Lördag

Hej.
Nu sitter jag i soffan och tänkte snart gå och lägga mig. Är ganska trött.
Jobbet idag gick bra och nu har jag bara 6 dagar kva att jobba innan jag blir lite ledig.
På jobbet så bromsade jag två vagnar och gjorrde små jobb. Var helt ok och dagen försvann väldigt fort = ) 
Simon och jag ått lunch på Wok stugan ockås. Det var som vanligt as gott.
fter jobbet hade jag tänkt träna men jag var så jävla trött så jag struntade i det. Åkte hem och duschade och tittade på TV istället = )
Men vi hörs imorgon.
God natt.
//Ida
Ja det här är då jag på jobbet i mina nya svarta kläder = ) Vi hade blå förut, så man såg ut som en smurf. Men nu har vi svarta istället. Så nu är man en svart smurf ; )

Bridesmaids

Hej.
Jag och mamma var som sagt på bio idag. Vi såg "Bridesmaids".
Många tycker att den är en tjej variant på "Backsmällan". Men det vet jag inte om jag tycker. Visst den här handlar också om svensexor och sånt: Men "Bridesmaids" var mer ä bara svensexor. Det var mer kännslor och mer om att komma upp ur motgångar och starta om.
Jag tyckte om den och den var rolig också. Och mycket roliga och knäppa karaktärer = )
Är nog en tjej film men ikväll var det ganska mycket killar också.
//Ida
Var denna film jag såg. En bra "må bra" film. Bra att se om det blir en regnig sommardag = )

Fredag

Hej.
Sitter i soffan och mår inte så bra idag men men.... Ska snart gå och lägga mig och sova tänkte jag.
På jobbet gick det bra idag. Gjorde dörr grejer idag också. Ska göra det nu tills jag kan det ordentligt. Och det är nog ganska snart för det är ganska enkelt.
Vi byte hjul idag också, var ganska länge sen vi gjorde det nu så man har nässtan glömt hur man gör = )
Ja just det ja, jag glömde strumpor idag så jag fick gå barfota i jobb skorna. Nu undrar ni kanske varför jag glömde strumpor? Jo för att jag åker till jobbet i ballerina skor eller flipflopp och då behövs inga strumpor. 
Men jag sms mina päron så pappa kom förbi med ett par strumpor till mig. Så behövde bara gå barfota i typ en occh en halv timme. Men det räkte. Jag hatar att gå utan strumpor i skor.
När jag hade slutat jobbet gick jag hem till mamma. Vi åkte sen till Sundbyberg och ått jättegod middag och sen gick vi på bio. Vi såg "Bridesmaids". Den var väldigt bra, kommer en recension på den sen = ) 
//Ida
Här är en bild på mina fötter. En där jag har strumpa och en där jag är utan. Som min dag idag. Först utan och sen med = )

Torsdag

Hej.
Jag har börjat bli as tråkig på att skriva rubriker märker jag men men = )
Gick bra idag på jobbet, gorde massa dörr grejer idag också... Är typ dörr grejer varje dag. Man öppnar upp dörren och smörjer rent och kollar att allt funkar. Idag gjorde jag det själv på alla fyra dörrar i en vagn och det gick väldigt bra.
Men det var asa varmt idag så man kunde knappt röra sig utan att svettas ihjäl. Det är lite jobbigt när man har ett jobb att göra + som ibland kan vara ganska jobbigt utan värmen.
Efter jobbet åkte jag och tränade. Det gick jättebra. Jag sprang massor och gjorde lite muskel träning.
Sen nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, bara ätit och tittat på TV. Jag ått lax med bulgur till middag. Blev as gott fast bulguren kunde fått koka lite längre....
Nu ska jag gå och lägga mig och sova för jag är ganska trött och jag har sovit ganska dåligt nu i två nätter. Säkert bara för att Jonas inte är hemma....
//Ida
Här är inne i en dörr. Detta ska smörjas och kollas så att allt ser bra ut. Ganska enkelt och soft jobb = )

Onsdag

Hej.
Idag var det ganska lungt på jobbet. Jag gjorde dörr-grejer och lite annat smått och gott. Var dock jätte kvavt ute så man blev svettig så fort man gjorde nått. Så vart en svettig dag på jobbet.
Efter jobbet åkte jag direkt och tränade. Det gick jättebra! Jag gick först i tio min sen sprang jag utan att stanna i en kvart = ) och sen gick jag i några minuter. Sen var jag helt slut så gick och stretchade och åkte hem.
Jag ått korv med coscos och tomatsås till middag. Blev jätte bra och gott = )
Just nu sitter jag och tittar på TV och ska betala räkningar. Men man kollar ofta på annat tex sötta katter på internet. Vill jätte gärna ha en liten kattunge just nu. Gärna en röd kille eller någon raskatt  som tex Burma.
Men men får se vad som händer på den fronten.
//Ida
Typ en sån här katt skulle jag vilja ha, bara så nu vet = ) Så om ni vill göra mig glad kan ni få köpa en katt till mig

To do or not to do

Hej.
Jag har ett litet dilemma.
Jag vill gå en kurs i höst men den kostar nästan 3000 kr så det är lite dyrt. Men det är sex tillfällen och varje tillfälle är två timmar så jag tror det kan vara värt det.
Jag ska göra det själv också! Jag tror jag behhöver det. Gör nått själv och se att jag kan klara det och hitta nya människor. Så sorry alla som är sugna på att fälja med ; )
Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra?! Kommer jag klara det, kommer det vara värt det? Och massa såna fråger. Men i detta tillfälle tror jag att jag bara måste satsa och köra på. Min magkänsla säjer att det är rätt = ) Så ni får veta vad det är för nått i höst när jag har börjat = ) 
//Ida

Tisdag med Anki

Hej.
Idag har jag varit med Anki typ hela dagen. Vi mötes upp vid Odenplan för hon har flyttat ditt nu med sin mamma. Vi satte oss och fikade vid Odenplan och sen promenerade vi hem till henne. Deras lägenhet var jätte fin och mysig. Är lite avis = )
Vid fem åkte jag hem och handlade på vägen. Blev en hel del saker att handla för det hade jag och Jonas glömt göra. Det var inte så kul att släpa hem allt men men vad gör man utan bil. Jonas har ju det men han är ju på en kompis land. Han åkte i förmiddags och kommer nog hem på söndag. Jag har bara varit själv i lägenheten några timmar och jag känner mig redan ensam och uttråkad... Men börjar ju jobbba imorgon så då sover jag ju typ bara hemma och äter lite. Ska jobba i typ 12 dagar på raken nu... Men det kommer nog gå bra, bara man är inställd på det och går och lägger sig i bra tid.
/Ida
Jag idag på tuben på väg hem till Anki. Jag ser helt sne ut och tjock men men.....

Tennis

Hej.
Idag har jag och Jonas städat hela lägenheten. Så nu är det hur rent och fint som helst. Och berget av disk är borta och stoppet i badrummet är äntligen fixat också = )
Efter städningen så vilade vi lite och sen åkte vi till Järfälla och spelade tennis i en och en halv timme. Det var as jobbigt men as kul Så det måste göras om igen. Så jag får öva lite och bli bättre, för det är ganska svårt + det är bra träning = )
Sen åkte vi hem och ått renskav med spagetti till middag. och nu tittar jag på TV och Jonas spelar data spel.
Imorgon åker Jonas till en kompis land så jag blir ensam resten av veckan men det ska nog gå bra, jag ska ändå bara jobba. Lite skönt att vara själv ibland också hahaha.
//Ida
Jag och Jonas idag hahah = )

R.I.P Amy Winehouse

Hej.
Japp Amy Winehouse har dött. Hon blev bara 27 år gammal.
Hon hittatdes död i sin lägenhet den 23 Juli i år.
Väldigt synd tycker jag för jag tycker hon var en bra artist. Jag har "Bck to black" skivan och den är riktigt bra. Så efter jag hade köpt den och lyssnat in mig på den så väntade jag bara på en ny som aldrig kom.... Det var massa snack om att det skulle komma fler men icke.
Visst hon hade problem med droger och alkhol men vem bryr sig när hon fortfarande kan göra väldigt bra låtar och skivor. På dom sista spelningarna hon hade var hon tydligen inte så bra men det får man väl strunta i och tänka på det bra hon har gjort. Det gör jag i alla fall = ) 
//Ida
R.I.P Amy Winehouse. *14/9-1983 + 23/7-2011

Söndag dag

Hej.
Just nu sitter jag i soffan och tittar på TV.
Helgen har varit väldigt lugn. Jag och Jonas har typ bara suttit hemma och kollat serier. Fast igår så gick vi faktiskt till den lokala puben, Sorbon och han väl dricka två öl/cider innan dom stängde. Vi var där med Kesti och sen kom Bella också. Det var väldigt trevligt och en liten lagom utgång = )
Idag skulle vi ha ätit brunch med Jonas mamma och syster men dom ringde i morse och ställde in för Jonas mamma hade blivit sjuk. Det var synd för bruch är alltid trevligt och det var länge sen vi träffade Jonas mamma och syster.
Blir nog en lugn dag idag, ska ju börja jobba imorgon också....
Men vi hörs senare.
//Ida
¨

Torsdag natt

Hej.
Nu sitter jag i soffan med Jonas och kollar på serier. Han kom hem för någon timme sedan. Så jag har fått äta middag själv idag... Men då får jag bestäma helt själv så då blir det nyttig mat = ) Idag blev det bullgur sallad och det blev as god.
Körde wii och zumba idag också. Först 25 min wii och bara där blev jag ganska svettig och sen körde jag ett 20min pass på zumba och då droppade svetten om mig när jag var klar. Men fan vad kul det var och det gick ganska bra också = )
Nu ska jag nog kolla nån mer serie och sen sova. Är ganska trött för Jonas snarkade och tog massa plats inatt så sov inte så bra...
God natt och sov gott.
//Ida
Det är detta jag kör. Zumba fitness till wii och det är super kul. Lite svårt att hänga med ibland men det gör inte så mycket och man blir bättre och bättre. Sen skulle inte jag vilja se hur jag ser ut när jag kör detta men det är en annan ska hahaha = )

Vill resa

Hej.
Jag vill ut och resa! Typ till något varmt ställe och bara ligga på stranden och sola och bada. Vore så skönt med sol och värme och god mat och ett nytt ställe i typ en vecka eller två = )
Har tjatat lite på Jonas men vet inte om det kommer hända så mycket där. Men han verkar vara lite sugen på att åka bort någon lång helg i höst i alla fall. Men jag vill åka nu!!
//Ida
Titta vad vackert och skönt det ser ut. Och jag behöver inte åka så långt bara en bit typ spanien, grekland eller nått sånt.
Jag badar i västindien och är blond =  )
Var senast jag var i något varmt land. Har varit i Riga och Liverpool efter men där var det kallt....

Torsdag dag

Hej.
Idag har jag redan hunnit göra ganska mycket. Först blev det två varv runt sjön sen frukost. Och nu har jag precis kommit hem efter ha handlaat lite på ica. Men jag glömde nog mina champinoner på ica = (
Igår tränade jag zumba som jag sa på eftermiddagen. Det var as kul! Men skit jobbigt! Shit jag hade nästan glömt hur kul det vra med zumba. Så nu ska jag försöka köra ett 20min pass hela denna vecka i alla fall. Fast får se hur det  blir på lördag och söndag...
Detta är föresten mina träningskläder. Vet inte riktigt hur mycket ni ser men men. Har föresten ingen tröja när jag kör zumba men det vill jag inte vissa = ) Och när jag är ute och går runt sjön har jag svarta byxor istället för dom har fickor.
Jag har kommit på att jag kan skriva några inlägg på förmiddagen och sen typ inga på kvällen.. Måste försöka ändra det. Igår kväll var jag föresten hos Bella en stund och drack lite vin, pratade och kollade på bilder.
Men vi hörs senare om jag inte dör av trötthet efter zumban = )
//Ida

Onsdag förmiddag

Hej.
Just nu sitter jag i soffan och äter frukost och tittar på TV. Kom in från en 25 min promenad just. Var skönt men nästan lite kallt..... Ska köra wii och zumba sen. Köre lite wii igår men sen dog batterierna i kontrollerna så då gav jag upp men jag och Jonas fixade det på kvällen sen och körde lite mer wii = )
Vet inte vad jag ska göra mer idag, inte så mycket tror jag. Läsa lite kanske och hoppas det kommer sol så man kan sola lite.
Hörs sen.
//Ida

Jävla skit

Hej igen.
Mitt gym har stängt den här veckan! Just den här veckan som jag hade tänkt träna massor på innan jag börjar jobba igen på måndag. Men man får köra wii och zumba istället. Är inte super motiverad just nu men tänkte köra lite i alla fall.
//Ida
Jag just nu.... Hoppas jag blir lite gladare efter lite spelande av wii = )

Tisdag

Hej.
Just nu sitter jag i soffan och tittar på TV. Sen ska jag iväg och träna. Har inte tränat på två veckor och ätit massa onyttigt så blir säkert kul att träna......
Var hos doktorn igår men dom hittade inget. Var väl bra det men jag har fortfarande lite ont i magen men hoppas det går över annars får man väl åka ambulans eller nått. Nej då får gå till någon annan läkare bara.
Var som sagt i stan igår innan läkaren. Jag köpte en jätte fin bikin och en kjol och lite smycken.
På kvällen sen så tvättade jag och Jonas. Det var gansak kul och gick bra = ) Medans vi väntade på tvätten så tittade vi på Lost. Vi är precis klara med säsong 1. Jag har sett säsong 1 mycket av 2 och lite av 3 när den gick på TV men man kommer ju inte ihåg allt. Jag tycker Lost är en väldigt bra serie och man får massa gymnasie minnen fär det var där jag kollade på Lost.
//Ida

Jack Daniels tröja

Hej.
Kommer ni ihåg att jag ville ha ett jack daneils linne, bild här nere?
Nu har jag fått hem den! Jag bestälde den på ebay för lite mer än en vecka sen och idag ramlede den in i brevlådan = ) 
jag tog den i storlek L och man är ju alltid lite nervös om storleken ska vara bra. Men jag och Jonas måste ha mätt as bra för den satt perfekt = )
Någon dag då har jag på mig linnet så ska jag komma ihåg att ta en bild så ni får se.
//Ida

Läkarbesök

God morgon. 
Sitter i soffan och kollar på Tv. Ska in till stan och köpa bikini sen tänkte jag. 
Vid 20 i fem ska jag till läkaren. Äntligen säjer jag så jag vet vad det är för fel på min mage. Jag hoppas dom hittar nått så man kan göra nått åt det.
Men vi hörs sen.
//Ida
Kanske får träffa en sån här läkare = )

Seg sol dag

Hej.
Idag är jag lite seg så blir nog en dag i soffan eller kanske i en stol på balkongen. Borde sitta på balkongen för att få lite färg. Men är lite mulet ute men det kan vara bra för jag tycker inte om när det är för varmt.
Sen är det ju fredag idag så jag hoppas på en liten utgång = )
Jonas skulle ha varit på hårdrocks festival idag men det blev inte av för både han och Danne var för sega = ) 
Men jag skriver lite mer sen. Kanske blir en bild på mig också hahah
//Ida

Heldag på stan

Hej.
Idag har jag och Jonas varit i stan hela dagen och haft det super mysigt = )
Jonas åkte in först för att få super duper öronproppar och sen åkte jag in och var inne lite efter elva.
Först gick vi i affärer och köpte klöder. Jonas köpte shorts och jag köpte två klänningar, ett linne, en tjock tröja och lite hår grejer.
När vi inte orkade shopa mer så gick vi och ått lunch. Det blev indisk mat som var as god = )
Sen blev det bio. Vi såg den senaste x-man filmen och det var asa bra! Jag tycker ju om x-man filmerna och den här var i samma klass, rolig och spännande och det hände saker hela tiden. Wolverine var med också en liten stund och det var ju bara hur bra som helst!
Efter bion åkte vi hem och ått middag och nu kollar jag på TV och Jonas håller på med sin dator och gör typ hemsidor tror jag ; )
Hörs sen.
//Ida

Peace and Love söndag

Hej.
Hade inte tänkt skriva om söndagen men det hände lite grejer som jag måste skriva om.
Söndag :
Efter konserterna satt vi som sagt uppe väldigt länge för folk skulle åka hem tidigt med bussar och så. Folka packade ihop runt oss och drack väldigt mycket som alltid sista natten.
När vi sitter där ett helt gäng på kanske 10 - 15 personer så börjar campet breve oss ha sönder saker och kasta saker och bete sig allmänt cp. Ordnings vakter och poliser kommer till och med fram och säjer till dom. Så man märker att våra kompisar börjar vara på sin vakt i fall det kommer nått flygande eller dom rasar in i nått av våra tält. dom har till och med söder flera cd spelar och börjar kasta runt delarna till dom. Sen kommer en fram till att dom ska spela bränboll med en stol och kasta iväg hårda vassa sterio delar... Och då kommer det så klart en mot oss. Jag käner bara en bit flyga mellan mig och Bella och blir chokad i nåra sekunder och sen as förbanad och börjar skrika på dom. Och jag reagerar inte änns helften så häftigt som Jonas som är på väg fram för att typ slå sönder dom. För tydligen hade Joonas kört fram handen så den här grejen som dom slog iväg hamnar imellan mig och Bella i stället för i mitt huvud.... Så Jonas skriker som fan och säjer att det där är fan min flickvänn och ni är dumma i huvudet och massa annt. Men sen lugnar det sig men Jonas skakar som fan pga adrenalinet och han slutar inte fören långt senare.... Han fick dessutom ett ganska djupt sår i fingret.
Sen börjar Bella och JM bråka lite och sen blir det dags att sova och då skakar Jonas fortfarnade lite.
På morgonen sen på söndag pckar vi ihop våra saker och åker hemmåt. Vi stannar och äter på vägen och sen bara hem.
Väl hemma duschade jag och Jonas och packade upp och ått pizza och hade det lugnt och skönt = )
Detta är Jonas och ivar efter vi har sett Maskinen och står i kö för att handla mat. En ganska bra bild om hur det var på Peace and Love i år. Helt galet men as roligt = )
//Ida

Peace and Love lördag

Hej. 
Här kommer det lite om sista kosert dagen på Peace and Love.
Lördag :
På lördagen sov vi ganska länge också sen såg vi lite av Mando Diao och sen hela Bob geldof = ) Hans spelning var väldigt bra tycker jag. Direkt efter Geldof var det Jesse Jacksson som pratde om fred.
Sen gick vi in i ett av öl tälten och möte upp flera och lyssnade på Bob Dylan och oj han var inte bra. Man hörde inte vad han sjöng och man fick inte se honom...
Men sen spelade Journey och dom var bra. Deras nya sångare är så jävla sött och as bra. Han lyfte hela spelningen. När dom spelade Dont stop believin och Any way you want it så var det helt sjukt, alla sjöng och dansade och var glada = )
Sen gick jag, Jonas och Bella tillbaka till tälten medans dom andra tittade på Håkan.
På nattenm sen var det många som satt uppe hela natten för dom skulle med bussar och sånt men vi gick faktiskt och la oss och sov några timmar.
//Ida
Journey

Peace and Love fredag

Hej.
Här kommer det lite text om fredagen på Peaca and Love.
Fredag :
På fredagen sov vi ganska länge för det var mulet ute så det var ganska skönt. Jag mådde lite bättre också men tog ändå en ipren på kvällen.
Jag och Jonas gick vid halv fyra och såg Timbuktu men då var det sol så vi gick och satte oss i öl tältet och satt där under Bob hund och sen byte vi tält för där satt några andra. Där hörde/såg vi The Sounds. Sen gick vi ut och nästan längst fram för att se Teddybears. Dom var så jävla bra = ) Blev riktigt glatt översaskad av dom. Och jag sa till Jonas innan att inte skulle kunna en ända låt men jag kunde typ alla = )
Sen gick vi tillbaka till tälten för att sätta på oss mer kläder och sen var det tillbaka igen för att se Maskinen. Och dom körde min och Jonas favorit låt : Kärlek vid sista ögonkastet = D
Sen såg vi lite av The stokes. Och vi tänkte att vi går tillbaka innan alla dom som sätt dom skulle komma med då slutade dom tidigt så vi fick stå i kö för att komma in på campet i alla fall....
//Ida

Peace and Love torsdag

Hej.
Nu kommer det en liten text om torsdagen på Peace and Love
Torsdag :

När jag vaknade på torsdagen hade jag blivit sjuk även fast jag inte ville = ( Men vad ska man göra. Var ganska trött och seg men gick och handlade lite i alla fall på förmiddagen så orkade inte gå på dom tidiga konserten.
Men sen såg jag 30 secounds to mars, M.I.A och The ark.
Riktigt  riktigt bra konserter där = ) Jag tog en ipren på kvällen så jag skulle orka så det gick bra.
30 seconds to mars var sjukt bra och med front manen Jared Leto blev det ännu bättre för han hoppar ut i publiken och tar upp folk på scenen och vill aldrig sluta spela = )
M.I.A var jätte kul att se för henne tycker jag verkligen om, man står bara står och dansar som en galning och allt är bara galet och konstigt.
The Ark var ju sjukt bra som vanligt = ) och det är så sorligt att det är deras avskeds turne så det blev några tårar
= (
Sen blev det lite part bland tälten som varje kväll = )
//Ida
30 seconds to mars
M.I.A
The Ark

Peace and Love onsdag

Hej.
Jag tänkte skriva lite om onsdagen när jag var på Peace and Love.

Onsdag :
Vi åkte vid tio och var framme vid ett ungefär. Resan gick jättebra vi stanade typ bara en gång och köpte öl till dom som redan var framme för någon hade snott deras.
När vi kom fram hoppade jag, Bella och packningen av och Jonas och Niklas lämnade bilen. Medans vi väntade kom Danne och Kesti med en vagn och pira så vi kunde få in alla saker = )
Sen blev det lite köende in och sen gick vi till våra tält som dom andra redan ställt upp = ) Och vi bodde på samma ställe som för två år sen!
Sen blev det lite drickande och sen såg vi Kings of Leon. Dom var ganska bra men tyvärr lite tråkiga men det var en trevlig första konsert.
På natten blev jag tyvärr sjuk......
//Ida

RSS 2.0