R.I.P Brittany Murphy

Hej.
Igår så gjorde jag inte så mycket mer än att städa och packa lite och sen när Jonas hade repat klart åkte jag och möte upp honom i Karlberg och sen åkte vi hem till honom. Hemma hos honom så ått vi mat och kollade på "Mamma Mia" och jag tror Jonas tyckte den var ganska okej ändå även fast det är en tjej film ; )
Sen efter filmen gick vi och la oss och sov och sen imorse så körde Jonas hem mig och sen åkte han och jobbade och jag kollade på film, sov i soffan, packade och sen kom Jonas igen när han hade slutat jobbet för att umgås en sista gång innan jag åker till Västindien. Hade velat att han skulle sova över men ska ju upp typ halv fem eller tidigare imorgon så kanske inte är en så bra ide. Men det var jätte bra att han kom så jag fick pussa och krama lite till på honom så jag klarar mig i 18 dagar utan det = (
Och när jag och Jonas satt i bilen imorse så lyssnade vi på radion och där blir det ju nyheter ibland och då sa dom helt plötsligt att Brittany Murphy hade dött, endast 32 år gammal. När jag fick höra det blev jag typ chokad för hon hade dött av hjärtstillestånd och då sa Jonas direkt att det var nog överdos av droger och jag ahr alltid tyckt att Brittany värkar så ordentlig och snäll och så bara dör hon. Jag vet inte riktigt varför detta gjorde mig så ledsen idag för jag blev inte riktigt så här ledsen när tex MJ dog men det kanske var för att vi var på festival och allt var så glatt och roligt och där kunde man inte riktigt smälta det, medans det här gick in direkt....
Ne nu måste jag gå och packa klart och sen försöka sova några timmar.
Vi hörs så fort jag får en dator typ när jag är i Västindien ; )
//Ida


R.I.P Brittany Murphy
*10 November 1977
+ 20 December 2009


I+J=Sant

Hej.
Ja som vissa säkert har märkt så har jag umgås ganska så jätte mycket med J eller Jonas som han egentligen heter. Och ja vi är tillsammans = D.
Jonas är Bellas pojkvänn Niklas bästa kompis och dom har känt varandra hur länge som hälst och gått i samma klass hela tiden fram till gymnasiet. Och jag och Bella har alltid gått i klasserna under dom, men medans Bella har haft sten koll på killarna i klasserna över en så har jag inte alls haft det. Jag har vetat vem Jonas är pga att han bodde granne med Jonna och hans syrra gick i samma klass min syrra. Men jag har aldrig pratat med honom förren Peace and Love i år. Men där pratade vi ganska mycket och jag lärde känna honom och sen när Bella och Niklas belv tillsammans så blev det ju så att jag och Jonas också träffades men inte ensama. Men så blev det ju sen också som ni har kunnat läsa här i bloggen och det ena ledde till det andra och nu är vi tillsammans = ).
//Ida


Detta är jag och Jonas när vi var på Ace med Bella och Niklas för ett tag sen = ) och ja vi är
ganska råpackade båda två men men söta är vi =P


Them XX

Hej.
Oj vad det snöar just nu och det har ju gjort det hur länge som hälst nu och det verkar inte vilja ta slut...Men det är ju ganska mysigt i alla fall = )
I fredags så jobbade jag och det gixk jätte bra och sen efter det var det direkt hem och fixa iordning sig och sen hem till Carro i Aba för middag med Carro, Jonna, Cissi, Anna, Jessi och Bella. Det var jätte trevligt med god mat och trevlig stämning. Sen efter vi hade ätit så kollade vi på "Backsmällan" och den är ju så jävla rolig och det var ett tag sen jag såg den så det var kul. Sen så åkte alla hem utom jag och Bella, vi satt kvar och pratade med Niklas och försökte bestämma vad vi skulle göra, om vi skulle ut eller om vi bara skulle åka hem. Jag pratade också med J som var på firma fest och han ville ha in mig till stan för att träffa hans jobbar kompisar så jag, Bella och Niklas åkte in till stan och Harry B James för där var J och hans jobbar kompisar då. J var ganska så jätte full och det var ganska kul och hans jobbar kompisar var trevliga. Jag, Bella och Niklas drack en eller två cider/öl var och sen började vi bli trötta för vi var ganska sega och inte så party så vi började prata om att dra hem och det var J på. Det trodde inte jag att han skulle vara men det var han och det var trevligt för han skulle hem till mig nämligen. Resan hem gick jätte bra men sen när jag och J skulle åka hissen upp till lägenheten så stannade den mellan två våningar! Det var skit läskigt och jag hade lite smått panik i början men J hade varit med om det förut och visste hur allt skulle gå till så han lungnade ner mig och berättade hur allt skulle gå till och att det nog skulle ta en timme innan nån kom. Så vi satte oss på golvet och halv sov och sen efter nästan exakt en timme kom det en reperatör och släppte ut oss så vi kunde gå in och sova.
Igår, lördag så gjorde jag och J inte så mycket, låg mest i sängen och halv sov. På eftermiddagen åkte J hem och jag duchade och fixade  mig och ått middag och sen åkte jag hem till Bella för att föra och äta chips. Sen åkte vi in till stan och gick på 90's. Det var kul där som vanligt men inte jätte party stämning.
När 90's stängde så ått vi på McDonalds och sen åkte jag och J hem till mig och sov.
Sen idag så åkte J hem ganska tidigt för han skulle repa och jag gick upp och ått frukost och nu sitter jag och tittar på TV.
Ja just det ja, jag fick en julklapp av Bella igår = ) det var Backyard Babies boxe "Them XX". Det är en bok med massa massa bilder i och sen på första sidan är det fyra skivor, tre är skivor med låtar på och den fjärde är en DVD. Jey massa roliga saker och fina bilder. Tack så jätte jätte mycket för den Bell.
//Ida


Här är den fina boxen "Them XX" = )


Hair

Hej.
Nu har Ida ny hårfärg igen och lite kortare hår = ). Anki var nämligen här i går kväll och färgade och klippte mitt hår och så ått hon middag här också. Jag är jätte nöjd med håret för utväxten är borta och sen är det lite kortrae och det är alltid trevligt specielt när man ska utt och resa.
På jobbet igår gick det bra, var faktiskt ganska lungt så det var skönt. Men sen var det en massa snö men det gjorde inget för jag var inne hela dagen utom när jag gick till och från jobbet. Japp Ida har slutat cykla till jobbet. Och nu känns det som jag gjorde rätt med tanke på att det är typ massa massa snö ute och halt. Så nu cyklar jag bara i gången.
Idag gick det också bra på jobbet vi var lite lite folk men det var lungt idag också som tur var. Och idag snöade det änumer om det äns är möjligt. Det snöade så mycket så man inte såg nånting om man gick ut bara vit vit.
Efter jobbet kom J förbi en stund och sa bara hej och låg i soffan och myste lite med mig. Det var jätte mysigt, vi har ju inte setts sen i söndags så behövde träffa J lite = )
Och imorgon är det fredag igen, känns skönt. Jag är dessutom ledig i helgen men det får ni veta mer om senare.
Nu ska jag gå och laga middag för jag är jätte hungrig och mamma kommer snart hem från stallet. Senare ikväll ska jag nog bara kolla TV och ha det skönt och sen försöka sova lite tidigt.
//Ida


Tänkte sätta in en bild på mig i det nya håret men min webb camra vill inte funka = (
Så blir en ganska gammal bild på Anki och Julia i från Barack 11 = )


Winter Wonderland

Hej.
Oj oj tycker jag uppdaterar denna blogg ganska mycket nu ; ) inte lika mycket som Kenza och dom här men mer än vad jag brukar = )
Ja i söndags så såg jag ju "Skicka vidare" och ja jag grät hur mycket som hälst, tror aldrig jag har gråtit så mycket under en film förut. Jo kanske första gången jag såg "Björn bröder".
I måndags så jobbade jag och det gick bra och det snöade under nästan hela dagen men tyvärr så var det blött under och det hade ju frysigt så det var väldigt halt. När vi satt och jobba så var det säkert tre fyra personer som ramlade utanför och sen så gick trukarna nästan inte att köra ute pga snön och isen och samma sak med golf bilen. Jag och Nadine tog golf bilen till Lok och då var jag tvungen att köra lite fort för att kolla hur det kändes att sladda lite och det var rätt kul faktiskt men ändå lite läskigt och Nadine bara skrek hahaha.
Efter jobbet åkte jag och mamma in till stan där vi och träffade upp pappa också. Vi gick först och vaccinerade oss och sen gick vi lite på stan och kollade och handlade lite. Mamma och jag var bla inne på Twilfit och handlade lite BH:ar och handlade man över 500 kr så fick man en choklad ask och jag och mamma köpte lätt över det så vi fick varsin choklad ask = ). Sen gick vi och ått i Kungshallen på den grekiska resturangen som ligger på mark-plan. Det är en väldigt bra resturang med väldigt god mat.
Sen åkte vi hem och jag provade kläder inför Västindien och duchade och så drack jag Dukural också. Som är ett vaccenation så man slipper bli magsjuk. Men jag hatar det och får knappt ner det men den här gången gick det ändå ganska bra, jag fick ner det på typ tio minuter. Och det är nästan rekord för mig för efter tre klunckar så börjar jag må illa och magen och halsen stänger ihop sig och vill inte ha mer. Så när jag var klar mådde jag typ illa och ville bara spy upp skiten igen.
Idag var jag ledig och det var väldigt skönt. Jag sov till tio ungefär och gick upp vid halv elva. När jag kom upp så ått jag lite frukost och sen åkte jag in till stan för att handla och äta lunch med Bella.
Vi hade en jätte trevlig dag i stan med en del handling och en massa prat = ). Men det var lite jobbigt att gå runt i stan i snö storm för det var lite kallt och blåsigt och så klart en massa massa snö.
Nu har jag i alla fall fått tag på alla julklappar jag skulle och det var ju inte så många men några = ).
Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen, kolla TV och så och sen blir det jobb som vanligt resten av veckan och lite annat men det får ni reda på sen = )
//Ida


Lucia

Hej.
Tihi nu sitter man på jobbet igen och har tråkigt och tar då och bloggar lite för att få tiden att gå och uppdatera dom som läser denna blogg.
Det är dessutom Lucia och tredje andvent idag = )
Kan ju börja där jag lämnade er förra gången. Erik vann Idol. Grattis till honom, han var jätte duktig och har varit det hela tävlingen igenom. Men Calle var också jätte duktig men han kom två, så nu får man ju se om man kommer höra nått från honom elle inte (hoppas, hoppas).
Efter Idol kollade jag och föräldrarna förs på Skavlan och där var Will Smith och hans fru med och dom var så roliga och carmiga = ) och sen var Robbie Williams med också och han är ju också helt underbar och har dessutom fixat till sig och är nu drog fri och har en flickvänn sen typ tre år tillbaka och verkar tycka om livet igen.
Efter Skavlan var det Nobels fredspris gala och där var det massa bra artister med bla Wyclef Jean och Alexander Rybak. Wyclef körde två låter bla Sweetest girl och då fick ha alla i hela konsert halen att stå upp och dansa och sjunga med och han klätrade dessutom upp till Prins Haakon och Mette-Marit och pratade med dom lite och ja han showade as mycket. Men klockan blev ju ganska mycket så jag var sen tvungen att gå och lägga mig...
Sen på lördagen så jobbade jag på morgonen till ungefär halv två. När jag kom hem så städade jag lite på mitt rum och sen la jag mig i soffan och skulle kolla på Ace Ventura men jag låg och halv somnade efter ett tag så jag stängde av den och somnade.
Efter typ en halv timme så vaknade jag och kollade mobilen för att veta var klockan var, jag skulle nämligen fixa iordning mig för jag skulle på dejt med J. Och när jag kollade mobilen så hade jag fått ett sms av J och han skrev att han var på väg till mig. Detta var vid klockan kvart över fyra och vi hade sagt halv sju i stan så jag svarade snabbt och kollade hur långt han hade kommit och då stog han i Karlberg. Så det var ju bara att gå upp från soffan och börja vakna lite och ta fram kläder inför kvällen och så. Sen kom J och då låg vi i soffan och myste lite och sen gick jag och duchade och sen när jag var klar åkte vi in mot stan och då snöade det = ). Det är så fint när det snöar tycker jag, romantiskt på nått viss men J bara muttrade och tyckte det var kallt.
Väll inne i stan så gick vi mot Normalms torg. Jag ahde ingen anning vart vi sklle eller vad vi skulle göra men jag misstänkte middag, och det blev det. Resturangen heter Konstnärsbaren (KB) och låg precis vid Normalms torg och var ganska stor men det märkte man inte förren man började kolla runt lite för dom hade delat upp den i tre delar. Den var jätte mysig och med jätte god mat och dricka. Så där satt vi från sju till halv elva och hade det bara hur bra som helst och sen tog vi tåget hem till mig och la oss på min säng och pratade och sen somnade vi.
Sen idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och J låg vakna i sängen och töntade oss typ hela morgonen och sen när vi väll gick upp var klockabn typ kvart över tolv så då blev det frukost och sen gick J till tåget och jag cyklade till jobbet. Och det är där jag är nu som sagt och har det ganska tråkigt. Har typ städat som jag ska göra och sen hjälpt reperatörerna.
Men nu ska jag nog äta middag snart och sen hoppas jag jag får sluta lite tidigt idag för vill hem och se "Skicka vidare" som går på TV ikväll. Jag har bara sett den en gång för jätte länge sen och sen för intye riktigt lika länge sen så läste jag boken så känner att det är dags att se filmen igen nu för det jag kommer ihåg så en den väldigt bra men man kan i stort sett gråta hela slutet....
//Ida


Skicka vidare heter den på svenska och jag rekomenderar den.
Den går på 5 ikväll och börjar klockan nio.

DEN Rosa Pälsjackan

Hej.
Nu är lilla Ida här och tänkte blogga lite även fast hon är på jobbet ; )
I nåndags så jobbade jag som vanligt och sen så åkte jag och mamma och handlade en stor väska till mig som jag ska pack i nu när vi ska åka till västm indien. För jag hade ingen bra och mamma hade köpt sin före mig och jag tyckte väldigt mycket om hennes så jag ville ha en egen och det blev det fast min är brun och blå mammas är bara svart.
I tisdags blev det bara jobb och ingen promenad eller nånting. Det har det faktiskt inte blivit på hela veckan. Vet inte varför har bara känt mig ork lös eller vad man ska säja. Det är nog för att det är mörkt och kallt och allmänt hemskt.
I onsdag efte jobbet så ringde Anki och vi pratade ganska länge. Det var trevligt att få prata av sig lite och höra Ankis ljuva stämma lite också ; )
När jag hade pratat klart med Anki kom J och hämtade mig och så åkte vi hem till honom för att ha mys kväll med pizza och dom sista avsnitten av Scrubs. Det är dessutom fett kallt hemma hos J men efter en del gnäll (från mig) och mitt i en reklam paus gick J och hämtade sitt sköna täcka och så låg vi i soffan med täcket runt oss och kollade klart på tv. Sen gick vi och la oss i hans säng och somnade nästan direkt för båda var ganska jätte trötta.
På torsdagen så körde J hem mig och sen åkte han och jobba och jag gick upp och sov en timme till och sen åkte jag in till stan.
I stan så byte jag ut en pargym som jag fått av min syster till en större flaska och passade också på att köpa insmornings medel i samma. Sen köpte jag också två böcker, hårfärg, tidningar, en väska, ett halsband, en tröja och det viktigaste och coolaste ever : En Rosa Pälsjacka!! Den är så jävla cool. Jag hade sett den förrut men vågade inte prova den för jag skulle ju älska den och den är ju lixom rosa. Men sen gick jag hem och tänkte på det och kom fram till att jag var tvungen att ha den. Men när jag kom till stan så haittade jag inte den bara i as små storlekar. Men efter en del letande så hittade jag den =D. Så nu hänger det en chok rosa pälsjacka i min garderob!
Idag så gjorde jag inte så mycket på morgonen bara duchade, kollade film och ått frukost. Sen var det dags att åka till jobbet och här har jag nu suttit sen kl två och kommer väll sitta här tills typ kvart i nio.
Sen ska jag cyklas as fort hem, dels för att det är stört kallt ute men också för att jag vill hem och sen Idol finalen och sen vem som vinner. Jag hejar ju lite på Calle för att jag har världesn jävla fjortis crus i honom men också så klart för att han sjunger as bra. Dessutom säjer folk att J är lik honom men vet inte riktigt om jag tycker det dock... Men jag vet inte om jag vill Calle ska vinna, kanske är bättre om han kommer tvåa och får göra sin egna grej. Vi har ju sett att det nästan är bäst i Idol samanhang för vem har hört nått från Idol vinnarna, man hör ju bara från tvåorna eller till och med dom som har kommit ännu längre ner. Men vi får väll se vad som händer i kväll.....
//Ida


Så här ser min ut men min är som sagt Chok Rosa.
Typ så rosa som kjolen här nere. Tihi den är så cool och fin = )
Ska ta en bild där jag har på mig den så får ni se lite mer exakt ; )


Bed Of Roses

Hej.
Var ett tag sen nu sen sist men så blir det ibland.
På tisdagen och onsdagen hände det inte så mycket, bara jobb i stort sätt och kände mig lite seg antagligen pga svin inflensa sprutan. Men gick ändå ganska bra på jobbet. Satt på D1 hela tiden och det brukar vara ganska tråkigt men nu så gick det bra och jag kunde hjälpa reperatörerna och dom var duktiga på att skriva upp vad dom hade tagit och sen skicka plocklista på det.
På torsdagen så jobbade jag först och sen åkte jag hem och byte kläder och fixade iordning mig lite och sen kom J och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och ått pizza och bara umgicks lite. Sen på kvällen så körde J hem mig igen.
På fredagen jobbade jag som vanligt fast då var vi bara två personer på ett fyrmana jobb men det gick ganska bra i alla fall.
Efter jobbet så duchade jag och fixade iordning mig och sen åkte jag in till stan och möte upp Bella och Carro för vi skulle äta och sen gå och se Pete Doherty konsert på Debaser medis.
Vi ått varsin jätte god handbugare på Kellys och sen gick vi till Debaser och där stod det en skylt att Pete hade ställt in....inte alls kul och vi blev alla ledsna men det är ju Pete så man vet ju att sånt kan hända men ändå. Så nu ska vi se honom den 11 januari i stället.
Så Carro åkte hem och jag och Bella tog en fika på Cafe 60 och sen drog vi till Lymrik och väntade på lite kompisar bla Niklas och J.
Dom kom in ganska sent men jag och Bella hade jätte tevligt själva innan. När dom kom så blev vi ganska många och vi hade det jätte trevligt och drack en hel del cider/öl.
När dom stängde så blev det efterfest hemma hos Lyngman och det var trevligt men det blev lite drama på vissa håll men det löste sig. Och Danne deckade som vanligt. Men jag och J åkte hem ganska tidigt för vi var ganska trötta båda två, så vi tog en taxi hem till mig och var hemma typ helv fem.
På lördagen så sov vi ganska länge och sen åkte J hem och jag kollade på film och tog det allmänt lungt.
Sen senare på kvällen så fixade jag iordning mig och tog åtta tåget till Bella för att föra där. Jag möte upp J i Spånga också.
Hemma hos Bella satt vi och drack lite och lyssnade på musik och hade det trevligt och sen kom Niklas och hämtade upp oss och så åkte vi till Brommaplan för att gå hem till några kompisar till J och Niklas som hade inflyttnings fest. Vi var där vid kvart i tolv ungefär. Det var jätte kul med massa dricka och trevliga människor och dom flesta hade gått i klasserna runt en så man kände igen ganska många.
Vi var där ganska länge och sen gick jag och J till Brommaplan och ått varsin kebab och sen åkte vi hem till mig och sov. Vi somnade till och med, med lampan tänd och J hade en snus inne.
Sen idag så åkte hela familjen och J hem till Bella för att fira andra advent. Där var det jätte trevligt med mat och trevligt folk.
Sen efter det åkte jag och mamma och pappa hem och har inte gjort så mycket kolla tv och så bara.
Så nu har ni fått en uppdatering. Hoppas ni tyckte om den och orkade läsa lite i alla fall ; )
//Ida


RSS 2.0