Wanna be startin' somethin'

Hejsan.
Idag har jag gjort ganska mycket saker faktiskt.
Först på morgonen åkte jag till Brommaplan för att ta bort styngnen på benet. Dom har öppet mellan 11 och 12, var där vid tio över 11. Det var inte så mycket folk som det brukar så det var skönt. Fick dok ändå sitta och vänta ganska länge. Men när jag väll kom in så gick det ganska fort. Det var sju styngn och det gjorde ganska så ont när dom tog bort dom för vissa av snörena hade fastnat i den skorpan som bildats. Men nu är dom borta i alla fall.
Sen efter det så gick jag hem till Jessi. När jag kom ditt så bestämde vi oss för att fortsätta promenera. Så vi gick runt i Bromma och pratade om allt mellan himel och jord. Sen när vi kom hem till Jessi igen fikade vi och pratade lite till sen vid lite efter tre började jag röra på mig hemmåt. Men på bussen sms:ade jag J och frågade vad han gjorde så efter lite sma:ande så slutade det med att jag åkte till Upplands väsby och träffade J. Jag vet helt sjukt men man måste ju göra små galna saker ibland. Och jag är glad att jag gjorde det för J var väldigt trevlig och träffar gärna honom igen, men man får ju se vad som händer.....
Sen åkte jag hem och var hemma vid sju och då hade pappa kommit hem också efter sin Frankrike resa.
Sen nu ikväll har jag inte gjort så mycket typ kollar TV, ducshat, fixat mina saker inför imorgon och bara tagit det lungt.
Och nu ska jag försöka sova så jag kanske är lite pigg imorgon första dagen på jobbet. Ska bli jätte kul men jag är lite nervös faktiskt. Ska berätta allt imorgon. Men tills dess ha det bra och god natt och sov gott.
//Ida


Bara för att den är sött och att jag också ska sova nu fast själv....

Workin 9 to 5

Hallå.
Japp jag ska börja jobba, nu på onsdag. Fast jag ska jobba mellan sju till halv fyra. Ska bli så jävla kul, dels få göra nånting och sen lite pengar in på kontot igen. Jag var nere idag och skrev på lite papper och bestälde kläder och fick ett passer kort så jag kommer in på onsdag morgon.
Vad har jag mer gjort idag då? Jo jag gick runt sjön i morse. Det var skönt men det blåste ganska mycket men solen sken så det blev ganska varmt.
Sen när jag kom hem så damsög jag hela lägenheten, hade lovat mamma det nämligen.... Sen duchade jag och sen gick jag ner till jobbet för att fixa sakerna.
Efter jag hade fixat med allt på jobbet så gick jag upp till mamma och pratade med henne. Hon jobbar i samma hus men lite högre upp. Så vi fikade lite och pratade och mamma vissade mig runt lite.
Sen gick jag hem och slapade i soffan tills mamma kom hem då lagade jag middag till henne, ja jag kan laga mat ibland specielt enkla saker.
Efter middan åkte mamma till stallet och jag blev ensam igen eftersom pappa är i Frankrike och kommer inte hem fören imorgon.
Så nu ikväll har jag legat i soffan och kollat på TV och kollat runt lite på internet.
Har inte så mycket mer att skriva just nu så åter kommer i morgon. Men jag har i alla fall jobb nu = ), så livet är ganska så jätte bra just nu.
//Ida


Detta är Bella och jag innan en Backyard Babies konsert. Då är man glad för man ska se Sveriges bästa band = )

Slumdog millionaire

Hejsan.
I går, lördag, så var jag ganska seg hela dan och låg typ i soffan och kollade på TV. Men när mamma kom hem från sin lilla runda på stan så kollade vi faktiskt på film tillsammans. För vi hyrde två filmer när vi var och hämtade pizzorna i fredags. Så vi tittade på Patrik 1,5. Den var både rolig och bra.
Sen så efter mycket om och men så drog jag in till stan på kvällen för att träffa Bella, Calle och lite kompisar till Calle. Vi mötes upp på Theodoras och sen blev det så att där satt vi nästan tills det stängde. Men när vi väll drog därifrån så kom vi till ett ställe som heter typ soffbar. Det kanske inte helt var mitt och Bellas ställe men det var helt okej att bara sitta och dricka och prata lite. Och sen stängde alla ställen två igår för då blev det sommar tid = att klockan var tre i alla fall. Så när krogen stängde åkte vi hem.
Sen i morse så var jag lite seg som vanligt och kollade på Robinson reprisen.
Sen när mamma kom hem från stallet så åkte vi till Kista för att gå och se Slumdog millionaire. Och jag kan bara säja en sak : det var den bästa film jag har sett! Den var väldigt hemsk vissa stunder, för den vissade ju det "riktiga" Indien, men den var så bra och den beröde. Jag säjer bara en sak : Se Den!
Sen ikväll kollade jag och mamma på den andra filmen vi hade hyrt, den hete En lanthandel i Provence. Den var också bra och en må bra film.
Så det blev en film helg för mig, en mycket bra sådan. Men det behövs ibland.



Världens bästa film. Min nya favorit film.

//Ida


White as snow

Hej.
Idag har varit en ganska så händelse lös dag. Men jag kännde att jag behövde det idag även fast det är fredag.
Jag gick upp kl åtta för det skulle komma en reperatör nån gång mellan åtta och tolv så det var ju bra om jag var vaken när han kom. Så jag gick upp och kollade på fil och ått frukost. Klockan 20 över tio kom reperatören. Sen lagade han varan diskmaskin till typ kvart i tolv och jag satt och gjorde sudduko och höll på med datorn.
Sen när reperatöreren hade gått så gick jag runt sjön. Det var jätte skönt men as kallt det blåste nämligen typ storm.
Sen när jag kom hem så duchade jag och till min förvåning/lättnad så gick mitt våfflade hår ut så det blev helt normalt. Lite tråkigt men det var nog bra också för sen ringde mamma och sa att dom ville prata lite till med mig nere på hennes kontor där jag sen förhopningsvis ska börja jobba.
Så vid halv fem var jag där och förbered på en till intervjuv.
Intervjuvn gick jätte bra. Jag skulle göra det vanliga som tex berätta vad jag hade gjort efter gymnasiet, vad för gymnasium jag hade gått, mina bästa egenskaper och lite sånt.
Sen gick jag hem och pratade med min mamma och vi kom fram till att vi skulle äta pizza. Så vid 6 åkte vi i ut i snö vädret till pizzerian och sen hem när det blivit änu mer snöstorm. Inte kul. Men hem kom vi och pizzan var jätte god.
Sen dess har  jag legat i soffan och kollat på TV = en mycket lungn och trevlig fredag kväll.
Och nu sitter jag här vid datorn och leker lite och ska snart läsa lite ochh sen sova.
Så god natt och sov gott¨.
//Ida


Så här såg inte riktigt min pizza ut för jag hade räkor och färska champinjoner på min.


Dance with somebody

Hej.
Igår var en mycket bra dag för lilla Ida. jag ska berätta allt så ni också får veta vad jag gjorde igår.
Förs gick jag runt sjön efter jag hade ätit frukost. Det var skönt och man känner sig så bra efterått. För jag går bara inte i sakta tempo, ne jag power går runt sjön så jag blir svettig.
Sen efter en välförtjänt duch åkte jag in till stan för att träffa Bella. Vi fixade först lite saker och sen fikade vi vid steriksplan. Det var mycket trevligt som det alltid är.
Sen åkte jag hem för att fixa till mig inför kvällen. Jag, Bella, Calle och några kompisar till Calle skulle nämligen på studentskiva. Temat för skivan var "för mycket", ja man får ju tolka det precis som man vill. Jag hade då lite ångest för detta för jag kom verkligen inte på vad jag skulle ha på mig. Jag tänkte nästan att vara så tråkig och var för mycket svart, med svarta kläder  och smink. Men när jag och Bella satt och fikade så funderade vi lite på vad man skulle ha på sig och så och då kom vi på den as bra iden att vara för mycket 80-tal. Med våfflat hår, benvärmare, massa smink och massa konstiga färger på kläderna. Så det blev det. jag hade då på mig följande : rosa convers, svarta benvärmare, vita legings, turkos blå kjol, rosa topp och så klart våfflat hår.
När jag hade satt på mig kläderna kastat i mig lite mat åkte jag hem till Carro för där hade vi bestämt att föra. Carro själv var dock inte med för hon hade hemtenta som hon måste göra, men vi fick låna hennes lägenhet viket var mycket trevligt. Hemma hos Carro så förade jag, Bella, Calle och hans kompisar och jag och Bella våfflade våra hår också vilket tog typ tusen år, men bra blev det i alla fall.
Sen åkte vi till skivan och dansade och drack hela kvällen och hade hur roligt som hällst. Sen åkte man hem med nattbussen och var hemma vid halv tre. 
Och sen idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film och sen på eftermiddagen så gick jag en promenade med Anki och hennes hund Sippi. Det var trevligt och skönt att komma ut lite även fast det var lite kallt.


Anki och hennes hund Sippi.


Så här såg jag då ut. Detta är hemma hos Carro.


Ja så här såg Bella och jag ut på student skivan.


Jag


Bella

Nu tänkte jag ta och sova för jag är lite seg efter gårdagens kväll/natt. Men fan vad kul det var, det var precis som när jag och mina kompisar tog studenten och sprang på student skivor mer eller mindre hela tiden.
God natt och sov gott.
//Ida


Waitin on a sunny day

Hej.
Idag har jag varit på synundersökning, för jag behöver fixa körkorts tillstånd och då måste man kolla att man har bra syn. Jag hade väldigt bra syn så nu ska jag bara skicka in mina papper och sen kan jag börja övningsköra igen. Förhoppningsvis är snön och isen borta då. Fan det vara as kallt och blåsigt idag. Jag vill värkligen ha sol och sommar nu i alla fall lite mer våraktigt. 
Efter jag hade varit på synundersökning så åkte jag till Ekerö för att få lite papper påskrivna och så. Men så klart var människan som skulle skriva det borta och skulle inte komma tillbaka fören kl tolv och när jag var där var kl kvart i elva. Så då sket jag i det och åkte in till stan istället för jag behövde lite saker. Och jag fick tag på alla saker jag hade tänkt mig. Det var ett par rosa tofflotr, trosor, en tröja och sen ett linne som jag inte hade tänkt köpa men det var så fint och inte så dyrt så den fick komma med hem också. Alla saker var från HM. Jag brukar handla mina kläder där, dom har ofta ganska bra saker som tex tröjan jag köpte. Den är vit och så är det James Dean från filmen "Rebel Without a Cause" på den, as snygg. Jag såg en tjej på 90's på min födelsedag som hade en sån och jag var tvungen att fråga vart hon hade köpt den och hon sa HM och nu har jag alltså en lika dan. Men tycker man om James Dean så gör man.
Efter jag kom hem från stan så har jag inte gjort så mycket typ bara kollat på TV, ätit middag och fixat lite på datorn.
Nu ska jag snart sova.
Så god natt och sov gott.
//Ida


Så här ser trycket ut ungefär.
R.I.P James Dean 
* 8 februari 1931
+ 30 september 1955


Vad ska du bli

Hejsan.
Idag har jag gjort ganska mycket saker faktiskt, i alla fall på förmiddagen.
Först så var jag på arbets intervjuv på mammas jobb vid tio. Jag sökte jobb som lager arbetare men det värkar som (om jag får det) att jag kommer bli truck förare, för det var det som dom behövde mest. Då får man köra olika grejer från en plats till en annan och såna saker. Jag har redan traktor körkort från gymnasiet och så har jag kört lite bil så det känns inte så svårt. Så klart det kommer vara det ibörjan men man lärs sig nog. Man skulle dessutom registrera alla saker man höll på med i ett data pogram. Alla jag träffade var jätte trevliga och själva arbetsplatsen är typ som maskin hallen på gymnasiet. Men här är det tåg och vagnar i stället för traktorer. Så det var lite som att komma tillbaka till skolan..... Vilket känndes skönt för det var nog dom bästa tre åren i mitt liv.
Jag hoppas jag får jobbet. Det vore värkligen jätte kul, dels få göra nått, träffa nya människor och sen så klart få in lite pengar på det snart toma kontot.
När jag kom hem från intervjuvn så gick jag runt sjön. Det gick jätte bra men det var väldigt blött på vissa ställen.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, kollat TV och kollat runt på internet lite och så.


Anki, Sara, Julia, Jag och Nina. Vi bode tillsammans i trean på skolan. Bilden är från våran student dag.
Saknar er brudar!

//Ida


The show must go on

Hejsan.
Ja nu när man är singel så är det ju faktiskt bäst om man gör lite saker istället för att sitta och deppa. Så det har jag försökt göra. Igår så var jag med Anki på eftermiddagen och kvällen. Vi gick ut med hunden och köpte pizza och sen gick vi på bio. Vi såg "En shopaholics bekännelse". Den var faktiskt riktigt bra, den var as rolig. Både jag och Anki satt och skrattade ganska mycket. Den gjorde så man blev glad och jag rekomenderar den faktiskt.
Sen när jag kom hem vid elva så hade mamma och pappa fest. Så då satt jag och pratade med allt folk tills typ två. Det var mycket trevligt.
Sen idag så åkte jag hem till Carro och pratade och grät av mig lite till. Sen kom Bella och Calle också och vi pratade änumer och bestämde lite vad vi skulle göra i veckan. Jag försöker som sagt göra så mycket som möjligt. Men just nu känns det ganska bra, men det kommer väll gå lite upp och ner....


//Ida


You Tell Me You Love Me You Lie

Hejsan.
Så var det förhållandet slut. Har kastat bort nästan två månader på en kille som typ tycker hela förhållandet var ett enda misstag. Känns så jävla hemskt. Att man kan gråta så mycket över en kille......helt sjukt. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säja är nämligen helt tom i hjärnan.
Men en sak om ni ser denna kille så kan ni gärna få slä ihjäl honom. Sparka sönder alla hans ben i kroppen, bara sparka på honom och få utt allt...det är nämligen det jag vill göra lite just nu.

Aja livet går vidare...jag hoppas jag kan göra det också. The show must go on helt enkelt.
/Ida

Worst hangover ever

Hej.
Ja jag är bakis, ganska så jätte mycket också. Inte alls kul...
Fredagen började med att jag träffade Tozze och hennes hund Kiba i stan. Vi gick först runt lite, jag handlade tex födelsedagspresenter till min mamma. Sen åkte vi till KTH, där Tozze pluggar, för att hon skulle köpa tygmärken och jag ville se skolan och så. Där var vi ett tag och träffade lite data människor (Tozze går det nämligen)  och ått lunch. Sen åkte jag hem för att göra iordning mig för kvällen.
Sen åkte jag in till stan och träffade först Bella  på t-centarlen och sen åkte vi tillsamans till Stockholm södra för att därifrån leta oss fram till Söderhof. Där möte vi också upp Anna, Carro, Malin, Sabina, Lager och Matti. Och sen satt vi där och drack och hade det väldigt trevligt. Sen drog Matti och Annas pojkvänn med kompis kom. Sen blev det lite diskution om vart vi skulle sen och det slutade med att Sabina och Lager åkte hem och vi andra åkte till ICE. Men det tycker inte jag och mina kompisar om så vi var bara där en kort stund, för sen bestämde jag och Bella oss för att åka till en hemma fest som Bellas pojkvänn var på. Så det gjorde vi och vi fick Carro med oss en bit också. Så jag och Bella åkte till Vällingby och sen buss därifrån till hemma festen. Det var inte så mycket folk där men det var mycket trevligt. Sen efter x antal timmar bestämde vi oss för att åka hem och jag bestämde mig för att sova hos Calle, med Bella och Calle. Calle är Bellas pojkvänn föresten. Men när vi kom till Spånga så skulle det gå en nattbuss som går förbi mig om bara en liten stund. Så då disade jag Bella och Calle och åkte hem i stället. Var hemma vid halv fem i morse. Och sen kom min pappa och väckte mig halv åtta för att vi skulle sjunga för mamma.....inte kul. Sen gick jag och sov en stund till. Och sen idag har jag inte gjort så mycket, bara varit bakis. Men nu ikväll ska jag på bio med Anki och umgås med henne så det ska bli kul i alla fall.
//Ida

Ska snart sova

Hejsan.
Nu ska jag snart sova men jag tänkte det att jag först ska skriva lite här.
Vi kan ju börja med gårdagen alltså onsdag:
Jag var hemma och började känna mig frisk. Har nämligen varit sjuk sen i fredags (min födelsedag). Gick ett varv runt kvarteret för att kolla om jag orkade det och det gjorde jag och duchen efterått också. Så då klassade jag mig som frisk. Sms:ade M och sa att jag var frisk och att jag ville träffa honom innan jag skulle in till stan för att träffa mina föräldrar. Skulle nämligen äta med dom och sen gå och se dansgruppen Bounce, men mer om det sen.. Ja så M kom så klart! Så vi hade det lite trevlig en stund sen åkte vi tillsamans till Skanstull, där jag hoppade av och M fortsatte hem till sig.
Så jag hittade mina föräldrar gick och ått med dom på en väldigt bra tappas resturang. Sen gick vi till Orionteatern.
Så här står det på billjeten så ni förstår lite mer/mindre vad jag såg : Orinteatern och Bounce presenterar Caution! Bounce. Ståplats, stroboskopsljus, hundar och blod. Rekomnderas från 11år. Onsdagen den 18 mars kl.20.00. OBS! Ståplats.
Ja Bounce är en dans grupp som dansar typ street danc. Dom är väldigt ducktiga. Jag såg dom för några år sen när dom gjorde Gökboet på Dansens Hus och redan då märkte jag hur bra dom är. Men till denna föreställning som kallas Caution! var jag lite skeptisk för mamma hade läst att dom hoppade runt överallt och vad som hällst kunde i stort sätt hända. Och det tycker jag inte riktigt om..... Men detta var så coolt. Det började med att man fick kolla på en konstig fil om en person som åkte runt i Stockholm först med bil och sen med tunnelbana. Och sen när filmen var slut blev det mörkt och sen plötsligt kom det utt en jätte spindel som gick rakt igenom folkmassan. Och sen började det hela med en massa coola dans nummer av olika slag och det hela slutade med ett jätte party där många av publiken dansande med och sen försade det utt hur mycket badskumm som hälst ur ett rör.
Ja hela föreställningen var jätte häftig och det är lite svårt att förklara den så det är nog bäst om du själv går och ser den.



Sen idag har jag gått runt sjön. Det gick bra fast jag kännde att jag inte var helt frisk än. Och det konstiga var att när jag gick runt sjön så snöade, regnade och haglade det samtidigt och sen sken solen också.......
Sen så åkte jag hem till M och var där några timmar och bara umgicks med honom. Det var trevligt som vanligt.
Och nu efter jag kom hem har jag bara byt om till sovkläder och suttit med min lilla dator och kollat runt på internet och pratat med kompisar på msn.
Men nu ska jag sova, fast jag ska läsa lite först. Jag tycker väldigt mycket om att läsa. Just nu läser jag "När jag hör din röst" av Stephenie Meyer. Det är fortsättningen på "Om jag kunde drömma". Mycket bra böcker.
Så god natt och sov gott så hörs vi imorgon eller på lördag eller nått....
//Ida

90's fredag den 13 mars

Hejsan.
Tänkte bara sätta in lite bilder från min födelsedag, fredagen den 13 mars då jag fyllde 21.
Jag och mina kompisar var först hemma hos en kompis och förade och ått kladdkake muffins och sen drog vi till 90's.
90's är en klubb som ligger i gamla stan, eller rättare sagt låg i gamla stan dom håller nämligen på att hitta en ny lokal. På 90's så spelar dom en massa 90-tals musik = massa glada minnen från när man var liten och lyssnade på tex Spice gils, BSB, Aqua mfl. Så det blir en massa skratt och en massa dans. Ja jag tycker om 90's väldigt mycket. En av mina favorit ställen.


Kladdkake muffinsen som min kompis Carro hade gjort. Dom var asa goda.


Jag och Bella


Mina bardoms kompisar Carro och Jonna


Ja jag äter godis. Man får det ibland av jätte trevliga transor på 90's

//Ida

Nu har jag också en blogg

Hejsan.
Nu har jag också en blogg. Känns ganska kul faktiskt.....
Så vad ska jag skriva om då? Jo typ det vanliga tex hur min dag ser ut och tankar och funderingar jag har. Sen tänkte jag så klart sätt in bilder, för det är det jag tycker är kul när jag kollar andras bloggar.
Så vem är jag då? Jo jag är en glad och social person som precis fyllt 21 närmare bestämt den 13 mars.
Just för tillfälet är jag arbetslös = att jag söker jobb så fort jag hittar nått som verkar lite intressant.
Annars om dagarna så går jag runt sjön, kollar tv/film, träffar kompisar och pojkvännen så mycket som det går.
Jag har faktiskt också tänkt söka skola nu så att jag i så fall skulle börja nu till hösten. Men jag har inte bestämt mig hur jag ska göra om jag kommer in. Det får jag se då.... 
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om mig själv...ni lär ju själv snart få reda på mer och mer om mig.
//Ida


RSS 2.0