Curly Sue

Hej.
Nu är denna helg också snart slut, men den har varit väldigt bra faktiskt.
Tosdagen och fredagen på jobbet var precis som vanligt, satt på D1 då också så fick massa svåra fråger från reperatörerna. Men på fredagen gick det faktiskt mycket bättre för då var det inte så mycket frågor och reperatörerna skickade nästan direkt plocklistor på det dom tagit och dessutom hade dom skrivit upp allt på "gula listan" som dom ska. Vi fikade också på fredagen, ått blåbärs bulle och snackade.
Sen direkt efter jobbet cyklade jag till Solna C för att gå på systemet och jag trodde det skulle ta as lång tid med massa folk men det tog bara en halv timme allt som allt, så det var inte alls farligt.
När jag kom hem så gick jag och duchade och sen blev det mat och sen åkte jag hem till Bella för att spela Beatels monopl och dricka lite. Det var jätte mysigt och roligt. Jag måste också tillägga att jag vann = ) men vi spelade inte klart för det blev försent men vi räknade pengarna och jag hade messt och flest hus så jag vann = ).
Tog nattbussen från Spånga sen, den gick jätte snabbt och jag var hemma vid halv två ungefär.
Sen på lördagen gjorde jag inte så mycket på morgonen, kollade lite repriser på TV och så. Sen ringde D när han hade jobbat klart och hämtade upp mig och så åkte vi först till wok stugan för att äta jätte god mat och sen hem till honom för att ha myskväll med film och så.
Sen idag så rakade jag Ds hår. Det var spännande för det har jag aldrig gjort förut men det gick bra och det blev väldigt bra också ; ) Sen skjusade D hem mig på dan och efter det har jag kollat lite repriser på TV och städat mitt rum och badrummet.
Nu i kväll ska jag nog inte göra så mycket äta och kolla TV typ och sen sova. Blir sen en lång vecka denna vecka ska jobba helg nämligen men har lite eftermiddagar och så, så det ska nog gå bra.
// Ida


Fanfanfan

Hej.
Nu kände jag att jag blev lite förbanad här.
Fick nämligen just en komentar från nån anonym person som tycker jag är slampig bara för att jag skriver om killaroch tydligen byter killar hela tiden. För det första dom flesta killar jag träffar blir jag bara kompis med och för dett andra så dumpar killarna mig innan jag får schansen att säja att jag tycker om dom så det är fan inte mig det är fel på och fan inte är jag en slampa heler jag tycker bara om att träffa nytt folk!
Så nu vet ni det!
Ja nu har jag fått ut mig det i alla fall så sluta komentera mitt liv om ni inte vet nått om det!
Ja ja livet går vidare och idag har jag bara jobbat typ, gick ganska bra men lite mycket ibland och lite svåra frågor från reperatörerna ibland men jag fixade det mesta = ).
Nu är det bara två dagar kvar innan det är helg och då vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kanske ha spel kväll och spela Beatels spel, jag hoppas det i alla fall = ) och träffa D nått också så klart hihi = ).
Ne nu ska jag kolla klart på Grey's Anatomy. Missade nämligen sista avsnittet på den senaste sesongen så mmåste se om det för sen börjar ju den nya sesongen snart = D.
Ha det bra så länge.
//Ida
P.S jag älskar mitt nya hår Anki, du gjorde världens bästa jobb = ) puss till dig. D.S

I've Just Seen a Face

Hej.
Ja nu har jag inte skrivit på länge igen så får skriva ganska mycket nu eller skriva om det som hänt i alla fall ; )
Veckan jag skrev senast hände inte så mycket på, jobbade på som vanligt bara. Men på fredagen, den 11 september så åkte jag hem till Bella och vi hade tänkt oss en ganska lungn kväll med vin och Beatels spel hemma hos Niklas, men blev inte så... Det blev en trevlig pub vid Rådmansgatan. Det var jag, Bella, Niklas, Lånas och några till. Vi hade det jätte trevligt, satt där och drack öl/cider och snackade skit. D var också där, vilket jag inte hade en anning om. Var trevligt att säja hej till honom också. Jag hade dessutom bjudit hem honom till mig på söndagen för att kolla film för jag skulle vara ensam hemma.
Sen på lördagen och söndagen jobbade jag. På söndagen skulle ju D hem till mig som sagt men han var för bakis efter att ha varit på hej då fest för en kompis. Så blev ensam hemma i alla fall men det var ganska skönt i alla fall, satt på internet och snackade med roiga människor.
Sen var det en ny vecka igen men jag jobbade bara i två dagar och sen blev jag lång ledig = ).
På ondagen den 16 september så kom Anki och hämtade mig och vi åkte hem till henne och kollade på film och ått middag och hade det jätte trevligt. Vi såg Twilight, så nu har jag sett den! Den var faktiskt riktigt bra och man såg lixom boken i den.
På torsdagen så åkte jag in till stan och fikade och handlade lite saker. var jätte trevligt och blev mer eller minder hela dagne också = ).
Efter den dagen med Bella åkte jag hemmåt men när jag kom hem ringde D och ville träffa mig och jag kunde ju inte riktigt säja nej till det så det blev hem byta kläder och ner för att möta honom vid typ stationen. Ja just det jag detta är en annan D än den jag skrev om förut. Det är lite jobbigt när man inte "kan" skriva ut namnen. Kan kan jag ju men jag vill inte riktigt göra det, har ju inte frågat om jag får och sen vill man ju inte hänga ut nån riktigt heler.
Så jag och den nya D tog en promenad och sen åkte jag hem till honom och kollade på film och hade det jätte trevligt och sen fick jag faktiskt sjus hem också, riktigt trevligt = )
Sen på fredagen så åkte jag hem till D igen för att gå på tvätt dejt hahaha. Han skulle tvätta och ville ha lite sällskap. Så åkte hem till honom vid ett och då hade han hämtat hundarna också så fick träffa labben Baltasar och staffen Lizzy. lizzy är underbar, så tjejig och så sött.
Så jag och D tvättade och gick ut med hundarna och kollade på tv och sen ått vi thai mat också. Sen så sov jag över också, det var jätte mysigt ; ).
På lördag eftermiddag åkte jag hem för att fixa i ordning mig och sen åkte jag och mamma hem till Wik för att gå på kalas. Var jätte trevligt  som vanligt med massa god mat och dricka. Efter det så körde mamma in mig in till stan för att möta upp Carro, Cissi och Jonna. Och vi gick först till Gondolen för att titta på utsikten och ta en drinck. Var jätte trevligt och drinckarna dyra men as goda. Sen åkte vi till Rådmansgatan för att gå till en lokal som Cissi och Jonnas föra gymnasie kompis hade hyrt för att spela musik och ha kul. Det var trevligt men ingen var direkt jätte party sugna så vi var inte där så jätte länge.
Sen på söndagen så åkte jag hem till Anki för att, läs nu ordentligt, färga håret! Hahah och det blev så jävla coolt och jag är super nöjd.
Sen när jag kom hem så ått jag middag och sen kom mamma hem och fick mer eller mindre en chok när hon såg mig heehe = ). Sen åkte vi in till stan och gick på bio, vi såg Coco, Livet Före Chanel. Den var jätte bra. Handlade om hur Coco Chanel hade det innan hon blev känd för sina kläder och parfymer.
Sen blev det måndag och då åkte jag till Solna c för att handla lite saker, blev en bok, en film och lite sånt.
Sen blev det jobb igen, eftermiddag då. Hade en ganska lungn och skön kväll med massa roliga komentarer om mitt hår men dom som säjer nått tycker också det är fint.
När jag kom hem vid halv tio så var pappa och kusinerna Erik och Oskar hemma också. Dom hade varit ute på Möja. Dom blev också chokade när dom såg mig men dom tyckte det var coolt.
Idag har jag bara jobbat, satt på D1 och pratade med folk i telefonen och hjälpte till och så och nästan alla komenterade mitt hår hihi. Sune tex stod bara och tittade på mig i flera minuter och en del "trodde" att det var en ny flicka på lägret. Hahah gubbarna är roliga ibland = )
Ne nu har jag skrivit av mig lite igen.
Den nya D vet jag inte vad som kommer hända med, men jag hoppas han blir kvar ett bra tag = D för jag tycker om honom ganska så mycket. Men men man kan ju inte styra över allt och det är bara att åka med och se vad som händer.
//Ida


Across the Universe

Hej.
Nu har jag inte skrivit på typ en vecka igen men men det är så det värkar bli i denna blogg, så nu blir det en uppdatering om veckan som varit.                                                                                                                 
I måndags så jobbade jag och sen direkt efter jobbet skyndade jag i väg till stan för att fika med Bella. Det var som vanligt trevligt men lite stressigt för Bella skulle till skolan sen. Men vi hann kolla lite på skor och Bella köpte ett par och jag hittade ett par as snygga men jag köpte dom inte....Sen efter fikan åkte jag hem och lämnade mina saker och byte lite kläder sen åkte jag in till stan igen för att spela biljard med D. Det var jätte trevligt även fast jag inte vann så mycket som jag kanske hade velat.
I tisdags så var jag ledig och låg mäst på soffan och gjorde ingenting, ganska skönt med andra ord. På torsdagen fick jag köra massa truck på jobbet. Det gick jätte bra och var as kul. Fick köra massor på fredagen också. Kändes bra för innan det har jag inte kört så jätte mycket så var bra att jag fick köra i två hela dagar. På torsdagen så fikade jag med Bella igen också och då köpte jag dom as snygga skorna också. Dom är typ höst skor och är lite rockiga. Vi var på Record Hunter också och köpte lite skivor och fick dom som jobbar där beställa hem lite också = ).
På fredage efter jobbet åkte jag hem och duchade, ått och fixade i ordning mig och sen åkte jag hem till Carro för att föra och möta upp Carro, Bella, Lisa och Jonna och sen åkte vi in till stan och Debaser Medis. Vi skulle ditt för att se när Howlin’ Pelle Almqvist, sångaren i The Hives skulle dj:a. Innan det så var det några andra band som spelade. Vi satt mäst och pratade och drack öl och cider. Just det ja efter jag hade köpt en cider i baren så hittade jag Bella och Carro där det var ganska lite folk innan man kom till baren och dom hade tydligen haft en ganska livlig diskution om nåntign för en kille bakom mig frågade vad dom bråkade om och jag hade ingen anning. Men det slutade med att jag satt och pratade med denna kille ganska länge och diskuterade bla hur gammal han var. Jag trodde att han var typ 23 och Bella trodde typ 28. Killen som hter Tommy sa att han var 21. Så jag och Tommy gjorde ett litet vad  och ja jag förlorade och fick bjuda honom på en öl för att han var 21 och lika gammal som oss..... Medans jag satt och pratade med Tommy stod Bella, Carro och Jonan och prateade med Howlin’ Pelle Almqvist! As coolt. Bara för att Bella ska skriva ett arbete i skolan om att slå utomlands och så, så då går människan bara fram till Pelle och börjar prata. Jag har jätte svårt för sånt, dom är lixom kändisar medans Bella bara säjer att det är vanliga människor och det är do ju men ändå....
Sen skulle Tommy och hans kompisar åka hem så då blev det hej då där och byte av mobil nummer. Jag och dom andra stanade ett tag till men jag åkte hem med sista p-tåget för var ganska trött efter en veckas jobb. Så jag var hemma vid typ fem över två och gjorde i ordningn mig för sängen direkt. Och vid typ halv tre kvart i tre ringde F och tyckte jag skulle hoppas in i bilen som han kom med från stan och åka hem till honom. Visst jag saknar honom lite och vi har inte träffas på över en månad men jag sov och jag vet hur killar är och vad dom vill ha när dom är fulla och klockan är typ tre så jag sa nej, jag sover och sen la vi på och sen dess har vi inte hörts och jag vet inte om  vi kommer göra det heler jag kommer i alla fall inte höra av mig. Så vi får väll se vad som händer.....
I lördags så sov jag ganska länge och sen låg jag i soffan och kollade på film och tog det allmänt lungt och sen fixade i ordning mig ått och sen drog jag hem till Carro för att föra med Bella. Carro var på landet men hon är snäll nog att låna utt sin lägenhet till oss ibland. Så jag och Bellla var där och ått chips och lyssnade på massa Beatels för vi hade tänkt att gå på Beatels kväll på stampen men när vi väll kom in ditt så var det fult. Så vi väntade in Jonas och några till för att sne bestämma vart vi skulle. Och det slutade med att vi gick till Debaser slussen och stod på deras utesärvering och drack och pratade och sen när det blev för kallt så gick vi till Skeps bar och fortsatte dricka. Niklas kom ditt också och satt med oss den sista timmen. Jag hade tänkt att åka hem med kvart över tre bussen men när jag skulle dra sa Jonas att han kunde sjusa mig och dom andra hem för han hade bil och hade inte druckikt nånting på hela kvällen. Så efter dom stängde gick vi till Jonas bil och blev körda först till brommaplan för lite mat och sen sjusade han hemma alla så det var skönt att få sjus ända hem. Var väll hemma vid typ tio över fyra. Och vid kvart i elva kom min pappa och kollade om jag levde för han hade sätt nått pogram om ungdommar som tar överdoser och då blev han orolig för jag hade varit så tyst (kanske för att jag sov!). Men jag lyckades somna om ganska fort så det var ok.
Sen på söndagen gjorde jag inte så mycket städade lite och låg i soffa.
och igår, måndag, var jag ledig och det var jätte skönt, behövde nämligen sova lite till. Men jag gick runt sjön i alla fall och duchade. Det gick jätte bra att gå runt sjön även fast jag inte gjort det på jätte länge men jag fick tyvärr skavsår på ena foten och det har fortfarande inte läkt så jag kunde inte gå runt sjön idag som jag tänkt men kanske kan göra det  imorgon, har eftermiddag då också nämligen.
I dag på morgonen i stället för att gå ut och gå så såg jag Across the Universe. En as bra musikal med Beatels låtar. Jag kan typ kolla på denna film och sen kolla på den igen direkt efter. Den är jätte gullig och bra men lite konstig ibland men men det gör inget = )
Ne nu har ni fått en uppdatering igen och jag måste göra iordning mig för jobbet nu.
//Ida




Den underbara slut scenen. Rekomenderar alla denna film.


RSS 2.0