Inglourious Basterds

Hej.
Nu är jag här igen och tänkte skriva några rader. Men oftast så blir det ju lite mer än vad jag har tänkt hihi.
Har inte hänt så jätte mycket, har jobbat som vanligt varje dag och det har gått bra även fast vi har varit väldigt få så har haft lite mycket att göra ibland men det har funkat bra. Antagligen för att reperatörarna har gjort sitt jobb tex skrivit upp allt dom tar och sen kört av det nästan direkt.
Igår, torsdag så gick jag på bio med O (mitt x). Vi mötes vid fem och hämtade biljetterna och sen gick vi på Kungshallen och ått middag, jag ått tackos som vanligt = ).
Sen gick vi in på bion vid 18.10 när den skulle börja och då var det kö så tog ett tag innan vi kom in men filmen hade inte börjat så vi fick se lite reklam. Sen blev det mörkt som det brukar och så börjar, vad vi trodde en reklam till för Surrogates, men det var så att dom hade börjat visa fel film så vi fick se dom första minutrarna i Surrogates. Men folk började förstå ganska fort att nått var fel och jag frågade faktiskt tjejen brevid mig om vilken film hon skulle se, ifall man har gått fel. Men hon skulle också se Inglourious Basterds så det var SF som hade gjort fel. Jag har aldrig varit med om att dom har börjat fel film... När SF kom på att dom hade gjorrt fel så stoppade dom filmen och började byta film vilket tog ganska lång tis då jag och O satt och pratade lite och så.
Till slut så började i alla fall Inglourious Basterds. Och den var sa bra så man typ dör. Den var både rolig och spännande. Den handlar om ett gäng som åker runt i Frankrike och ska döda nazister och sen är det en sido story också om en tjej som kom undan nazisterna när hon var yngre och nu ska hon hämnas. Dessa två storisar går sen in i varandra. Filmen är ju gjord av Quentin Tarantino och bara det säjer ju en del, han är ju en ganska speciel resigör. Så jag rekomenderar den starkt = ).
Idag på jobbet så gick det väldigt bra, vi var lite fler folk idag men det var ändå ganska mycket att göra. Men eftersom det dag före röd dag idag så gick folket ganska tidigt så det blev lungnare på eftermiddagen.
När jag kom hem från jobbet så duchade jag och då använde jag inpackning för första gången och håret käns nu väldigt bra = ).
Sen ikväll så skulle jag hem till en kompis och kolla på film men han var sjuk så får se om det blir imorgon i stället, hoppas det. Så det blev kräft middag med föräldrarna och nu Idol istället, men det är trevligt och skönt det med.
Hoppas ni också har en trevlig kväll.
//Ida




Brad Pitt var med i denna underbara film och var jätte rolig
och hade världens underbaraste dialekt = )


Working Class Hero

Hej.
Nu är jag här igen även fast det bara nästan har gått lite mer än en dag.
Men vill bara skriva av mig lite.
När jag kom till jobbet fick jag värsta välkommnandet ac några av gubbarna på jobbet haha. Jag gick nämligen förbi Lyften där dom roligaste jobbar. Där stod Sören och Kim och hälsade på mig och sen så sa Sören att jag var fin i håret, vilket inte jag tyckte för det var ny duchat och var fluffigt och lockigt men men. Kim kastade slägg kyssar efter mig hahah och Largo vislade på mig varje gång han såg mig, vilket var typ hela kvälle. Det är såna gubbar som jobbar på mitt jobb och såna man blir lite glad av också = ).
Gick förövrigt bra att jobba, var väldigt lungt och var hemma ganska tidigt ändå.
Idag hade jag D1 på jobbet = ganska så as tråkigt, sitter bara vid en dator. Men gick ganska bra idag i alla fall för det kom in lite reperatörer ibland och så hade jag saker att göra nästan hela tiden och då går ju tiden fortare.
Efter jobbet har jag inte gjort så mycket, bara kollat TV och lagat och ätit middag med mamma. Och nu senare har jag varit inne på Facebook och kollat bilderna som Bella lagt upp från i lördags... Ja dom var ganska okej faktiskt = ) sen fick jag alla andra på msn och dom kanske var lite värre. Kommer inte riktigt ihåg att det blev så många bilder tagna men dom var roliga att se och nu finns det bilder ute där jag är blond också ; )
Ne nu ska jag sova så jag orkar jobba resten av veckan också. Men slipper D1 i alla fall för där ska dom sitta och lära en som är ganska ny. Så jag får köra truck och massa andra roliga saker = )
//Ida


Japp detta är jag som blond och party haha


I Gotta Feeling

Hej.
Nu var det ett tag sn jag skrev igen även fast jag har lovat mig själv att skriiva oftare men men.
Denna vecka då jag inte har skrivit så har jag varit ledig från jobbet, jätte skönt.
I onsdags så träffade jag Bella i stan och vi fikade och shoppade nästan hela dagen. I torsdags så åkte jag hem till Jessi för att snacka lite skit och bara umgås och sen så åkte jag hem till D och sov där. Sen åkte han upp till Hudik och jag åkte till stan för att träffa Tosse.
Sen på kvällen kom Anki förbi och vi kollade på Idol och ått Grek mat och pratade och lyssnade på musik och hade det jätte trevligt. Sen kom hennes kompisar Patrik och bacon förbi också och dom ville göra nått men det ville inte vi så blev en fika på MacDonalds och tog en natt fika. Sen sjusade Anki hem mig och jag gick och la mig och sov.
På lördagen så tog jag det messt lungt hela dan och kollade på film och lyssnade på musik och gjorde i ordning mig. Sen på kvällen kom först Jonas och sen x antal timmar senare pga glömda plånböcker och annat, kom Bella och Niklas också. OCh vi satt och pratde massor och drack och sen åkte vi in till Ace och dansade och drack hela kvällen. Det var as roligt. Sen åkte vi alla hem till mig och hade lite efter fest = att vi låg i mina föräldras säng och ått chips och pratade och hade det jätte mysigt. Sen sov vi och sen sov vi hela dagen typ för att var stört backis och allmänt döda. Men stackars Jonas var tvungen att åka hem för att sen repa och massa annat. Medans jag, Bella och Niklas låg och halv sov hela dan.
Men dom åkte hem sen på eftermiddagen och jag låg i soffan och mådde dåligt och där blev jag kvar tills mamma kom hem för då fick jag hjälpa henne att bädda och så kollade jag på bilder från hennes Spanien resa.
Idag har jag kollat på film, duchat, lagat middag och kollat på TV och nu ska jag snart åka till jobbet för att jobba eftermiddag.
Så ha en bra dag och ring mig om ni har tråkigt för det kan jag få sen på jobbet.
//Ida

 


Aint No Mountain High Enough

Hej.
Nu är det söndag igen och har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, jobbat och gick ut med bla Bella, Niklas och Jonas i fredags. Vi var på Limmrick och hade det jätte trevligt. När vi sen skulle hem så skulle jag och Jonas med samma buss hem så fick sällskap hem, det var trevligt. Men innan det så var vi på MacDonalds och vi fick med oss Bella och Niklas också och dom kanske inte var överlyckliga över det men men = ).
Sen på lördagen så jobbade jag eftermiddag och jag kanske inte var jätte pigg men det gick bra i alla fall. Sen efter jobbet åkte jag hem och tog det lungt en stund och sen sova jag för jag jobbade förmiddag idag. Gick jätte bra på jobbet idag, var en hel del reperatörer inne och så. Sen efter jobbet har jag bara kollat på TV och taggit det lungt. Sen nu på kvällen så har jag gjort äppelpaj som vi snart ska äta och jag hoppas den blev bra.
I veckan kommer det nog inte hända så mycket. Men jag är ledig från tisdag eftermiddag till måndag eftermiddag. Ska bli jätte skönt, få sova ut ordentligt och träffa kompisar.
Ja just det ja sen så avgjordes ju vecko revyns blogg award vinnare 2009 och jag har varit inne och röstat så klart eftersom jag läser typ alla stora bloggar plus många till.
Och dom här fick priserna :

Årets nykomling...

FOKI!

 Kaxigast i bloggvärlden...

KISSIE!

 Årets kändisblogg...

MAGDALENA GRAAF!

 Årets blogginspiratör...

BLONDINBELLA!

 Årets manliga bloggare...

SCHULMANIA!

 Årets fashionista...

LISAPLACE!

 Årets mest originella blogg...

FOKI!

 Årets foto-/design-blogg...

NEVNARIEN!

 Årets veteran...

STINA-LEE!

 Guldpennan...

SANNA LUNDELL!

Årets blogg...

Foki

Jag tyckte det var rätt personer som vann, vissa kategorier kanske jag skulle vilja ändra på men men.

Ne nu ska jag äta äppelpaj så vi hörs sen.
//Ida


Foki som vann hela tre priser = ) grattis. Hennes blogg är jätte sött och rolig och rosa


A Date With The Past

Hej.
Japp har haft en dejt med mitt förflutna eller dejt och dejt, vi gick en promenad på ca en och en halv timme. Det var jag och mitt x O, vi var tillsammans i nästan ett och ett halöft år och vi bodde tillsammans ett tag och allting. Men jag tröttnade och gjorde slut, han blev jätte ledsen och ville försöka mera men jag hade redan försökt och orkade inte mer så det tog slut. och som så många andra säjer så skulle vi försöka hålla kontakten men som dom flesta vet så gör man ju inte det. Jag försökte men O var inte intresserad så jag gav upp.
Men han sms faktiskt på min födelsedag och då blev jag både glad och förvånad och svarade på det men fick då inget svar. Och nu för nån vecka sen så fyllde O år så då sms jag honom. Hade ingen anning om han hade kvar samma nummer eller om han skulle svara eller nånting. Men han svarade faktiskt och vi sms lite och så. Nån dag efter hans födelsedag så sma han och frågade vad som hände mellan oss varför vi inte hade setts som vi hade sagt och då sa jag det att det var han som inte vill så jag gav upp och det höll han med om. Han skrev också det att man kanske borde ses och som sagt det gjorde vi igår.
Igår, måndag, var jag ledig. På morgonen låg jag bara i soffan och kollade på film men sen ringde Bella och vi bestämde att vi skulle ses och äta inne i stan. Så det gjorde vi och pratde om allt möjligt mest om kärlek och pojkar = ).
Sen skulle Bella åka tillbaka till skolan för att ha en lektion och då sms O och sa att han kunde vara på Brommaplan om en halv timme så jag åkte ditt. Och jag ska inte ljuga jag var as nervös och visste inte vad som väntade och jag var typ nära på att vända och åka hem. Jag vet inte äns varför jag var sån, ville väll inte träffa honom igen och åka tillbaka till mitt förflutna som jag har lämnat så pass mycket som jag har.
Men vi träffades i alla fall och tog en promenad och pratde om allt möjligt, typ jobb och hur sommaren hade varit och så. Så det var faktiskt riktigt trevligt att träffa honom. Men jag vet inte vad han vill ha ut av det om han äns vill ha nåntig ut av det. Han kanske bara ville ses och se vad han kände och se om vi kunde prata med varandra fortfarande.
För min del så var det trevligt att träffa honbom men jag vill inte ha tillbaka honom och har inga kärleks känslor kvar överhuvudtaget. Men han är ju trevlig och så så som kompis skulle jag gärna ha honom som. Men som sagt jag vill inte tillbaka till mitt gamla liv, trivs alldeles för bra nu = ).
Idag har jag kollat på film närmare bestämt X-Men Origins: Wolverine. jag köpte den igår i stan med Bella och den är så jävla bra. Kanske till och med bättre än som andra X-Men filmerna, kanske för att Wolveriene är med jätte jätte mycket eftersom den handlar om hans liv innan första X-Men filmen.
Sen så jobbade jag eftermiddag idag, började klockan två och slutade kvart över nio.
Det är ganska tråkigt att jobba eftermiddag för det är inte så mycket att göra och det är inte så mycket folk att prata med heller. Men idag gick det faktiskt riktigt bra för det var en del att göra så tiden gick ganska fort. Men sen skulle jag cykla hem och det var as hemskt för 1 det var kallt 2 det rengnade 3 det SNÖADE! Alltså det snö rengnade så jag såg ingenting när jag cyklade och det var bara blött och hemskt men jag lyckades i alla fall komma hem. Och det ända jag tänkte är när jag cyklade var att snart snart Ida får du ligga i solen i väst Indien och bara ha det skönt i nästan tre veckor, då slipper du det här hemska kalla landet och kommer till solen igen =).
Ne nu ska jag gå och lägga mig och läsa och sen sova för jag ska upp ganska tidigt även fast jag ska jobba eftermiddag imorgon också men jag ska till ungdomsmottagningen och få nya p-piller och dom har ju bara öppet mellan vissa tider..
Så god natt och sov gott.
//Ida


Japp snart är det jul med snöblask och annat...Men jag kommer vara i Väst Indien och ha det skönt.


Yellow Submarine

Hej.
Nu är jag här igen och tänkte skriva lite om vad som har hänt den senaste riden. Fast det har inte hänt så mycket....Har jobbat som vanligt hela tiden typ men var ledig nu i helgen faktiskt och det var jätte skönt.
På jobbet går det bra, har lärt mig det mästa som man ska på datorn nu men är fortfarande en del kvar där men men det kommer väll det också. Körde en del truck också i veckan specielt på torsdagen för då var våran truckförare ledig. Det gick jätte bra förutom att jag gick in i nån konstig vass grej som låg vid spåren och fick ett en desimeter långt riv sår på benet. Jag trodde att det skulle blöda jätte mycket för det gjorde så jävla ont men som tur var så blev det mest rött och blöde bara lite där det blev som djupast. Men som sagt det sved så fort byxorna kom på det = hela tiden och så fick jag halta runt lite. Men det är ju sånt som händer.
På fredagen efter jobbet var jag halft som halft död så låg bara i soffan och kollade på Idol med morsan och ått glass. Var as skönt. Hade tänkt lite att träffa en kompis men han skulle repa och jag var trött så blev inget = (.
Sen på lördagen åkte jag hem till D och ått kebab och kollade på Sverige - Danmark matchen och sen kollade vi på film och sov.
På söndagen så var det ganska lungt, fick sjus hem av D och sen duchade jag och åkte hem till Bella för att äta och ha Beatels spelkväll. Carro kom och var med också.
Vi spelade Beatels rockband alltså sjöng, splade trummor och gittar. Det var jätte kul faktiskt och men blev duktigare och duktigare. Men sen på slutet när vi började bli trötta och så så kanske det inte blev så bra längre = ) men kul var det.
Bellas pojkvänn Niklas kom också när han hade jobbat klart och kollade vad vi hade lärt oss. Sen när det var dags att åka hem så körde Niklas hem Carro först och sen mig till spånga så jag kunnde ta nattbussen hem.
Idag är jag ledig och ska in till stan om en stund och fika med Bella mellan hennes lektioner och sen har jag eftermiddag både tisdag och onsdag på jobbet så det är skönt. Men sen ska jag jobba i helgen igen...
//Ida


Detta körde vi och det var as kul = )


Blondes Have More Fun

Hej.
Nu var det typ en vecka sen jag skrev igen men har inte hänt så mycket tycker jag, har messt jobbat. Jobbade i helgen tex men var ändå ute i lördags. I lördags hände det väldigt mycket saker. Först så jobbade jag till ungefär halv två och sen direkt hem till Anki för att färga om håret som hade blivit lite typ rosa aktigt. Så nu är det den blonda färgen jag vill ha igen = ).
Efter jag hade varit hos Anki i några timmar så åkte jag hem och fixade iordning mig, sen var det raka vägen hem till Bella för att bestäma vad hon skulle ha på sig och föra lite. Sen vid typ halv elva tror jag klockan blev så kom Niklas och hämtade oss så åkte vi till brommaplan.  Sen tog vi t-banan in till stan och 90's och ditt kom också Niklas kompisar som tex Jonas, Danne och två styckern Johan. 
På 90's blev det sååm klart massa dricka och dans och som vanligt var det hur kul som hälst. Jag och Bella hade kommit fram till att det var as länge sen vi var ute och dansade så det var lite extra kul = ). Och sen nu när man är blond också så är det nästan änu roligare. Jag vill inte riktigt att det ska vara så men blondiner har lite roligare ibland. Kan ju bara börja med att när jag hoppade på penel tåget till Bella så kollade ganska många personer på mig och måste jag skriva att alla var killar. Det var lite kul men inget man bryr sig om efter ett tag. Och jag tror att jag hade haft lika kul om jag fortfarande var brunett på 90's men man vet ju aldrig....
Sen när dom stängde så blev det först byten av telefon nummer och sen blev det natt matt för t-banan skulle inte gå fören ganska sent. Men jag tog med min mat för att hinna med min natt buss sen och den han jag med precis så var hemma klockan fyra ungefär.
Sen på söndagen sov jag till elva ungefär för att sen åka till jobbet vid ett ungefär och det var inte alls kul att jobba sen, mådde ganska så jätte dåligt men som tur var så var det lungt ooch inte jätte mycket att göra. Hade lite kompisar att sms också som mådde ungefär lika dåligt som jag.
På joobbet blev det oförberet drog och alkhol test också...Och jag trodde jag skulle åka ditt men jag blåste 0,0 så blev glad då men detta var klockan åtta på kvällen och huvudvärken hade gått över och allting så jag klarade mig.
Sen på måndagen var det jobb igen men vi var ganska många då så var ganska lungt och trevligt.
Efter jobbet kom D och hämtade upp mig så åkte vi och hämtade pizza  som vi sen ått hos honom och sen sov jag över där. Och imorse när han skulle köra hem mig så var det jätte mycket frost så D knappt fick bort det men det gick som tur var efter ett tag.
Idag har jag varit i stan med bella. Hon införskaffade sig ett PS3, är mycket stolt över henne = ) jag köpte en film, två skivor och lite kläder.
Sen åkte jag hem och låg i soffan och kollade film och tv resten av kvällen. Sen efter middagen satt jag och mina föräldrar och disskuterade vad man skulle ha med sig till Väst Indien och vi kom väll fram till att det bara blir svala sköna sommar kläder som typ kläningar och bikinisar = D.
Idag fyller ett gammalt x år till mig. Och jag sms grattis till honom och jag trodde inte han skulle ha samma nummer kvar och sen inte heller svara men han hade samma nummer och han svarade. Så vi sms lite under eftermiddagen. Och ja hans liv ser exakt ut som det gjorde när vi var tillsammans för snart ett år sen...Det ända som har hänt är typ att han har flyttat hem till en kompis istället för att bo hemma, och det behövde han. Så det var trevligt att sms lite med honom, känndes skönt. Men känndes ändå att för mig har det hänt så himnmla mycket sen vi gjorde slut, jag har förändras väldigt mycket, vuxit som människa och jag mår mycket bättre nu, har mina underbara kompisar ett samtal bort och har träffat massa nya roliga människor och ja jag lever värkligen livet nu.
//Ida


Solvalla

Hej.
Nu är jag här igen för att skriva lite om vad som har hänt sen i söndags då jag skrev senast.
Det har i ju för sig inte hänt så jätte mycket men men. Måndagen och tisdagen jobbade jag som vanligt och det gick bra, lagom mycket att göra så att tiden gick i alla fall = ).
I tisdags när jag jobbade så sms D och sa att jag skulle klä mig varmt på onsdagen för vi skulle både vara ute och inne. Vi hade nämligen pratat om att göra nått och nu hade han kommit på en plan om vad. Sen på kvällen så pratade vi om det på msn också. D frågade om jag var nyfiken och jag sa attt jag var ganska neotral. Jag trodde vi bara skulle ta en ppromenad och sen fika eller nått för då är man både inne och ute.
Sen på jobbet igår, onsdag, så sms D och sa attt vi skulle gå på Solvalla = D. Så då kunde jag tänka på vad jag skulle ha på mig lite bättre för nu har det ju blivit höst och det är ganska kallt att stå ute och kolla på hästarna på Solvalla, vilket man måste göra.
Det var jätte kul att gå på Solvalla, för det var jätte länge sen jag var där och D kan massor om hästar och trav och han sattsade pengar i varje lopp typ. Han vann inet så mycket i alla lopp bara pengarna tillbaka ungefär men i det sista loppet vi såg så satsade han på en häst som Erik Adielssons körde i stället för Goops häst. Alla andra satsade på Goops härst så där skulle man inte få så mycket om han vann. Eriks häst låg ganska dåligt till hela loppet men han avanserade ändå lite då och då och sen på slutet bara sprang han förbi alla andra hästar så han vann. Och det gjorde D också så han vann en del pengar alltså så sen var han jätte glad resten av kvällen. Så efter det loppet åkte vi hem för då var klockan ganska mycket och det var väldigt kallt.
Så vi åkte hem till D kollade lite på TV och sen gick vi och la oss. Sen imorse körde D hem mig för han skulle jobba och jag har eftermiddag idag. Så jag åkte hem och sov en stund till.
Sen när jag vakanade så duchade jag och ått frukost och kollade på film och nu ska jag snart iväg till jobbet.
Sen ikväll får jag se vad jag gör, funderar på att åka hem till D och sova där för jag har eftermiddag imorgon också och D är ledig. Sen ska jag jobba i helgen igen...inte  så kul men men det funkar.
A just det ja om du läser detta idag Anki så ringer jag dig i kväll när det har lungnat ner sig på jobbet lite, vid senast sju, bara så du vet = ). Såg att du hade ringt igår nämligen och ja jag suger på att ringa upp folk när jag har missat ett samtal.
//Ida


RSS 2.0