Glömde värsta grejen

Hej igen.
Jag glömde ju berätta värsta grejen.
Jag spydde i natt. Jag gick ju och la mig och skrev här och så men så började jag må illa. Och jag hatar att försöka sova när jag mår illa men jag försökte och det gick. MEN jag vaknade efter ca 40 min och mådde as dåligt och låg och andades ett tag och hoppades på att det skulle gå över men ICKE! Så jag gick upp och spydde. Jätte äckligt och jätte mycket. Men sen gick det över och jag gick och la mig igen men med öppen toa dörr och min dörr var öppen + att min lampa var tänd. Den är det när jag inte kan sova eller inte känner mig helt ok. Vet inte varför men jag mår bättre ibland med den tänd.
Men jag somnar i alla fall så och sover tills mamma kommer vid lite efter 6 och frågar om jag är vaken för att dörren är öppen och lampan lysser och jag säjer nej och somnar om och vaknar när klockan ringer igen vid halv 7.
Idag har jag inte mått så bra pga att jag spydde men jag har fått i mig mat och jag blev jätte hungrig till lunch och det är ju bra = )
Men helt sjukt att jag blev så dålig och att det gick över så fort.... Men men fick väl i mig nått konstigt någonstans.
Nu mår jag bra i alla fall = )
//Ida
Jag i natt. Inte kul = (

Gardiner, gardiner och ännu mer gardiner

Hej.
Nu tänkte jag snart sova men först måste jag ju skriva ett inlägg här.
Min dag på jobbet har varit bra men den handlade bara om gardiner, gardiner och lite fler gardiner. Jag har hängt gardiner i två vagnar. Vilket är as jobbigt för armarna men ett helt ok jobb. Sen så har jag sprättat bort gliden på dom smutsiga gardinerna och det tar ganska så jätte lång tid. Så jag har hållt på med gardiner från typ nio till halv fyra med en paus för lunch och en för fika kl 2. Men som sagt ett ganska soft jobb ändå så jag klagar inte = )
Efter jobbet åkte jag hem till Jonas och där åt vi och duschade och kollade TV. Sen blev det hemgång och väl hemma så var man tvungen att göra matlåda och nu sitter man här i sängen och ska snart sova.
Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
P.S jag har fått mina svarta convers idag = D

Jobbat och shoppat

Hej.
Japp idag har jag jobbat och shoppat = )
På jobbet gick det bra fast jag hade inte så mycket att göra så jag fick mest sy glid till gardiner. Men det är ett ganska ok jobb om man inte har sönder nålen och tråden åker ur nålen hela tiden (som det hände för mig typ hela tiden). Glid är föresten små metal grejer som sitter på gardinen som sen träs in i en skåra och sen så åker dom där fram och tillbaka när man drar i gardinen. Bild på dessa finns längre ner.
Efter jobbet åkte jag direkt in till stan och gick runt där mest hela kvällen och hade det bra = ) har inte shoppat på as länge så det blev en del. Dock inte tränings kläder som jag behöver men en del annat som jag behöver. Skönt och kul med lite nytt i garderoben. Päronen blev dock inte så glada, det blir dom aldrig när jag har shoppat. Mamma kom in som en virvel vind och vände ut och in på alla påsar för att kolla på exakt ALLT! Men men jag tyckte att jag bara köpte bra användbara och snygga kläder så jag är super nöjd = )
Ja just det ja det var Jay och Minnah som gick vidare i Idol = D precis dom jag ville. Men imorgon är det många igen som jag vill ska gå vidare till finalen specielt bland killarna... Sånt i så jobbigt men oftast blir det ju bra i alla fall.
Men vi hörs igen imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Detta är då gardin tyget och en glid som jag har sytt ditt.

Idol uppdatering

Hej.
Kvällens Idol tyckte jag var så här : (orkar inte ta alla idag, tar bara dom bästa enligt mig ; )
Simon körde "Kiss" av Prince och han är ju så cool och sjunger väldigt bra. Men som mamma sa så ser det ut som om att han har stått på scenen förut och så kan det nog vara för han rör sig och tar för sig så bra.
Jay körde "Wherever you will go" av the Calling och jag säjer bara SHIT vad han är bra! Hans röst är så jävla säker och vacker så man får gåshud. Sen är han ganska snygg också = ) Men juryn sa att han inte har så bra självförtroende men det tycker inte jag märks så mycket.
Minnah körde sist och hon sjöng "Not ready to make nice" av Dixie Chicks och hon sjunger så rent och klart. Man hör verkligen vad hon sjunger. Så klart är det vackert också = )
Så det var nästan alla som var med i Idol i kväll och jag tycker att Minnah och Jay ska vidare = ) Men det får vi se.
Hörs sen.
//Ida
Alla dom som sjöng idag : Malin, Simon, Michaela, Danil, Minnah och Jay

Lite mer sömn inatt kanske....

Hej.
Japp ska försöka få lite mer sömn inatt än vad jag fått dom senaste dagarna men det vet man ju aldrig hru det går. För först ska jag skriva här sen ringa Jonas sen läsa och jag har precis börjat på en ny bok som verkar väldigt bra och sen sova. Så lär ju inte somna fören halv tolv idag med.... Aja får väl sova någon annan dag ; )
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Spoyify som jag just har skaffat ett eget konto på = ) eller Jonas hjälpte mig med det i söndags ; ) Väldigt trevligt med musik som inte är på Youtube men nu måste jag fixa högtalare till datorn så jag får lite bättre ljud. Kanske ska kolla på det imorgon tänkte nämligen åka och shoppa lite imorgon, mest kläder dock = )
Nä nu ska jag ringa Jonas och sen kanske sova om någon stund...typ om tusen timmar haha.
God natt och sov gott.
//Ida
Detta var mitt jobb idag. Sy dynor av detta blå tyg. Var kul men också lite svårt så här i början men man har ju faktiskt symaskins körkort hahaha = D



Idol uppdatering

Hej.
Har just kollat på kvällens Idol och så här tycker jag om kvällens deltagare :

Emil Carlsson var först och han körde "The boxer" av Simon and Garfunkel.
Har typ inte hört honom sjunga så mycket så hade inga större förväntningar. Men han var helt ok, lite tråkig kanske.
Sassa Bodensjö sjöng sen och hon är jävligt cool. Hon sjöng "Highway to hell" av AC/DC och gjorde det bra. Lite för rått ibland kanske men det är ju så hennes röst är.
Andreas Weise körde "I belive I can Fly" av R. Kelly och jag tyckte inte att han var så bra på att sjunga. Tyckte först han bara var en snobb och gled runt på ett bananskal men oj vad han var bra idag och golvade mig. Han får väldigt gärna gå vidare till fredags finalerna = )

Elin Blom blev det sen och hon körde "Nothing else matthers" av Metallica och jag är ledsen men ingen annan än James Hetfield (sågaren i Metallica) kan sjunga den låten. Det går inte ihop för mig. Elin var väldigt duktig men det blir fel i mitt huvud så det spelar lixom ingen roll hur bra hon är....
Björn Nagander körde sen "Crying" av Aerosmith. Och det är lite samma där som för Elin, det ska vara Steven som sjunger. Men Björn var bra men lite för mycket nästan och helt bra blev det inte. Men snygg är han ju ; )

Alice Hgenbrant körde "One" av U2 sist. Och hon är ju bara bästa, sjunger hur bra som helst och har en egen ton och man skulle känna igen henne om hon kördes på radio. Så hon var bäst i kväll = )

Så nu vet ni vad jag tycker om kvällen program.
Jag tycker att  det är fler än två som ska gå vidare ikväll men det går ju tyvärr inte men juryn tar ju i alla fall med fyra extra på fredag. Så vi får vänta och sen vilka som går vidare bara Alice går vidare är jag nöjd = )
//Ida

Tränat = )

Hej.
Nu sitter jag i soffan och väntar på mat = )
På jobbet gick det bra, har sytt dynor, sprättat och ritat och klippt. Jag ska lägga in en bild senare som är på min symaskin och tyget jag höll på med = ) Men har lite ont i händerna och håller på att få en blåsa i handen = (
Efter jobbet så åkte jag och tränade. Har inte gjort det på flera dagar och veckar så var väldigt skönt men jag körde inte så hårt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Man har ju hört massa historier om folk som typ dör för att dom tränar med infektion i kroppen och det vill man ju inte.
Nä nu ska jag äta och sen kolla TV.
Men jag skriver här snart igen = )
//Ida

Sorry

Hej.
Sorry att jag inte har skrivit på typ flera dagar. Har bara inte blivit så, inte hunnit helt enkelt. Så nu kommer en sammanfattning på dom senaste dagarna :
I lördags hade vi ju hej då grej för Natta. Vi började hemma hos Jonas där vi drack lite och sen drog vi till den Kubanska restaurangen och åt as god mat och drack en del goda drinkar.
I källaren på detta ställe hade dom också dansgolv så innan vi gick vidare så kollade vi lite där men jag dansade inget för dom som gjorde det var ju typ proffs dansare allihopa och sjukt duktiga.
Sen drog vi vidare till Medusa och det var inte mega kul. Det är så varmt och trångt där så jag får nästan lite klastrofobi och sen kan man typ inte prata med folk för det är så hög musik. Och sen var jag inte så party direkt på hela kvällen, vet inte varför.....
När vi drog från Medusa så var kl typ 2 och vi började dividera om vi skulle vidare eller hem till Jonas och dricka mer och det var inte alls jag sugen på för som ni vet digar inte jag efter fester speciellt inte där man bor. Men det slutade med att Natta, Barrar, Sebbe och en Nickhol drog nånstans och jag och Jonas drog till biljard palatset där Danne, Johan, Kesti mfl var och hade as kul och nice i ca 35 min ; )
Sen åkte vi hem och sov.
Sen i söndags så kollade vi på serier och sov hela dagen och sen åkte vi till Jonas mamma och åt hemma lagade köttbullar med potatis mos. Sjukt gott och precis det man behövde dagen efter. När vi hade ätit klart åkte vi hem till mig och sov.
Sen idag jobbade jag och det gick bra och sen åkte jag till Solna och möte upp Jonas och vi åkte till honom och möte upp hans kusin och syster och åt middag med dom och tog en cider/öl och hade det väldigt mysigt. Och sen körde Jonas hem mig och nu sitter man här i sängen och ska sova.
Så vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
så här bra var dom på restaurangen. Var sjukt kul att se och man önskade ju lite att man själv också var så duktig ; )

Lungt nu

Hej.
Nu sitter jag i Jonas fluffiga täcke och kollar på TV. Har precis kollat klart på Avatar och nu ska jag gå och klä på mig och sen sminka mig för sen kommer Barrar, Sebbe och Natta över och ska föra lite.
Idag så gick jag och klippte mig och jag blev super nöjd = ) Ni får se någon bild någon dag.
Jag och Barrar var i Sikla också och kollade lite saker och jag handlade strump byxor = )
Nä nu måste jag gå för dom kommer typ snart!!
//Ida

Mycket idag

God morgon.
Sitter hemma hos Jonas och äter frukost just nu. Han själv är och jobbar idag på Gröna Lund. Så fick sova själv några timmar på morgonen.
Igår så satte jag upp rutor på jobbet hela dagen, ganska kul men också as jobbigt. Sen efter jobbet åkte jag in till stan med Bella och åt middag och fijkade. Det tog dock en timme och lite till att komma in till stan för det var mega problem med tågen men men in kom vi tillslut.
Det var jätte mysigt att fika emd Bella och Morris som vanligt = )
Sen åkte jag hem till Jonas och kollade på TV och hade det mysigt.
Nu ska jag snart gå och klippa mig och sen ska jag gå i Sikla Centrum med Barrar för han ville ha sällskap och jag skulle ändå shoppa lite idag = )
Sen ikväll ska vi ha hej då grejen för Natta.
Men jag hoppas jag hinner skriva ett inlägg till i eftermiddag. Så vi hörs senare.
//Ida

Mycket idag

God morgon.
Sitter hemma hos Jonas och äter frukost just nu. Han själv är och jobbar idag på Gröna Lund. Så fick sova själv några timmar på morgonen.
Igår så satte jag upp rutor på jobbet hela dagen, ganska kul men också as jobbigt. Sen efter jobbet åkte jag in till stan med Bella och åt middag och fijkade. Det tog dock en timme och lite till att komma in till stan för det var mega problem med tågen men men in kom vi tillslut.
Det var jätte mysigt att fika emd Bella och Morris som vanligt = )
Sen åkte jag hem till Jonas och kollade på TV och hade det mysigt.
Nu ska jag snart gå och klippa mig och sen ska jag gå i Sikla Centrum med Barrar för han ville ha sällskap och jag skulle ändå shoppa lite idag = )
Sen ikväll ska vi ha hej då grejen för Natta.
Men jag hoppas jag hinner skriva ett inlägg till i eftermiddag. Så vi hörs senare.
//Ida

God natt

Hej.
Tänkte skriva sista inlägget nu för sen ska jag läsa ut min bok och sen sova.
Hade det jätte mysigt hemma hos Jonas. Vi åt carbonara och sen glass med varma hallon till efterätt = ) Och så kollade vi på Idol och hade det allmänt mysigt.
Sen åkte jag hem och provade kläder och städade lite.
Och nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag! Har typ haft ångest över det för jag har verkligen inte vetat vad jag skulle ha på mig. Men hemma hos Jonas kom jag helt plötsligt på det = ) Jag ska ha en klänning som är knä lång och turkos som jag hade på nyår för typ två år sen eller mer nu och mina svarta stövlar = ) Kommer bli as bra. Vi ska för övrigt ha en hej då grej för Natta, typ middag och utgång sen.
Nä nu har jag inget mer att skriva och ska dessutom sova nu.
God natt och sov gott.
//Ida
Inte riktigt så här såg våran ut men nästan ; )

Hemma hos Jonas

Hej.
Japp nu sitter jag hemma hos Jonas och kollar lite TV och internet och väntar på att han ska komma hem. Ja just det jag Barrar kom förbi också och lånade toaletten hahaha.
Jobbet gick bra och jag hade kul som vanligt även fast jag bara har ritat och klippt olika saker till dynor. Men jag har roliga arbetskamrater så = )
Men vi hörs senare när jag kommer hem eller nått.
//Ida

Berg flyttar in

Hej.
Nu tänkte jag sova, ska bara skriva ett litet inlägg här först.
Kvällen blev lugn. Somnade i soffan i en halvtimme vid kvart i sex så är inte så jätte trött men ska försöka sova i alla fall.
Jag gjorde middagen idag = ) Det blev kassler och ris.
Sen blev det Idol och Berg flyttar in vilket var ett jätte roligt och bra program. Har inte sett det förut. Hon var hos Gunde Svan idag och han är as skön och verkar jätte gullig, blev helt kär i både honom och Carina Berg = ) Så måste nu se det varje vecka.
Jag duschade i kväll också och har nu håret i mitt bena vilket jag inte har haft på fler år typ. Känns och ser lite annorlunda men tänkte ha det tills nästa gång jag duschar i alla fall om det inte faller tillbaka till sne bena redan i natt ; )
Nä nu ska jag sova men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Carina Berg. Sjukt sött och sjukt rolig = )

Gunde Svan som verkar jätte snäll och gullig och duktig på typ allt. Och han kunde duscha på en minut och 28 sekunder tror jag att det var hahaha

Hemma från jobbet

Hej.
Japp nu har jag kommit hem från jobbet och fikat lite och nu kollar jag på TV. Väldigt skönt, är så sällan man är hemma själv och kan ligga i soffan och bara ha det skönt.
Jobbet gick bra, hade lite lite att göra på förmiddagen men sen fick jag göra mer saker efter lunch. Jag har bla klippt och ritat, hängt upp gardiner mm.
Efter jobbet hade jag tänkt gå och träna men känner mig inte helt ok efter förra veckans sjuka. Så jag sket i det....
Men vi hörs senare.
//Ida

En bra kväll

Hej.
Nu sitter jag i min säng och skriver på dagens sista inlägg.
jag har haft en jätte trevlig kväll men Anki. Jag möte upp henne och hennes mamma i Sollentuna C för dom kollade kläder och sen åkte vi hem till dom och åt en jätte god middag och kollade på Idol.
Sen när jag skulle åka hem så fick jag vänta på tåget för det var försenat....Inte kul men jag kom hem i alla fall. Hemma så gjorde jag lunch, sallad, och inte så mycket mer. Och nu sitter jag här och ska snart sova.
Imorgon tänkte jag träna efter jobbet och sen ha en lugn och skön kväll i soffan under massa filtar = ) Men vi får väl se om det blir så. Det får ni höra om imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Barrar efter vi hade ätit tacos igår = )

På väg till Anki

Hej.
Har typ precis kommit hem från jobbet och håller på att göra i ordning mig för att sen åka hem till Anki och ha mys tisdag = )
Jobbet gick bra bara det att det har regnat hela dagen och varit kallt och jag har varit ute och hoppat runt i vagnar... Inte så kul väder men en bra dag på jobbet = )
Vi hörs sen när jag kommer hem ikväll.
Hoppas ni har haft en bra dag.
//Ida

Taco kväll + bil problem

Hej.
Jag hann tyvärr inte skriva ett inlägg när jag kom hem från jobbet. Åkte nämligen direkt till Solna och Jonas jobb och då hinner jag bara hem och fixa mig och dra.
Skulle ju gått kurs idag men den kanske är om en månad... eller om några dagar eller när då? Ja det är det inte någon som vet i dags läget så det är bara vänta och se... Så jag har fixat gardiner och sprättat dynor idag. Var väldigt trevligt på jobbet idag och dagen gick fort även fast jag var trött i morse.
Sen åkte jag hem till Jonas och dit kom Barrar också så åt vi tacos och hade det trevligt.
Men sen när Barrar skulle köra hem mig vid lite efter nio så fungerar inte hans bil. Den var helt död och inget gick igång så då ska man få tag på start kablar. Men vem har det? Jonas har inte det, inte Danne heller, inte Barrars jobbarkompisar Men Nicklas har! Så Jonas och jag åker ditt och hämtar dom och sen kör Jonas hem mig och när vi typ precis är hos mig så ringer Barrar och då har han och hans jobbarkompis fått igång bilen. Så det var skönt att det löste sig. Fast det vet jag inte helt och hållet eftersom jag inte åkte med tillbaka men får väl höra med dom imorgon.
Sen när jag kom hem gjorde jag mat och sen fixade mig och nu sitter jag i sängen och ska sova.
Men jag skriver nått imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Här skulle det ha varit en bild på Barrar vid vårat taco bord men den kommer imorgon, orkar inte ordna det nu....

God morgon

God morgon.
Sorry att jag inte skrev ett god natt inlägg igår men glömde totalt bort det.
Igår så låg jag och Jonas och kollade på TV serier typ hela morgonen och sen ringde Barrar så vi åkte hem till honom i Älvsjö och fikade och jag spelade Teken medans dom andra höll på med Barras bil.
Jag har blivit as bra på Teken nu = ) 
Sen åt vi middag där också, pizza, och spelade mer Teken.
Sen åkte vi och röstade. Barrar ville inte riktigt men jag ville så vi åkte till Söder och gjorde det. Jonas den smartisen hade redan röstat. Jag ska också förtids rösta nästa gång.
Sen körde Barrar först hem Jonas och sen mig. Tog ett tag för Barrar att köra hem mig för jag kanske inte var jätte bra på att visa vägen hahah men kul var det.
Väl hemma så ducsade jag och kollade lite TV sen blev det sov dags trodde jag men jag hade glömt göra lunch så det fick jag göra först...
Och nu måste jag åka till jobbet och ha utbildning.
Hörs sen.
//Ida

Innan jag dör

Hej.
Här kommer äntligen recensionen på "Innan jag dör" av Jenny Downham.
Boken handlar om sextonåriga Tessa som är sjuk i leukemi. Hon vet att hon ska dö men hon har ju så mycket kvara att göra innan hon dör och det är det denna bok handlar om. Hur hon skriver en lista på saker hon vill göra och hur hon genomför dom. Men boken handlar också om hur sjukdomen tar över henne och bryter ner henne.
Boken är väldigt bra skriven men väldigt sorlig. Detta är den andra boken jag har gråtit i. Men denna bok är så sjukt bra och jag tror man ska läsa den. Man får förståelse för hur det är att ha canser och hur familjen mår också.
Så läs denna bok men var bered på att gråta en skvätt.
//Ida
Sjukt bra bok

Söndag

God morgon.
Blev tyvärr inte nått mer inlägg igår, sorry för det.
Igår satt jag och kollade på film till typ sex sen åkte jag till Anki. Då hade jag trötnat på att sitta hemma och vänta på Jonas som någon annan jävla hemmafru. Och jag ville göra nått men dom flesta hade annat för sig typ plugga, träfa släkt och annat. Men då kom världens bästa Anki = ) Så jag åkte hem till henne och kollade på film och ått tahi mat och hade det jätte mysigt.
Vi kollade på "Allt för min syster" och "Day Zero". Dom var väldigt bra båda två men jag tyckte emst om "Allt för min syster" fast den var jätte sorlig och både jag och Anki satt och grät...
Efter vi hade kollat på filmerna så körde Anki mig till tåget och så åkte jag hem till Jonas och kollade lite på Avatar och sen kom Jonas hem och vi gick och la oss.
Idag har vi inte gjort så mycket, typ sovit tills nu ; ) Så nu ska jag gå och äta frukost.
Men vi hörs sen.
//Ida

Nästan frisk

Hej.
Sitter henmma hos Jona själv och kollar på film. Han är och repar, konstigt va?!
Igår kollade vi typ bara på film och hade det mysigt.
Idag försöker jag bli ännu friskare så man kan göra nåt ikväll om man känner för det men det är piss väder ute så just nu nöjer jag mig med att sitta i soffan och kolla på film = )
Men det braiga är att jag nästan är frisk, lite snorig bara men annars är det nog ganska lugnt.
Men vi hörs senare.
//Ida

Hej

Hej.
Idag mår jag lite bättre fast är fortfarande sjuk och idag är det mer snor... Inte kul. Så blir nog en lugn kväll och helg för mig så man är frisk på måndag i alla fall.
Än så länge har jag inte gjort så mycket, kollat TV och film och hoppat av min dröm lägenhet... Den gick upp för mycket och man vill ju gärna ha lite pengar kvar efter man ha köpt en. Och det kommer väl nya.....
Ska hem till Jonas ikväll och hoppas på att han hämtar mig efter jobbet, orkar inte röra på mig riktigt.
Nä nu ska jag gå och raka benen och ringa jobbet så jag vet vart jag ska vara på måndag, ska på kurs nämligen.
Hörs sen.
//Ida

Trött och sjuk

Hej.
Japp trött och sjuk är man just nu... Inte kul men jag har i alla fall ätit bra idag så kanske mår lite bättre imorgon så jag i alla fall kan åka hem till pojken. Vill ju gulla med min Skrutt som man ska göra på helgen ; )
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat TV och sovit. Och ungefär samma sak har jag gjort nu på kvällen.
Det är så tråkigt att vara sjuk men imorgon tänkte jag i alla fall kolla på någon film som jag inte har gjort på as länge.
Men vi hörs imorgon för ska nog gå och lägga mig snart.
God natt och sov gott.
//Ida
Jag är inte skadad men förkyld...

Sjuk = (

Hej.
Japp är hemma idag och är förkyld = ( Ursch vill inte vara sjuk. Vi som skulle åka till Barars land men det har blivit inställt nu och blir nog nästa helg istället. Så i helgen blir det väl bara att ligga stilla hemma hos Jonas och försöka bli frisk. Om han vill ha mig hos sig vill säja.... Jag tycker han kan ta hand om mig i helgen = ) Men vi får väl se...
Vi hörs sen.
//Ida

Förkyld

Hej.
Nu ska jag snart sova och bli frisk. Blir bara mer och mer förkyld känns det som....Inte kul men men får väl se vad som händer.
Ikväll har jag annars inte gjort så mycket. Kolla på Idol, ätit god middag och duschat.
Nä vet inte vad jag mer ska skriva så vi hörs imorgon helt enkelt.
God natt och sov gott.
//Ida

Elsäkerhets kurs hela dagen

Hej.
Idag har jag haft elsäkerhets kurs hela dagen eller rättare sagt från sju till två.
Det var en helt ok kurs, lite svår men det ska det ju vara ; ) Sen på slutet gjorde vi prov men då fick vi använda ett häfte. Men det var på 20 sidor och ganska svårt att hitta i. Men jag fick 24 av 28 poäng så jag är nöjd ; ) 
Efter kursen gick jag och pratade med mamma lite om lägenheter och sen åkte jag hem och vilade i soffan för jag är typ sjuk. Min förkylning är värre än igår men jag är inte helt däckad än i alla fall och jag hoppas det inte kommer heller, vill inte bli sjuk....
Men vi hörs senare.
//Ida

Ida hela dagen

Hej.
Första och sista inlägget för idag.
På jobbet idag gick det bra. Jag har fått sy på en jätte läskig symaskin men efter ett tag så lärde jag mig den också så nu får jag köra den = ) Sen har jag fått skruva lite saker i en vagn och hämtat saker på förrådet och lite annat smått och gott.
Efter jobbet åkte jag till Solna C och möte upp Jonas och vi åkte hem till honom och väntade på Barrar. När han kom blev det först pizza och sen en jätte god tårta. Allt detta bara för att jag har namnsdag idag = )
Men jag tror tyvärr att jag håller på att bli sjuk. Har ont i hasen och känner mig inte helt ok men jag hoppas det går över snart för jag har ingen lust att bli sjuk....
Nä nu ska jag sova och bli frisk. 
Vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
Ida hela dagen idag = )

Cocosbollar

Hej.
Sitter och kollar på VMA på MTV nu men ska snart gå och lägga mig och läsa och sen sova. Är ganska trött.
Har haft en lugn och skön kväll, precis som jag ville ; )
Har ätit massa cocosbollar också så nu är väl det jag tränade bort tillbaka igen haha. Det gör inget för cocosbolalrna var sjukt goda och jag kommer nog träna på onsdag igen. Och jag tycker man ska få unna sig saker ibland. Det är typ därför jag tränar så jag kan äta och dricka gott = D
Men nu ska jag sova.
Vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida
En av dom cocosbollarna jag åt = )


The Birthday Party

Hej.
Jag skrev ju förut att jag och Anki var på fotografiska och jag köpte en affisch.
Den bilden kommer från Vee Speers utställning som heter "The birthday party". Just den utställningen visades tyvärr inte när jag var där men jag har sett den bild jag köpte jätte många gånger och har blivit kär i den. Fast jag vet inte riktigt varför... Jag tycker om alla bilder i Vee Sppers serie även fast dom är lite hemska på nått sett ändå men ändå vackra.
Så här är den. Hon är så sött och vacker. Och nått i denna bild fångar mig.
Favorit nummer två. Men denna flicka ser så ledsen ut så den vill man ju inte riktigt ha på väggen.
Här är en som är lite annorlunda, vill skriva läskig men det är den ju inte heller utan nått anat....
Tycker i alla fall om dessa bilder väldigt mycket. Och dom jag har visat er nu är bara ett smak prov.
Hoppas ni också tycker om dom = )
//Ida

Tränat

Hej.
Hälsotestet gick bra. Dom kollade det vanliga som jag trodde alltså syn, hörsel och sånt. det var helt okej tester lite tråkigt bara ; ) Allt var bra också, hörsel skulle jag bara ta hand om lite mer och så skulle jag inte dricka som mycket ; ) men det har jag och Jonas mfl diskuterat och dricker man typ mer än en öl så är man typ alkoholist hahaha. Nä men på den fronten är det lugnt och hon jag pratade med där var inte orolig alls.
På jobbet var det också lugnt, jag fick sprätta och klippa och hade en bra dag.
Efter jobbet åkte jag och tränade. Det gick jätte bra fast jag sprang bara i en halv timme och sen gjorde jag inte mer. Men jag körde järnet ; )
Efter träningen åkte jag hem och åt och nu sitter jag och kollar TV och har det skönt = ) Jonas ville att jag skulle med och dricka öl men jag orkade inte det riktigt. Sen tänkte jag att jag inte har suttit hemma själv och bara njutit och tagit det lugnt på tusen år så då blev det "Älskar dig Jonas men TV och soffan ropar lite mer idag" ; )
Men vi hörs när jag ska sova sen.
//Ida
Fick ta blodprov också. Har inte gjort det på typ hur många år som helst. Och då gjorde det hur ont som helst men idag kändes det knappt = )

Hälsotest

God morgon.
Nu sitter jag hemma hos pojkvänen och skriver på dagens första inlägg.
Jag som här i natt också för jag ska på ny anstälnings hälsotest. Nått test som jag måste gå på för att jag håller på med massa farliga saker på jobbet, typ el och sånt. Vet inte riktigt vad det är för test men dom ska typ kolla synen, hörsel och reflexer mm. Och det stället ligger vid Hötorget och jag ska vara där halv tio + att jag inte behövde vara på jobbet innan så då kände jag att jag kunde sova hos Jonas inatt också.
Sen efter jobbet blir det nog ett tränings pass på Friskis och sen får vi se vad som händer.
Men jag kommer så klart skriva här igen och uppdatera er så fort jag kan = )
//Ida

Massa lägenheter

Hej.
Idag har jag inte gjort så mycket. Är fortfarande hos Jonas.
Igår kväll så kollade vi på film och hade det väldigt lugnt och skönt. Jag började somna i soffan vid elva och då gick jag och la mig. Sen vid halv ett så kom Jonas och la sig och jag märkte ingenting av det, så var nog lite trött ; )
Idag har vi som sagt inte gjort så mycket. Jag åkte bara iväg en stund och kollade på lägenheter. Jag och mamma kollade på åtta stycken och alla var väldigt bra, men det var tvåp jag var lite mer intresserad av och en som var asa fin men lite för dyr och stor för bara mig. Den hade nog passat bättre för två typ för mig och Jonas ; )
Efter jag hade kollat på lägenheterna så åkte jag tillbaka till Jonas och vi har kollat klart på Avatar serien och bara myst.
Nu ska vi nog gå och lägga oss snart med tanke på att det är jobb imorgon.
Men vi hörs imorgon.
//Ida

Fotografiska

Hej.
Nu har jag varit inne i stan med Anki och gått på fotografiska. Men först köpte vi varsin kaffe/choklad och en bulle. Sen gick vi till fotografiska och där var det kö. Det trodde inte jag det skulle vara men det var det... Men som tur var gick den fort ; )
Väl där inne var det as coolt och typ tre våningar med massa olika utställningar. Ett väldigt coolt ställe som man borde besöka oftare. Jag köpte en affich också som jag har sett på massa bilder förut och har fastnat för. Men den får ni se en annan dag.
Nu är jag lite piggare också för jag vilade en stund när jag kom hem men är fortfarande ganska död...
Men vi hörs senare.
//Ida

Trött som ett jävla as

God morgon.
Är hemma hos Jonas och ska snart åka in till stan och möta Anki = ) det är väl det roligaste som hänt hitils denna helg.
Har inte sovit ett piss i natt för nån hade fest i köket och sen snarkat hela natten..... Så jävla trött och ledsen = (
Får sova sen när jag kommer hem från stan.
Hörs sen.
//Ida

Grattis pappa på födelsedagen

Hej.
Japp min pappa fyller år idag så jag och mamma var uppe och sjöng i morse. Han fick ett paket också, ett mjukt med en morgonrock i.
Efter det åkte jag till jobbet. Hade det kul idag på jobbet. Fick göra en del idag på förmiddagen men sen på eftermiddagen blev det inte så mycket.
Jag fick ligga på golvet och skruva idag, inte så rent men ganska kul ; ) Det är mycket konstiga vinklar och positioner man får jobba i men dom flesta går att stå i en stund så man får det man ska gjort.
Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt. Sen kom Jonas vid fem halv sex och var med på pappas födelsedags middag. Det var väldigt mysigt och god mat så klart ; )
Nu tänkte jag sova så man orkar jobba imorgon också. Men sen är det helg och då får man sova med lite tur ; )
God natt och sov gott.
//Ida

Idol

Hej.
Jaha då kommer dagens sista inlägg.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock....
Pappa fyller år imorgon så ska försöka sova snart så man orkar gå upp och sjunga för honom. Sen på kvällen blir det familje middag med tårta hoppas jag ; ) 
Men mer om det får ni veta imorgon.
Idag har det inte hänt så mycket mer än ni fick reda på i förra inlägget. Kollade på Idol och jag tycker det verkar bli en bra säsong. Det här året tog dom mer seriösa sångare och visade dom mer än dom som bara är sjukt dåliga och pinsamma. Men jag tycker om Idol, har typ sätt mer eller mindre alla avsnitt sen det började ; )
Nä nu ska jag sova.
God natt och sov gott.
//Ida
Ett bra och underhållande program enligt mig. Men det blir ändå roligare när alla är duktiga

= D

Hej.
Nu är jag hemma efter ha varit på jobbet hela dagen och sen tränat.
På jobbet gick det jätte bra. Hoppade runt i tåg i dag också fast med Krille istället för Anders. Jag har hoppat runt i tåg nu i flera dagar men det gör inget för varje dag är olik den andra. Även fast man får göra samma sak men det blir aldrig samma sak i alla fall för det kan vara olika på olika vagnar och säten. Så man lär sig mer och mer och det är nog bra för nån dag ska jag ju börja gå själv... Och jag trivs jätte bra och tycker allt är jätte kul och spännande
= D en jobbar kompis som jobbar på rep i tåg sa att han typ aldrig har sett mig le så mycket som jag gör nu = ) men det är ju bara för att jag trivs så bra nu och alla är så snälla och allt är så bra = D
Efter jobbet åkte jag direkt och tränade på Friskis och Svettis. Japp blev det i stället för SATS. Friskis är billigare och jag tycker om dom.
Det gick as bra och träna idag = ) är sjukt nöjd men nu är jag ganska trött men det kanske man ska vara ; )
Vi hörs senare ikväll.
//Ida
Här tränar jag nu = ) och jag köpte ett hel års kort så nu jävlar ska jag träna ; )


En bra dag/kväll

Hejsan.
Nu ska jag snart sova men tänkte skriva om min dag här på bloggen först.
Hade det bra idag på jobbet också = ) Skrev bla kontrakt idag, så nu har jag papper på att jag jobbar där. Börjar som provanställd i  månader och sen blir det nog fast = )
Annars på jobbet så hoppade jag runt i vagnar och skruvade handtag och gardiner mm.
Efter jobbet åkte jag till Solna och gick upp till Jonas jobb och så åkte vi hem till hans mamma och åt middag. Jonas hängde upp lite saker också som lampor och sånt.
Jag har börjat ta med mig frukost nu till jobbet. Så sjukt skönt. Blir inte så mycket sovmorgon men när jag äter hemma så känns det som det blir stressigt och jag får inte i mig allt. Men äter jag på jobbet så går det bättre. Har mer ro där och så har jag gått om tid och så = )
Imorgon vet jag inte vad som händer på jobbet, det får man se då ; ) Men jag ska nog träna  imorgon efter jobbet. Är inte en dag försent, måste allvarligt sätta igång nu!
Nä nu ska jag sova men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida

Sovdags

Hej.
Nu sitter jag i sängen och skriver på dagens sista inlägg.
var som sagt och tränade på SATS ikväll med Bella. Det gick as dåligt jag har verkligen tappat den kondition jag hade när jag gick på Friskis helt och hållet. Det var inte så kul att upptäcka det men men bra att veta ändå och träna det ska jag börja med nu. Men jag tror inte det blir på SATS, stället var ju bra och så men det är för mycket pengar tror jag. På SATS binder man upp sig på ett år och det kan du inte hoppa av och det kostar 550 kr i månaden. Känns inte som att jag riktigt vill betala det.... Vill hellre köpa lägenhet sen och ha råd med mat och hyra.
Men jag får se hur det blir i slutändan.
Nä nu ska jag ringa Jonas och sen ska jag sova. Men vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida

Ska kolla SATS snart

Hej.
Nu är jag hemma från jobbet och har precis ätit. Jag åt så tidigt för jag och Bella ska in till SATS och prov träna och kolla vad det kostar. Men jag tror tyvärr att SATS blir för dyrt....
På jobbet idag gick det bra. Jag var med med en kollega och åkte till olika tåg ute och fixade saker. Lärde mig ganska mycket och är väldigt nöjd med dagen = )
Nä nu ska jag fixa ihop mina saker inför träningen och sen åka in. 
Men vi hörs sen.
//Ida
Får se hur det här tränings stället blir. Annars blir det friskis istället ; )

En bra helg

Hej.
Sorry att ni inte får en uppdatering fören nu, men har legat i Jonas soffa hela dagen och varit typ död.... Bara ätit massa onyttigt och kollat serier. Men en bra söndag i alla fall ; )
Igår var jag som sagt först hos Carro i hennes lägenhet och åt kräftor och hade det jätte trevligt.
Sen vid halv tio åkte jag in till stan för att se Jonas band spela vid Rådmansgatan. Jag möte upp min mamma, Anki och hennes pojkvän David också.
Spelningen var as bra även fast scenen var lite och man knappt såg Lyngman som spelar trummor men annars var det sjukt bra drag och hela bandet var as nöjda efteråt = )
Efter spelningen satt vi och drack lite drinkar och lyssnade på dom andra banden och diskuterade vart vi skulle sen. Jag hade tänkt dra tillbaka till Carro men det blev inte så utan vi var ett gäng på typ 16 pers som först drog till ett ställe men där kom vi inte in så då drog vi till Limerick. Där hände det en del drama men jag hade sjukt kul i alla fall
= D
Efter Limerick blev det McDonalds ditt jag, Jonas, Barrar och Sebbe drog och åt upp alla deras ost burgare ; )
Sen tog jag och Jonas en taxi hem. Väl hemma satt vi och åt våra burgare och pratade massor och sen gick vi och la oss och sov typ hela dagen i dag.
Och nu tänkte jag sova igen ; )
Vi hörs imorgon.
God natt och sov gott.
//Ida

Tre vilda hav

Hej.
Sitter hemma hos Jona som vanligt och bloggare lite. Jonas själv är och repar som vanligt...
Idag har vi inte gjort så mycket typ ätit frukost och handlat lite. Jag har gjort chokladbollar också, dom blev as goda.
Nu är jag ny duschad och sitter och lyssnar på musiken från "G - som i Gemenskap" så bra film och musik = D. Min favoit låt är den sista som heter "Tre vilda hav".
Ikväll blir det först middag hos CArro och sen in till stan för att se Jonas band spela och sen tillbaka till Carro och festa antagligen hela natten som vanligt ; ) Så vi hörs igen imorgon skulle jag tro.
//Ida


Mycket idag

Hej.
Sitter just nu hemma hos Jona själv och äter popcorn och dricker cola och har fredagsmys = )
Jonas är och repar och kommer väl hem nångång...
Har just slagit i huvudfet och det gör as ont. Kommer säkert få hjärnskakning och Jonas är inte här = (
Idag på jobbet gick det bra, var kul idag också = ) först fick jag sy gardiner och sen vara ute i vagnar och skruva.
Direkt efter jobbet åkte jag in till stan och möte upp Bella och Morris. Vi gick först till Record och köpte skivor för hela lönen som vanligt. Sen blev det middag och sen blev det hemgång.
Nu ska jag ha en lugn och skön fredag kväll och äta lite onyttigt och kolla film.
Hörs sen eller imorgon.
//Ida

God natt

Hej.
Nu ska jag snart sova. Sitter i sängen som vanligt och skriver.
Var som sagt hos Jonas förut och han var snäll och körde hem mig sen så var hemma vid tio. Och som tur var så slapp jag ställa mig och laga mat för jag snodde en matåda av Jonas ; )
Imorgon är det äntligen fredag, sjukt skönt! Får vara ledig efter ha jobbat i elva dagar i sträck.... Inte så kul men det går ju. Jag ska typ sova hela helgen och festa lite så klart ; )
Nä nu ska jag läsa lite och sen sova.
Men vi hörs imorgon bitti.
//Ida

Gjort dynor idag

Hej.
Är hemma hos Jonas nu och väntar på mat, köttfärsås och spagetti = )
Åkte hit direkt efter jobbet, var bara hemma och bytte väska. Sen när jag kom hit så duschade vi och nu blir det snart mat.
Jobbet gick as bra idag också. Jag fick göra dynor idag, såna med Stockholms tyg = dom som sitter i pendeltågen. Så tänk på det nästa gång ni åker p-tåg att ni kan sitta på en dyna som jag har gjort ; )
Sen fick jag åka ut på barngårn också och kolla på när det bytes en gardin i en vagn.
Så nu tror jag att jag har koll på vad Inredningen gör men sen är det en annan ska när jag ska göra det ; )
Men jobbet känns ju i alla fall inte omöjligt att lära sig och allt hithils har variot as kul = )
Nä nu ska vi äta.
Hörs sen.
//Ida


God morgon

Hej.
Sitter och äter frukost just nu. Är ganska trött men inte så farligt faktiskt...
Igen tränings värk i armen än heller efter ha monterat bort  tyg från dynor, men kanske kommer imorgon.
Jag vet inte vad jag ska få göra idag men det blir säkert bra = )
Hörs sen och ha en bra dag.
//Ida

Sov dags snart

Hej.
Sitter just nu i sängen och ska snart läsa och sen sova: Är ganska trött och imorgon måste jag gå upp 20 i sju... Inte så kul men det är bara två dagar kvar på denna vecka. Fast för mig är det ingen vecka utan ett pass på 11 dagar! Men sen får jag sova hela helgen, hoppas jag i alla fall....
Jag gjorde sallad till lunch och ska ta med mig ett äpple till jobbet också som jag kan ta på eftermiddagen. För på inredningen äter man lunch redan vid elva och så jobbar man till fyra då kan det vara gott med nått där mot slutet av dagen.
Nä nu ska jag sova.
Men vi hörs imorgon. Kanske innan jag går till jobbet till och med ; )
//Ida

En bra dag = )

Hej.
Nu har jag precis kommit hem från Sollentuna C där jag har varit med Anki och handlat lite och ätit. Jag handlade ett linne och en lång kofta på Gina och en BH på Twilfit. Väldigt fina saker och behövliga = ) 
På jobbet gick det jätte bra = ) det var kul och jag fick göra saker. Inte riktigt hela tiden men nästan = ) Jag tror jag kommer trivas på Inredningen och kan lätt jobba där ett ganska bra tag. Men sen vill jag nog prova på att bli reperatör också någon gång = )
Nä nu ska jag göra lunch och kolla lite TV.
Hörs sen innan jag ska sova.
//Ida
Denna köpte jag på Gina = ) Tycker den var jätte sött. Den här och ett par tajts och ett linne blir as bra

Ny dag, nytt jobb

God morgon.
Sitter nu och äter frukost, fil med flingor och äppelmos.
Är faktiskt ganska pigg och utvilad känns det som. Ändå så somnade jag inte fören typ tolv nästan...
Solen skiner ute och det känns som en bra dag, hoppas bara jobbet går bra också. Har lite fjärilar i magen....
Men vi hörs senare.
Ha en bra dag.
//Ida
Några såna här har jag i magen... = )

RSS 2.0