappa inte heller är hemma = ( men men jag kommer nog kunna somna i alla fall = ) 
God natt och sov gott!
//Ida

R.I.P Dolly eller.....

Hej.
Ja jag hade lite panik tidigare idag....
Jag sov hos Jonas inatt eftersom jag har eftermiddag idag på jobbet och för att vi har två månade idag = ) jag gick upp på toa och stängde fönstrena för att det regnade vid typ fyra och när jag kom tillbaka till sängen så låg det en kula i sängen och jag undrade vad det va och la den i fönstret och somnade om.
Jonas åkte sen vid åtta till jobbet och jag låg kvar och sov till typ tio.
När jag skulle gå så såg jag den lilla kulan och funderade fortfara´nde vad det va för nått. Men tänkte inte så mycket på det och åkte hem.
Sen när jag precis hade skrivit det förra inlägget så kollade jag på Dolly och upptäckte då att hon saknade en kula! Hon kunde alltså ramla ut vilken sekund som helst! Jag fick panik och sms Jonas om att det var min kula som låg i hans fönster.
Men jag kom på att det var en panik sitvation så jag ringde nästan direkt efter sms och Jonas hade då hitta kulan och han var hemma hos sig och ått lunch så han skulle komma över när han hade ätit klart.
Så då lungnade jag ner mig lite men hade ändå lite panik...
Jonas kom på några minuter och hjälpte mig då att sätta tillbaka kulan och lungna ner mig <3.
Så Dolly kommer överleva och nu mår hon bra = )

Nu sitte jag på jobbet och har gjort allt jag måste så nu ska jag bara sitta här och vakta telefoner och hjälpa reperatörer om det kommer in någon...

//Ida

P.S ni som inte vet det så är Dolly min percing i bröstvårtan ; )

Twitter blogg?

Hej.
Ja detta var ju ett tag sen man var här...
Visste inte om jag ville behålla denna blogg och det var så mycket att skriva om hela tiden så jag hade en lång paus.
Men nu har jag tänkt om och nu ska jag fortsätta med denna blogg fast jag ska göra den litte mer som en twitter alltså skriva kortare inlägg och då kanske fler om dagen men så klart känner jag för att skriva ett långt inlägg så gör jag ju det = )
Uppdate sen sist: Västindien resan var kul och skön men jag ska aldrig mer segla! Tyvärr inget för mig.
Jobbar kvar på samma lager jobb som förut men börjar tröttna efter nu ett och ett halft år nästan. Men får antagligen bara vara kvar tills sista augusti och då blir det nått annat jobb eller börja plugga.
Bor fortfarande hemma men kollar på egen lägenhet men vill inte fixa nån än eftersom jag inte vet hur det blir med jobb...
Fortfarande tillsammans med världens bästa pojkvänn Jonas. Åtta månader idag faktiskt. Grattis till oss <3
Ja det är väll det som har hänt nu blir det frukost och sen laga middag till jobbet och sen åka och jobba.
//Ida

RSS 2.0